NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 gözlüksüz kendimi çıplak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Dünyayı terk etsem de söyleyemediklerimde kalacak aklım hep. Ne bileyim, ayrılık değil, terk etmek değil, pes etmek değil, vazgeçmek değil... Hiçbirini yapmadım bugüne kadar, yapamadım. Arkamda bırakamadım hala kimseyi çünkü, yanımdalar, hepsi benimle hala. Her gün önünden bile geçmek zorunda olacak kadar hem de. Hepsi İstanbul'da benimle. Dün sabah yazdıktan sonra yine gördüm, gerçekten hala kalbim o kadar temiz mi? Hala bakıyorum resimlere, çizdiklerime değil. Gülüşüne, o ışığa, bakmamak elimde değil. Karşılıksız en başından beri, hala da öyle zira. O kadar çok mu ihtiyacım vardı birisini sevmeye, yoksa etrafımda sevgimi verecek yakın birini bulamadığımdan mıydı? Aslında cevabı sen de biliyorsun, daha önce de söyledim. Olması gerekeni yaptığımdan emin değilim gerçekten ama bundan daha fazlası elimden gelmedi, gelmeyecek hiçbir zaman. Unutmak gerçekten benim yapabileceğim bir şey değil, rüyamda söylediğin "yapabileceğim hiçbir şey yok maalesef" i burada da kullanabiliriz aslında, ama unutmayı, bunu yapmayı istemem de zaten. Güzel hatırlamak varken neden unutayım dünyaların en melek yüzlüsünü? Gördüğüm en "insan" ı? Söyleyemediklerim göğüs kafesimin içinde kalsın, bir gün gelip kanatlanıp uçarsam, o gün söylerim artık şarkılarımı. Ne diyeyim ki; "I'm floating towards the Sun. The Sun of nothing." İnsan sevdiği kadar üzüyor da aslında onu, biliyorum, gerçekten çok üzdüm. Hala kendime gelemedim. Çay bile yapamıyorsa hiçbir şey yapamaz. Cnım sıkkın yine, amma enter'ladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 dasaaa said: kızlar büyük göğüslü mü? diilse yatmıcan mı? ayrıca büyük göğüslü yerine iri memeli tabirini tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 abi yavru köpek ne zor yanaşıyor kapının yanına başlıyor viyaklamaya sonraki 6 saniye: - DIŞARIÇIKARDIŞARIÇIKARDIŞARIÇIKAR - ha? - SALDIM... içmediği suyu nasıl işiyor bu hayvan anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 fede said: dasaaa said: kızlar büyük göğüslü mü? diilse yatmıcan mı? ayrıca büyük göğüslü yerine iri memeli tabirini tercih ederim abi hollandaya kadar gitmek için biraz ekstrem bişi olması lazım ama, di mi? bi de ben "seni gidi koca memeli" falan diyorum normalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Saeros said: abi yavru köpek ne zor yanaşıyor kapının yanına başlıyor viyaklamaya sonraki 6 saniye: - DIŞARIÇIKARDIŞARIÇIKARDIŞARIÇIKAR - ha? - SALDIM... içmediği suyu nasıl işiyor bu hayvan anlamadım ki önceden veriyorsun suyu. depoluyor piç. 60lt depoları var. işemeyi kesmezse evi sel bastırtır. havadaki nemi de suya çevirebiliyor köpekler. onun için dilleri hep dışarıda zaten. su toplayıp duruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 depo olayı kesin gerçek ya yarım saat arayla işemek nedir ayrıca :$ diye smiley ilk kez gördüm dün gece, o ne demek öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 stripper smiley abi o. doları ağzında tutup gülüyor http://1.bp.blogspot.com/-KTOdAUCnwrQ/TlhbZflKKPI/AAAAAAAAA9g/gamDKUlwLU4/s640/amer_youth.jpg aslında hepsi bu işi yapmak istemiyor falan ve bunun gibi bilimum yalan var burada. duygusal sömürü içeren gözlerimi yaşartacak laflar falan da var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 oo iyiymiş o zaman hemen teklif edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bi tomar para vermen lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 iki 50'lik bozdursam yer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 ancak ona 10 dakikalık benzin alırsın. bir de trance müzik aç. lap dance yapsın işte hiç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 dasaaa said: stripper smiley abi o. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Yine mi banlendin sen 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kafaya bödöff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 o kadar tatil planı yapıyoduk alakasız yerlere, sabahın köründe çat diye valencia 3 gecelik hotel şeyi aldım. hiç de planlamadan, umarım bi sorun çıkmaz ahah ispanyaaaaaa <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 En kötü en berbat bişiler bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 tam pisiklet havası var haa keşke yanımda olsaydı emektar beldeyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Gözlerim kıp kırmızı 5 saattir uyanamadım günlük kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 hayatimda ilk defa hocamdan email bekliyorum. gönder su emaile artik allahsiz kari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Ben en iyisi hatunla görüşmeyim günlük ya böyle garip oluyorum çok. Suçlulukumsu aptal saptal duygu karmaşaları falan filan. Öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 absolut sen nelere kadirsin yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 wastyrx said: Ben en iyisi hatunla görüşmeyim günlük ya böyle garip oluyorum çok. Suçlulukumsu aptal saptal duygu karmaşaları falan filan. Öyle. Evet rahip falan ol en mantikisi ! o da bunu ister zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 hatunla görüşmeyeyim demiş, başka hatunlarla da görüşmeyeyim dememiş ki? cpt obvious terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 wastyrx said: Ben en iyisi hatunla görüşmeyim günlük ya böyle garip oluyorum çok. Suçlulukumsu aptal saptal duygu karmaşaları falan filan. Öyle. Ben en iyisi senin kafanı kırayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar