Lectre Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 İngilizcesinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 homebrew için ne alıyoruz ? hangi siteleri takip ediyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arezd Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Lectre said: İngilizcesinden? Türkiye'ye yollamıyor ve Pal değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 temmuz sonunda turkiyeye donuyorum ben, biriktirin paraları getiriyim işte ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 şu pal ntsc olayı ne? oyunları şu r4 denen şeylere mi atıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2013 pal eu ntsc us r4 eski ds oyunlarını atarsın 3ds oyunlarının korsanı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 3DS'de RPG önersenize. Fire Emblem bekliyorum EU için. Şöyle bi Tactics yada Chrono tarzı bişi olsa şık olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 fire emblem yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 1 ay var daha reyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 sunlari oyna iste fire emblem cikana kadar - super mario 3d land - zelda ocarina of time 3d - mario kart 7 - resident evil revelations - mgs snake eater 3d - pushmo (eshop) - kid icarus cikinca oynanasi oyunlar - monster hunter ultimate - luigi's mansion 2 - pokemon x/y - bravely default (sanirim cevirisini yapiyorlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Ya kid icarus kontroller cok kotu diolar cesaret edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2013 luigi's mansion'a sayılı günler kaldı vücutlar hazır mı burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 kid icarusu dogru duzgun oynayabilmek icin circle pad pro gerekiyor dun monster hunter demosunu oynarken yine anladim CPPnin ne kadar gerekli bir aksesuar oldugunu, avladigim yaratiktan cok kamera kontrolleriyle cebellestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2013 mh ne hypedır anlamadım dünyanın en leş oyunu gibi bişi yani amaç ne çözemedmi ben nie böle meşhur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2013 ds lite nerden alabilirim ? izmirde satan yer veya bir site önercek varmıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2013 vitanin yanina bi tane xl almayi dusunuyorum, tavsiye edermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 XL gayet guzel. 3ds oyun kitligi da bitti zaten, bu sene ardi ardina guzel oyunlar cikiyor/cikacak 3ds icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2013 Bugün Zelda OOT verip Mario 3d Land takasına girme kararı aldım bence mantıklı bir iş yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 mario için oot verilirmi ya, ben n64um olmamasıan ragmen gittim oyunun orjinalını aldım yeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Bu kıyagımı unutmayın http://www.n11.com/nintendo-3ds-metallic-red-ds-pack-hediye-P12658184 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2013 sırf pokemon x/y için alasım var sdfa kayda değer 2-3 oyun daha olsa böyle uzun özümürlü düşünmeden alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 chrono trigger var ikisi yetmezmi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 bunun oyunları vitadan ps3 ten daha pahalı ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Shoptodan iyi gelio gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 hemen bakim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar