wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 İlk kazamı yaptım günlük bakalım evdekiler görünce neler dönecek :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 çinde polislere gatling veriliyormuş günlük, http://chinadigitaltimes.net/2012/06/machine-guns-not-just-soldiers-anymore/ bizim emniyet müdürlüğüne yolladım linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Tubikten de azarı yedim :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 gecmis olsun panpa angarada cok normal ama takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 oooooooooh be dünya varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Bugün Senkonun tokat manyağı olacağı gündür günlük ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 so you are gonna spank the monkey? sir, you are disgusting! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Eve 6'da girip, 10'da uyanmak nedir? Kafam su bidonu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Birde evi olmadigi icin giremiyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 düğüne gidom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 gunaydın la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 dasaaa için duble gelsin (((0) (0))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 çok teşekkür ediyorum. ama artık ben onlardan double double ya da triple double falan tüketiyorum. uzun yıllardan sonra alışkanlık haline geldi. şok gazetesi başlığı bile var hatta konu ile ilgili: yemeye doyamadım! pakistanlı güzel, bitmek bilmeyen iştahından şikayetçi altında da goldbären'in çıplak fotosu... bi sn! abi pardon bu senin haberinmiş yahu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Günlük sonunda lan!1 bisinkletimin jantını değiştirebildim sdfg. O ye beybi haftaya işe bisikletle gidicem yine. lololollool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 the fuck is this the fuck is that the fuck oh fuck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 theridone a soyle mesaj kutusu dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 hos bi peyzaj mimariyla tanistim tanıdıgım birine de acayip benziyor du bakalim sunu bi didikleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Az önce: Gözlerine baktım, valizini taşıdım, parfüm kokan teninin kokusunu ta merdivenin başından aldım, ta içlerine gözlerinin, sen ise gittin... Taksiye binip, öylece 7 seneyi ezip gittin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 abi önce fedeyi bırakıp sonra eve geçtim 100.yıla istediğin zaman gel yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Tokat manyağı yabdım senkoyu bende ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 bu sefer de ben bok ettim olayları günlük. amaan olursa olsun nabalım, diğer türlü de boka saracaktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 düğünden yeni geldik sağdıç ve şahit oldum. O hengamede güneş gözlüğüm gitti ama yeni çiftler için mutluyum birde çıkışta fsmye aktık arkadaşla. Çok jantiydim lan günlük. kız olsam direkt dibim düşerdi o derece. (kızlar özelden ulasın bana) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Yine gördüm, yine rüyama girdi, elimde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ne mutlu ^_^ Copry ve archangelı hiç beenmüürüz biz günlük. Açmaycam tükkan mükkan bunlara >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar