Solozzo Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Hell zorluk seviyesinde biri yardımcı olabilirmi Izual'i öldürmede, beceremedim bir türlü. (: Solozzo#2528 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Rakanoth izualdan daha zor ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 stun build le cok kolay kesildi rakanoth. infernoda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aLCuiN Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Stun buildi ile kesildi ama, immob. yapamasan o Rakanoth canına okuyor. Izual kat kat kolay Rakanoth'dan. Bir de 1.0.3 le çıkardığı Oppressor'lar %50 azaldı. Artık daha rahat tokatlanır. Rakanoth infernoda bildiğin ağlatıyor hele hele solocuysan. Wizard ile kolay geldi bana çok immo. haraket var ama WD/DH ağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 izual herkesi ağlatıyor, rakanoth sadece solo ranged'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 izual da kolaydı. iki kere kestim ama kafasını attı. diablo 2 phase geçilmiyor. bu arada sana yardımcı olayım deyu gelmiştim başlığa unutup çıkıyorum. hala geçemediysen yardımcı olayım hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Nerflerler rahat olun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 valla nerflerlermi bufflarlarmı bilemem absolut 1.3 gelmeden bikaç saat önce ghom u kestik arkadaşlarla avchimentini alalım diye 1.3 ten sonra bikere daha denedik kesmek mümkün değil. odanın hertarafı osurukla doluyor. bossun midesini bozmuş blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 1.03 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 wizard inferno solo atıyom izuala yenı patchde denemedım du bı deneyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar