NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 kızıl olsa sorun yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Kızıl olsun, ruhunu yessin np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 havuz kenarindan yaziyorum, gidin yuzunuzu yikayin siz de iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Hayat sana güzel =D Satışlara geldim sanırım tek çıkıyorum şimdi gören alo desin gelsin bugün hiç havamda değilim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 wastyrx said: Tanıştığın sarışın olansa hemen vazgeç o sevdadan kaç kendini kurtar ouz Tamam sakinim deilmiş o sanırım asfgashd noluyo lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Olm full sap olacaz dediler 2ye 1 oranla hatun fazlalığı vardı. onyüzmilyon kızla konuştum ama hgiç birinin adını bilmiyorum O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 heheh iyidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 paintball eventte karşı takımda ol lütfen alnının çatısına çatısına atacam topları :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 wastyrx said: Olm full sap olacaz dediler 2ye 1 oranla hatun fazlalığı vardı. onyüzmilyon kızla konuştum ama hgiç birinin adını bilmiyorum O_o ben bi ara oraya gelecem ama ne ara bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Vay arkadaş niye vuruyorsunuz beni yea? Bide gel gel gel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 benide çağırırsan vurmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 wastyrx said: Olm full sap olacaz dediler 2ye 1 oranla hatun fazlalığı vardı. onyüzmilyon kızla konuştum ama hgiç birinin adını bilmiyorum O_o ühühühüh çok kötüymüş bu ühühühühü kesin keşke gitmeseydim demişsindir!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Herhangi bi ağlama yoktu lan jfgashd SİZDE AMA Y! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Pek bir mutlu uyandım bugün günlük, cuma günü istanbula gidiyorum bir de onun da heycanı sardı . Çabuk geçer bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 bir insan nasıl mutlu uyanabiliyor çok çözemiyorum. ben kalkıp alarmı kapatıp yatıyorum sonra bi daha snooze diyorum falan. sonra kalkıp duşa düşüyorum. bayağı altına kendimi atıyorum ve suyu açıyorum. bi süre sonra sürünerek halıya falan bırakıyorum fazla suyu. gidip ağzıma çaydanlıktan çay döküyorum haşlak haşlak. 2yumurtayı buzdolabından alıp çiğ şekilde yutuyorum ki haşlak su ile pişsinler iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Her zamanki yoğun haftalardan birine giriyorum. Seyahatlerim var, sunumlarım var, 5 günlük işin 1 günde yetişmesi işlerim var, yumurtam gelli folluk getirin lan işlerim var. Ne kadar monoton ama bi o kadar da hareketli bir iş hayatım var günlük. Maceraya atılmaktan yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 dasaaa said: bir insan nasıl mutlu uyanabiliyor çok çözemiyorum. ben kalkıp alarmı kapatıp yatıyorum sonra bi daha snooze diyorum falan. sonra kalkıp duşa düşüyorum. bayağı altına kendimi atıyorum ve suyu açıyorum. bi süre sonra sürünerek halıya falan bırakıyorum fazla suyu. gidip ağzıma çaydanlıktan çay döküyorum haşlak haşlak. 2yumurtayı buzdolabından alıp çiğ şekilde yutuyorum ki haşlak su ile pişsinler iyice. Şu yaptıklarını aynadan izlesen bile mutlu olursun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 şimdi karşımdaki ekranlardan birinden yüzümün yansımasına baktım.. sonra hemen gözlerimi kaçırıp çalışır gibi yapmaya karar verdim. bayağı "çalışmayana para yok!" bakışı atıyormuşum ben! gidip şu ekranın üstüne örtü falan örteyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 pascalın seyir defteri sf bilmem kaç: izmir sıcak ama guzel de bir esinti var kızları daha sıcak ve de guzel bir kesinti var simdilik bu kadar musadenizle ben bir duşa gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Çok rahatladım günlük pazartesi günü için iznimi aldım ki bir öğrendim annemler dönüyormuş 1 gün daha kalmaya ikna ettim onları neyse ki görmeden dönmiycekler çok özledim onları da sevgilimi de .. Bu aralar özleme zamanım sanırım neyse ki 4 gün kaldı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Bu sabah yine her zamanki gibi uykulu uykulu G500'ü laptop'a bağladım ama çalışmadı, sonra windows'u restartladım geçti, gerçek kabus bu olsa gerek QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Bende kalktım telefon çaldı günlük böyle civelek neşeli bi ses bik bik bik konuştu sonra sabah insanı olmadıım için hafiften azarı verdi kapattım neyse ki gittim ihtiyacımı giderdim yüzümü yıkadım suyumu içtim kahvaltımı yabıcam birazdan sonra sanırsam bi ağrı kesici alıcam. Beyle neşeli arkadaşlarının olması güzel günlük enerjilerini emip biraz mutlu olabiliyorsun sonradan ajgfdkasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Harbi ne aksi adamsın yaaa ' sabah insanı değilim' diye bahane mi olur . Tabu oynarken de öylesin ki 'eeeeeeeee şimdi aaaaaaaaa bak şimdi şeeeeeey ' Bu ne? ahahha slow motion yaşıyosun hayatı adeta sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Küçükken çok ilaç vermişler hiperaktivite geçsin diye böyle olmuşum sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 ayak tadında kahve yanında rutubet kokulu bisküvi yiyorum.. =( çok mutsuz bir an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar