Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Favoriye eklenilecek güzel bir topik daha! dedim görür görmez,harbi öylede çıktı :) Return Of The Blackrose : Daga Tasha - Chapter 1 :D Uzaktan:10 Yakından:10 XxxTrem! :lol: XXXtreme For BlackRose! :lol:[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 said: EagleEye, 26 Ekim 2004 21:34 tarihinde demiş ki: hoca sen niye paso dağ taş patlatıyosun ya bina falan yapsana :) haahhaha[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 abi senin iş çok fena yalnız yerleşik hayatın yok dimi senin? bir inşaat mühendisinin yerleşik hayatı olması için dağ patlatıcı olmaması lazım demekki bunu çıkarabiliriz burdan hehe bina falan yapmak en iyisi yine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: Chemical, 27 Ekim 2004 00:52 tarihinde demiş ki: kanalizasyon borusunda ne varmış canım benim babamda sahil yolundaki kanalizasyon atık borusunu döşemede çalışıyordu ehehe süperdir o borular içinden araba bile geçer içine girip yürüdüğümü hatırlarım çok zevklidir kaykay parkuru gibi koşup tırmanır geri düşersin:P o bahsettiğin kollektör hattı falandır, şebekede öyle boru olmaz :) benim bahsettiğim çapı 150 mm ile 1000 mm arasında değişen borular, onun kanalı ile büyüklerinin kanalı arasında fark var mesela, birinin içinde mezara girmiş gibiyken diğerinde araba ile gezebiliyosun ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 hadi hayırlı olsun bakalım : ) özlemiştik bu tür konu başlıklarını.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 olsun ikiside aynı şeyi taşıyo dimi:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 buarada chemicali asistan olarak alsana işe, bence bogaz tokluguna calışır yeteri kadar bişiler patlatma sansı verirsen : )[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 evet eksik kalan "üzgünüz" fotoğrafı için az önce uygun bir an yakalayıp daha dumanı tüterken getirdim koydum, buyrun... Nisan 2001 Ekim 2004, 3.5 sene sonra... said: BlackRose, 26 Nisan 2001 22:36 tarihinde demiş ki: Üzgünüz... :-( hangisinin ben olduğumu bilen bilir ;) ----------------------------------------------- Bugün bir seri daha yakaladım, önce temiz halini, daha sonraki 3 karede de zaman sırasına göre ortalığın dağılmasını göreceksiniz, resimler tıklanable, büyüyable....[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 ahaha olur valla bide bi miktar çalarım:P[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 [edit: koca resimleri bile quote ederek 2 satir yazı yazmıssın, editliyorum] [Bu mesaj karakedi tarafından 27 Ekim 2004 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 sufermi$ eline saglik ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 said: BlackRose, 26 Ekim 2004 20:42 tarihinde demiş ki: [? abi yukardaki resimlerin içinde patlatmaları göremedin mi ki =p (5 ve 6ncı resimler) neyse daha yakından çekecem de korkuyorum bi tarafımda patlayacaklar diye, bazen belli olmuyor nereye taş atacağı lol görememişim vallahi, hehe, alışmışız ground zero fotolarına, daha yakından çekim istiyoruz :P.[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 . [Bu mesaj karakedi tarafından 27 Ekim 2004 23:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 küresel imha örgütünün mastermind'ının bu kadar yakından bir fotosunu görebildik, ne mutlu bize.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 bonecrusher da oyle bir laf etmis ki mubarek. dillerde sakiz oldu...[signature][hline]BabacumMostors, 23 Ekim 2004 21:02 tarihinde demiş ki: benim pipim 5.5 kilo yaa yaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2004 El Cezire'ye verilen canlı bomba resimler gibi olmuş.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 2001 ve 2004 deki resimlerin arkaplanlarına bakacak olursanız göreceksinizki ormanlar ger geçen yıl yok oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 2001 ve 2004 deki resimlerin arkaplanlarına bakacak olursanız göreceksinizki ormanlar ger geçen yıl yok oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 evet sebebi de yerli halk bu sanayi bölgesi için tek bir ağaç kesmedik biz, hep fırsattan istifade gelip kestiler, tam tersine tamamen taş dolgunun üzerine cennet bahçesi gibi bahçe yaptık, baş parmağım kalınlığında diktiğim akasya ağaçları, salkım söğütler kocaman oldu şimdi :) yani insanlar hep şikayet ederler ya hani sanayi doğayı öldürüyor diye, buradaki doğanın kısa tarihini şöyle bir kağıda döksek, bütün tahribatı yapanlar yerleşik halk, nasıl olsa her yer birbirine girdi, dikkat çekmez diye bu durumdan istifade ederek neler neler yaptıklarına inanamazsınız, kendileri de inanmaz gerçi ama onlar tek tek yaptıklarını gördükleri ve bildikleri için, başkalarının yaptıklarını da üstüste ekleyince nasıl bir katliama sebep olduklarını hiçbir zaman idrak edemeyecekleri için bu böyle devam eder gider...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 said: Kalhiae, 28 Ekim 2004 00:02 tarihinde demiş ki: El Cezire'ye verilen canlı bomba resimler gibi olmuş. hatta buyrun videosunu çektim az önce küçücük minicik bişe oldu ama olsun, download kapasitesi iyi olanlara ilerde daha janjanlısını çekerim janjansız patlatma videosu[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UTN Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 hehehe o arkadaki büyük dagıda patlattıgın gün sana bir şişe en büyügünden Danzka Votka ve Smirnoff Ice :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 black bence henüz adsl'i bağlatmadan önce çektirmiş bu fotoları.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 mümkündür, dalga geçtiğim yok ki.. benim saçlarım döküldü dial-up'tan.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 lol azmo süper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 abi o resimdeki balya balya uzun seyler dinamit mi ? :) yarın gazatede haber: stajyer amele yüzünden patladılar :p allah korusun şaka tabii, yalnız sizin iş de harbi sakat be yaf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar