Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 kim 12 sene beklemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 kilimci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ayrıca d2nin üstünden 12 sene geçmiş olması d3ün kötü özelliklerini kapatmıyor ve bir oyun firması 60 euro talep ediyorsa oyuna hakkını vermeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bence ve benim gibi dusunenler icin verdi ?? ne olacak simdi ? kimi dinlemeli bu adamlar ? benimi senimi.. dert bu ya zaten. begenmeyenler dusunsun banane zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 sen beğendiysen oyun sektörü için bir sorun yok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 sende begenmediysen oyun sektoru icin sorun var :D bosa kurek cekiyoruz bosverelim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben d2yi d3 ile kıyaslıcak kadar oynamadım. ona rağmen d3 olmamış diyorum swtor bile daha eglenceliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 şu yazı benim tam hislerimi aktarıyor : http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=29122172&utm_source=facebook&utm_medium=wall&utm_campaign=social&utm_content=diablo+iii "oyunu yaklaşık olarak 1 aydır oynuyorum, izlenimleri paylaşacağım; öncelikle belirtmeliyim ki diablo 1 ve 2'yi yıllarca oynamış biri olarak yazıyorum, bundan sonrası oyunu oynamayanlar için spoiler içerebilir; şimdi en son söyleceğim şeyi baştan söyleyeyim bir diablo fanı olarak diablo 3 tam anlamıyla bir fiyasko olmuş. bugüne kadar yaşanan teknik aksaklıklar bir kenara dursun , ilk olarak benim bu oyundan beklentim herşeyden önce atmosferdi, ama gel gelelim diablo 3 te atmosferin "a"'sını göremiyoruz. adım adım örneklendirmelerle gidelim. bu karşılaştırmaları yaparken özellikle diablo 1 üzerinden gideceğim, hem atmosfer derken neyi kast ettiğimi, hem de yıllar geçmesine teknoloji gelişmesine karşın sonuç olarak elimizde neler var bunları görmüş olalım; diablo 1'de oyunun başlangıç yeri olan tristram köyü ve o kasvetli havadaki matt uelmen'in inanılmaz bestesini hızlıca geçip cathedralden ilk basamakları aşağıya doğru indiğimizde karakterimizin ağzından çıkan şu sözler " the sanctity of this place has been fouled" ve ortamla birlikte müziğin verdiği ambiansı ve hissiyatı , diablo 3 oyunun hiçbir anında size yaşatamıyor. hatırlamak isteyenler için link: http://www.youtube.com/watch?v=aspbnlex3w4 1.08'den sonra görebilirsiniz. bu konuya defalarca değinildi oyun çıkmadan ama söylemeden geçemiyorum, level atladıkça statların otomatik yüklenmesi ve karakter şekillendirmesini kendimizin yapamaması bu oyunun ruhuna tam anlamıyla ters düşmüş durumda. yine belirtmekte fayda var; diablo'yu diablo yapan oyun içi müzikler ve basamakları aşağıya doğru indikçe size verilen tedirginlik hissi, diablo 3 'teki hele ki buthcer gibi efsanevi bir boss'ın o denli freshhh meatt diyerek kendisine hiç uymayan ortamdan öyle bir gelişi var ki zannedersiniz pokemonla kapışacağız, oysa ilk oyunda butcher'ın bulunduğu odayı oynayanlar çok iyi bilir, hafızanızdan kolay kolay silinmez. senaryo ve sürükleyicilik açısından diablo 1 ve 2 hep bizi merak içinde bırakan kısımları vardı , diablo 2 den örnek vermek gerekirse dark wanderer'ın sürekli doğuya yolculuğu ve geçirdiği değişim, bizi oyunun içine çekiyordu. bir çok kişinin daha önce de belirttiği gibi oyunun senaryosu bu kadar hızlı ve özensiz bağlanmış olması tamamen hayal kırıklığı olmuş. bu kadar eleştiriden sonra bu oyunun hiç mi artı yönü yok? elbette var, diablo 2'de lord of destruction paketinin ilk bölümüyle birlikte başlayan o kalabalık ve gaz ortam diablo 3 te sürekli olarak var ve aksiyon bir saniye durmuyor, aslında bu da başta söylemek ve arzu ettiğim şeyi yerle bir ediyor ,o da ilk ve ikinci oyunun biz yaşattığı tedirginlik hissiyatı ve kasvetli ortam. yazılacak daha çok şey var lakin bugüne kadar edindiğim izlenimler bu yönde ve blizzard item odaklı ve ah üzerinden bol paraya dayalı single'ı bile online olmadan oynatmayan anlıyışıyla malesef benim için sınıfta kalmış durumda. - yazan : tebellur" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 gördük işte ea hisselerini swtorun ardından, oyuncuların bişeyleri beğenmemesi ne kadar etkiliyor al işte boktan bi eleştiri daha, hala stat veremiyoruz diye ağlıyor insanlar, inanmak mümkün değil, arkadaş sanki çok farkediyomuş hangi statları nasıl dağıttığın gibi, ulan her classta item giyecek kadar str dex, gerisini vitality abanıyosun bunun nesini özlüyor insanlar d3ü şurdan eleştiriyor anlamak mümkün değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 stat verememek komplike bir eleştiri olmayabilir. sana göre önemizdir bana göre çok önemli, diabloda en çok sevdiğim işlerden biriydi. bana göre de senin eleştirilerin boktan o zaman lal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Sparkcaster said: gördük işte ea hisselerini swtorun ardından, oyuncuların bişeyleri beğenmemesi ne kadar etkiliyor al işte boktan bi eleştiri daha, hala stat veremiyoruz diye ağlıyor insanlar, inanmak mümkün değil, arkadaş sanki çok farkediyomuş hangi statları nasıl dağıttığın gibi, ulan her classta item giyecek kadar str dex, gerisini vitality abanıyosun bunun nesini özlüyor insanlar d3ü şurdan eleştiriyor anlamak mümkün değil ya diabloyu diablo yapan şeyleri ondan alırsan geriye bu ucubik kalıyor. özlediğim şey stat vermek değil diablo oynadığım hissini yakalamak. o da diabloyu diablo yapan etmenlerden biriydi. git diablo 2 oyna madem o kadar özlüyorsan diyebilirsin. ama işte bu bile d3 ün failliğini ortaya koyuyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben o yazida o karanlik ve tedirgin eden ortamda kaldim :) abi cidden ? tedirgin olup karanlik ortamdan korkmus olabilir mi ? yas kacti 10 ? ben kactim o zamanlar 28 eh normal okuz gibi adam olarak oynarsam etkilenmem tabii . bir kere bitridim sildim attim oyunu (d2 yi) benim icin oydu d2 simdide pek farkli bir sey beklemedigim icin ach i kasip levelliyorum en azindan 5 karakter levelletiyor bu :D grafik ses oynanabilirlikde daha iyi. arkadas birde hikayeye takilmis beklenti icinde doguya ilerliyormus bak sen :P karismam tabii ne guzel bunlari hissetmis.. hissedebilmis onun kazanci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 diabloyu diablo yapan statlarını kendin verebilmen olmadı hiçbir zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Kanuni said: ben o yazida o karanlik ve tedirgin eden ortamda kaldim :) abi cidden ? tedirgin olup karanlik ortamdan korkmus olabilir mi ? yas kacti 10 ? ben kactim o zamanlar 28 eh normal okuz gibi adam olarak oynarsam etkilenmem tabii . bir kere bitridim sildim attim oyunu (d2 yi) benim icin oydu d2 simdide pek farkli bir sey beklemedigim icin ach i kasip levelliyorum en azindan 5 karakter levelletiyor bu :D grafik ses oynanabilirlikde daha iyi. arkadas birde hikayeye takilmis beklenti icinde doguya ilerliyormus bak sen :P karismam tabii ne guzel bunlari hissetmis.. hissedebilmis onun kazanci. ahaha ya orada heralde daha çok oyunun verdiği atmosfere sokma hissinden bahsediyor :D o atmosfere sokuyor seni içindeymişsin gibi hissediyorsun onu demiş ya ahahahha güldürdün beni lol @spark onlardanb iriydi deidm. kendi karakterini kendin şekillendiriyorsun ondan bahsediyorum. spark sunulanları çürütmeyi çok seviyorsun da kendi görüşünü de dile getirip açarsan çok memnun olacağım. neydi o zaman açıklarsan aydınlanalım be abi. hiç mi eksiği yok d3 ün? eksik arama derdinde değilim de ben kendi adıma diğer oyunlarda olduğu gibi bu oyunda atmosfere giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 GokTuRK said: Sparkcaster said: gördük işte ea hisselerini swtorun ardından, oyuncuların bişeyleri beğenmemesi ne kadar etkiliyor al işte boktan bi eleştiri daha, hala stat veremiyoruz diye ağlıyor insanlar, inanmak mümkün değil, arkadaş sanki çok farkediyomuş hangi statları nasıl dağıttığın gibi, ulan her classta item giyecek kadar str dex, gerisini vitality abanıyosun bunun nesini özlüyor insanlar d3ü şurdan eleştiriyor anlamak mümkün değil ya diabloyu diablo yapan şeyleri ondan alırsan geriye bu ucubik kalıyor. özlediğim şey stat vermek değil diablo oynadığım hissini yakalamak. o da diabloyu diablo yapan etmenlerden biriydi. git diablo 2 oyna madem o kadar özlüyorsan diyebilirsin. ama işte bu bile d3 ün failliğini ortaya koyuyor zaten. 10-12 sene once oynadigin herhangi bir oyunun su anlarda cikmis bir devam oyununda o hisleri hissedebildigin bir oyun oldumu ? varsa isim lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 deus ex human revolution Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Valla adamın yazdığı yada verilen notlar çükümde bile değil ben arkadaşlarla çok eğleniyorum gerisi tefaruat yok stats veremiyorum yok atmosfer kardeş herkes elitist jerk olmuş bu ne ahaha atmosfermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Sparkcaster said: diabloyu diablo yapan statlarını kendin verebilmen olmadı hiçbir zaman sana göre olmayabilir bana göre her level atladığımda açıp stat vermektir belki. sonuç herkesin farklı beklentileri var, kalkıp kendininkinin doğru olduğunu kabul etmek bu kadar subjektif bir konuda saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 GokTuRK said: Kanuni said: ben o yazida o karanlik ve tedirgin eden ortamda kaldim :) abi cidden ? tedirgin olup karanlik ortamdan korkmus olabilir mi ? yas kacti 10 ? ben kactim o zamanlar 28 eh normal okuz gibi adam olarak oynarsam etkilenmem tabii . bir kere bitridim sildim attim oyunu (d2 yi) benim icin oydu d2 simdide pek farkli bir sey beklemedigim icin ach i kasip levelliyorum en azindan 5 karakter levelletiyor bu :D grafik ses oynanabilirlikde daha iyi. arkadas birde hikayeye takilmis beklenti icinde doguya ilerliyormus bak sen :P karismam tabii ne guzel bunlari hissetmis.. hissedebilmis onun kazanci. ahaha ya orada heralde daha çok oyunun verdiği atmosfere sokma hissinden bahsediyor :D o atmosfere sokuyor seni içindeymişsin gibi hissediyorsun onu demiş ya ahahahha güldürdün beni lol hiiii ben anlamamisim pardon :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Sparkcaster said: deus ex human revolution allasen :) pacman 2012 diyeceksin diye bekledim bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Sparkcaster said: diabloyu diablo yapan statlarını kendin verebilmen olmadı hiçbir zaman @spark onlardan biriydi dedim. kendi karakterini kendin şekillendiriyorsun ondan bahsediyorum. spark sunulanları çürütmeyi çok seviyorsun da kendi görüşünü de dile getirip açarsan çok memnun olacağım. neydi o zaman açıklarsan aydınlanalım be abi. hiç mi eksiği yok d3 ün? eksik arama derdinde değilim de ben kendi adıma diğer oyunlarda olduğu gibi bu oyunda atmosfere giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Kanuni said: 10-12 sene once oynadigin herhangi bir oyunun su anlarda cikmis bir devam oyununda o hisleri hissedebildigin bir oyun oldumu ? varsa isim lutfen. starcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Burda starcraft çıkınca "oooo yenisi ağır fail eskisi daha iyidi" diyen insanlarda gördük hiç kasmayın oyun iyi yada kötü oynayın yada oynamayın =) şu atmosferden de kurtulun artık neymiş bu ya gir-çık ben oyunda sesleri bile açmıyorum rahatsız ediyor diye ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 onuda yerden yere vurdular bilmemnerenin orekesine soktular. kusura bakma rejected. o hissin yakinindan gecmiyor o benim adima. 12 sene onceki hislerle oynayip hissettiklerimi su aralar cikan bir oyunda bulamadim. benim hatamda olabilir ama ben acikcasi yaslandikca gelisen degisen (iyi yonde kotu yonde bilemem) hislerin ve kisisel begenilerin, tecrubenin o hisleri yeniden verebilecegine inanmiyorum. yepyeni bir tur cikar belki o zaman hissederim ama 20 senedir fps, rpg, mmorpg, yaris oyunu, strateji, vs de vs oynayan birisi olarak, bu turlerde cikacak herhangi bir oyunun o 10-20 sene onceki ilk karsilastigimda bana hissettirdigi seyleri hissettirebilecegini ve o sekilde etkileyebilecegine inanmiyorum. sinemada korku filmlerinden artik eski cocukluk halimdeki gibi etkilenmemem gibi, bir kizin elini ilk kez tutmak ile simdiki halim gibi, arabaya ilk binip gaza basip gitmekle simdi 200 le giderken bi bok hissetmemem gibi. tecrube denen sey boktan bi durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ne starcraft ne de diablo 2 bir şeyin ilki değildi. Blizzardın daha çok oyuncuya ulaşmak için oyunu ona göre çıkarmasını anlayışla karşılıyorum ancak bu benim forumlara girip oyunu eleştirmeme engel değil. ha hem eleştirip hem oynuyorum, bu oyun sondu zaten direk blizzarddan umudumu ketiğim oyun oldu. bi daha da almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar