Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Light Saber kimler istiyor?

nostabinda

Öne çıkan mesajlar

abi o fason ucunda plastik var irenç öyle.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Darth Maul'un Saber'ı varmı>?[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı; Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasla konustum 150$ a getiriyor kisi basina bu ayni kiliclari kac yildir onlarla is yaptigi icin hem ucuza getiriyormus hemde gümrükte sorun yasamiyormus tabii toplu getirmelerde saber basi 150$ arkadasin adi maulseller taniyan duyan olabilir belki sw turk ten[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.
sende şansını deneyebilirsin...

Günbatımı Diyarı

Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah.
İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ...

ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Sosyal ağlarda paylaş

kanada diye biliyorum masterreplicas[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.

Günbatımı Diyarı

Gözlerim ateşte donmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez napıyım bana yardım et Allah.
İlk nefesimde ben senin,son nefesinde sen benim kollarımda şimdi ise güneşim, ayım, meleğim, yıldızım ...

Sosyal ağlarda paylaş

Güzel gözüküyorlar ama gümrük sorunu çok büyük, siz 2 parça dahi getirseniz gümrükdekiler durdurup deli gibi vergi alıyorlar.Bayağı pahalıya geliyor sonuçta =/[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

ben maulseller'ı kişisel oalrak da tanıyorum o 200 doalrdan daha düşüğe getirtiyordu bildiğim akdarıyla.hem satış fiyatı 119 dolar.ayrıca firmaya rica edip de üzerine daha dük bir fiyat yazdırırsanız daha düşük gümrük ödersiniz.ha ayrıca o thread'i açan arkadaşa bunların hepsi handmade değil sadece le ve se ler handmade.fx ler fabrikasyon ve replcia değil tam olarak.filmdekilerden biraz daha büyükler.ha ayrıca neonları 1000 saat ömre sahip.yajni aldıktan sonra aa bu bitti ne b.k yiyecem demeyin.[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FRP_Master, 22 Ekim 2004 18:56 tarihinde demiş ki:
bunları alıp napcaksınız ki ? tamam güzel ama ? ne keser ne biçer nedir yani hiçbi özelliği yok çocuk oyuncağı :)

;) koleksiyon iste ya duruyorlar bi kosede seviyorum bakmayi arada hehe starwars fani olarak tum saberleri biriktirmek en buyuk hedefim :-p

said:
yada adam kovalayacaz
(bazı sazanlar alınmasın sözüm onlara)
[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.

Günbatımı Diyarı

Sosyal ağlarda paylaş

said:
CwzX, 23 Ekim 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
bunların ucu florhasan dimi

evet ole bisi[signature][hline]Bazıları Yesil Ejderha'ya saldirirken canından oldu... kemikleri şimdi mağranın girişinde, tıpkı önceden gelenlerin kemikleri gibi yatıyor.

Günbatımı Diyarı

Sosyal ağlarda paylaş

35$ lıkleden istiyorum mesela ben onları da o araya katıp indirime tabi tutsak :)[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...