Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 senko said: abi önce fedeyi bırakıp sonra eve geçtim 100.yıla istediğin zaman gel yani oo ev :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Olm triplex ev aldı kendine hala ağlıyor evim yok diye. Tadilat yaptırdığı için eve giremiyormuşmuş...,,,,,,.... Jakuzi falan da var O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 haftaya ordayım. sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 gel abi beklerim tadilat bi bitsin bi yerleştireyim evi la pati bu arada evden çıkacak olup eşyaları satan bir arkadaşlaınız fln varsa haber eyleyin bana çamaşır mak bulaşık mak fln alıcam. temizse oturma grubu da alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Kutun dolu boşalt, bide 2. el şeysine topic aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 etobitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 hava cok iyi ya cikip dolanayım ben iyisi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Babamın eski videolarını buldum gösterdim o zaman yürüyor muşum dedi. Gözler doldu gene günlük.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 off gittim feyste gördüm az önce gene içim kötü oldu..az kaldı unutacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 wastyrx said: Babamın eski videolarını buldum gösterdim o zaman yürüyor muşum dedi. Gözler doldu gene günlük.. =( @senko: evsiz dedik bizden bildik, adam tadilat yaptırıyor çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 adam da Jakuzi var fakir oldugumu tekrar hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ARKADAŞLAR ALDIĞIM DUYUMLARA GÖRE DASAAA KABOTAJ BAYRAMINI ÇATIR ÇATIR KUTLAMIŞ DÜN. saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 23nisan, 1temmuz, 4temmuz, 30 ağustos, 28mayıs falan hepsini kutluyoruz biz. yüzlerce sayfa fiyat teklifini bitirip paulaner bira ile kutladım. ama bitti mi bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 bundan satmıyolar mı orada http://thepropstop.files.wordpress.com/2011/07/z222731.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 xırdalan var istersen ondan bulursam ama küvette içerim, belki timewarp falan ile geçmişe dönerim. gerçi 80lere dönersem epik feci olurdu.kabarık saçlar bilmem ne.. çok kötü çok. tabii hemen slide to unlock'ın patentini alırdım. o bile yeter. problem steve? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 o adam sana para yedirir mi ya. ejaculate to unlock yapar gene orijinalim diye gezerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 rüyada kolonya görmek ve bunu kullanmak, sevinç ve mutluluğa,misafire, eş ve çocukların sağlık ve esenlik içinde olmasına ve güzel bir isim yapmaya işarettir. rüyada birine kolonya serptiğini veya ikram ettiğini görmek, o kimseye iyilik yapmaya işarettir. serptiği veya ikram ettiği kolonyanın havaya yayılmadığını görmek,yaptığı iyiliğin takdir edilmemesine işarettir. rüyada kolonya içmek, aile ve akraba tarafmdan takdir edilmeye işaret eder. bazan kolonya içmek, endişe ve kaygıya işarettir. rüyada insanlara kolonya ikram ettiğini veya yanında bulunan kolonyaları insanlara dağıttığını görmek, hayırseverliği ile şöhret bulmaya, halkı ilim ve irfanından yararlandırmaya işarettir. kolonya şişesi, insanın eşine veya aile fertlerinden birine işaret eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 cikip biraz yuruyeyim bir de soda alayim yoksa sindiremicem bu pideyi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 yüzdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Bu gün Avusturyada oturan yaşlı bir amcam gelip beni tv de gördüğünü, programlarımızı severek izlediğini söyledi. sdf Garip bi hismiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ne programı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Offff zaman geçmiyo günlük :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 yoo geçiyo keşke arada bi dursa falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar