Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zbl Ocak :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya arkadaşlar bırısı nebula ocak scp lerini indirebilecegim bi adres yazmıştı forumlarda okumuştum neydı arama yaptım zebula ocak diye ama bulamadım. :(
Mesaj tarihi:
benden önce davranmı$lar =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?

[Bu mesaj Pyr0 tarafından 29 Ekim 2004 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hayır bari scriptleri çalıyonuzmu, inceliyonuzmu ne için alıyosanız alın tamam da bari o sunucunun ismine saygınız olsun zbl veya zebula değil nbl beya nebula deyin şuna bari.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
HerenIstiaron, 29 Ekim 2004 14:35 tarihinde demiş ki:
hayır onun ismi Zebula Ocak Script paketi :
Yaratıcısı tarafından interernete bu isimle verildi ve onun ismi budur. Senin baban sana OSMAN ismini vermişse bir de ZOSMAN diye bi arkadaşın varsa ve onun adı daha çok hoşlarına gidoyrsa sana ZOSMAN mı desinler

:)[signature][hline]Ba'aL
Mesaj tarihi:
Heren, verdiğin örnek çok alakalı olmuş. :-P
O zaman adam konusunda Zebula Ocak Script Paketi desin
zbl demesi bile o sunucuya hakarettir.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Yaratıcısı tarafından interernete bu isimle verildi ve onun ismi budur. Senin baban sana OSMAN ismini vermişse bir de ZOSMAN diye bi arkadaşın varsa ve onun adı daha çok hoşlarına gidoyrsa sana ZOSMAN mı desinler

muahaha koptum ya :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
Mesaj tarihi:
said:

:):) Valla süper ya koptum birde direk arama yap diye cevaplandırmak istiyorum topici :):)[signature][hline]Hosting Hizmeti verilir. Bana MSN adresinizle birlikte özel msj atmanız yeterli.
Mesaj tarihi:
said:

Alkış.Bu Aynı ADam Yeşilken Kırmızı Bültenle Aramaya Dönüyo Biliyonmu :D
  • Yeni Oluştur...