reyou Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 5 gunluk kiralamak istiyorum, adnan menderesten alip oraya iade edicem. bildiginiz guvenilir yerler varmidir? bide fiyatlari falan ne kadar oluo? cesmeyi gidip gezmek istiyorum 3 gun falan diger 2 gun sehirde kalicam. o yuzden ucuz yollu bisi olsada olur. bide otomatik viteste cok fiyat farki koyuyolarmi, ole alistim kullanmaya simdi manuel olursa afallamiyim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 reyou said: 5 gunluk kiralamak istiyorum, adnan menderesten alip oraya iade edicem. bildiginiz guvenilir yerler varmidir? bide fiyatlari falan ne kadar oluo? cesmeyi gidip gezmek istiyorum 3 gun falan diger 2 gun sehirde kalicam. o yuzden ucuz yollu bisi olsada olur. bide otomatik viteste cok fiyat farki koyuyolarmi, ole alistim kullanmaya simdi manuel olursa afallamiyim sdfsdf patinaja aç istersen. rahat bulursun muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bolum gorevlisini goreve cagriyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 güvenilir yer var bildiğim, beyaz yunuslar. ama girne'de yerleri, havaalanında araçları var mı bilmiyorum hiç arayıp sorman lazım. Pek çok kez kiraladım ben iş için, sorun yaşamadım. http://www.beyazyunuslar.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 hertz'de arkadaşım var. havalimanında da ofisleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 5 günlük 250-300 lira gibi birsey tutar clio kalos gibi birsey kiralarsan. Daha iyi yeni model otomatik hatchback falan istersen 400-450 civarı olur sanırım. Alayı çakal oluyor genelde arabayı incele biraz imza atmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Havalimaninda ki Sixt'ten aldim ben daha once. Gayet uygundu ve 2011 model arac vermislerdi. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bu bazı havayolu firmaları , anlaşmalı oluyor bazı rent a car firmaları ile ,onu da araştır bak . 30-50 % falan daha ucuza veriyorlar , uçak biletini ordan aldıysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Nako said: hertz'de arkadaşım var. havalimanında da ofisleri var. hertz deki arkadasın indirim falan yapabılıyormu ? banada lazım 6 7 günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Sixt'de Mercedes 180k'lar indirimde. Günlüğü 100-120 TL arası değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar