dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bunu almayın şehire copry said: goldbären said: istanbula gitmek akıl karı değil. bir kişi daha gelse çökebilir şehir, o noktadayız Ben o kadar yer kaplamiyorum yaa tehlike arzetmem muhtemelen devletimiz tarafından da vur emri verilmiştir istanbula almayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 sofrası bile 3 metrekare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Burası istanbul bile değil fakirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 baklavanın yanındaki siyah üstünde beyaz şeyler olan tatlı nedir,bir de madem baklava var o niye var,insanız kardeşim canımız cekiyor alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Sublimlesiyo yediklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 dasaaa said: bunu almayın şehire copry said: goldbären said: istanbula gitmek akıl karı değil. bir kişi daha gelse çökebilir şehir, o noktadayız Ben o kadar yer kaplamiyorum yaa tehlike arzetmem muhtemelen devletimiz tarafından da vur emri verilmiştir istanbula almayın.. Vurmayın lan, yazık. Trafik sorununu çözebilirse gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 "nutella yerim" said: baklavanın yanındaki siyah üstünde beyaz şeyler olan tatlı nedir,bir de madem baklava var o niye var,insanız kardeşim canımız cekiyor alla alla Baklava erenin , brownie benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 afiyet olsun ühühüh,gideyim bi kornet alayım kantinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Yüksel amcam vefat etti günlük. Bomba imha uzmanı, adam dağda neyim savaşmış bissürü, inmiş burada da savaşmış ama her şeyler bittikten sonra hastane yatağında kapıyor gözleri işte. Hayatta pek bi garip; memoli gibi yaşa sonra köşene çekil falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 yengenle barıştım ama yine de içimde bir sıkıntı var günlük, barışmaya çabalarken soğudum mu ne asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Lanet kramp yüzünden mis gibi denizde yuzemiyorum yau abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 muz, kayısı vs. ye. soda iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 kozalak said: senko said: istanbula gitmek/yaşamak hiç bir zaman akıl karı olmadı ki eşşek yüküyle para kazanamadıktan sonra sen niye gelmiyon hacı. 20k maaşına ne oldu? olm angara'da işe girdik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 la tamam işte neden angarada girdin. istanbulda gireydi daha iyi olmaz mıydı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 tamamen duygusal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 wastyrx said: Yüksel amcam vefat etti günlük. Bomba imha uzmanı, adam dağda neyim savaşmış bissürü, inmiş burada da savaşmış ama her şeyler bittikten sonra hastane yatağında kapıyor gözleri işte. Hayatta pek bi garip; memoli gibi yaşa sonra köşene çekil falan. Basin sagolsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bazen neden bu meslegi sectim diyorum.cok stressli saclarim beyazladi 1 senede :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 deme öle be. çok güzel meslek vallahi. cidden lan. T__T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 abi su yasimda babamdan isitmedigim azari patronumdan isitiyorum. kendimden utanmasam oturup cocuk gibi aglicam. ha hata yapmiyormuyum illaki yapiyorum ama koyuyor bir yerde adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 senko said: tamamen duygusal. istanbulda yaşayacak kadar para vermediler diyosun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 @seele meslek ne? pazartesi yeni projeye başlıcam sonunda birde patron elindeki motoru bana satmak için gaz veriyor habire.Alacam sonunda ama hiç kullanmasını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 jigololuk yapıyor olgun bağyanlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Bu gidişle onu ben yapıcam yakında asdfgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 dolgunsa sorun olmaz gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 biliyorum bazen çok sert konuşuyorum, çok kırıcı oluyorum. maksatım bu olmasa dahi inanılmaz zarar verebiliyorum sinirlendiğimde. tüm bunlar için gerçekten üzgünüm... tabii bunu söylemem gereken kişiye söylemeyeceğim. mesaj mı atsam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar