Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UAA

codename_curse

Öne çıkan mesajlar

said:
DoguJr, 29 Ekim 2004 22:36 tarihinde demiş ki:
Gereksiz Apartmanında oturan varmı? ya da Bizim komşumuz olan varmı?

nereye kadar :) iyiki 1 kere topic açtık herkes bişeyler açıyor

Al birini vur diğerine..[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-

[Bu mesaj Acextar tarafından 29 Ekim 2004 23:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İngilizceye lafım yok benim, UAA'lı bi arkadaş vardı da ilk bi montunun arkasında görmüştük amblemi ne bu deyince direk böyle cevap vermişti. Dikkat ettim ondan sonra bütün okul mensupları okullarını tanıtırken hep ingilizce söylüyorlar, türkçe kullanan yok bu yüzden dalga geçiyoduk arkadaşla... Şimdi burada tekrar görünce nostalji oldum yazim dedim :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyrun buradayım. UAAlıyım, gurur duyuyorum, küçük dönemlerin hepsini sever, büyüklerimin ellerinden öperim. 2001 yılında mezun oldum, lisemi özledim.
Ama UAAlı özentileri gün gelip sıra dayağına çekeceğim, ayrııı...[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman biz böyle söyleyince de laf etmeyin işte. St Joseph e de "Sen Josef" desek kızıyo mu onlar? Kızmıyolar işte..

Hatta Beyaz'ın geçenlerde esprisi bile vardı
Kim Bassinger?
Ben Affleck
St. Antonio
O'Brian diye... Bu arada Aziz yusuf da baya güzelmiş :)[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 30 Ekim 2004 00:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor kardeşim
Bizim okulumuza doya doya ÜAL- Üsküdar amerikan Lisesi diyemeyişimizin sebebi, iki tane daha ÜAL olması. Üsküdar Anadolu ve Ümraniye Anadolular "Huuuop hemşerim, ÜAL biziz size noluyor" diye çıkışıyor ve gerçekten karışıklıklar çıkıyor.
ÜAA kullanımının tercih edilmesi bu yüzden. Açılımı da Üsküdar American Academy.(İngilicede Ü yok UAA oluyor) Bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok. Robert lisesi de hiç ARL kullanmaz, Amerikan Robert Lisesi yerine örneğin, Robert College diye geçer. Yabancı okullarda uygulanan sistem budur.

Aziz Yusuf lisesi de o zaman öyle yapsın diyor, Aziz Banu lisesini unutmamak gerektiğini de iletiyorum.

Açıklama tatmin edici değilse, ÜALli var mı diye topic açayım, seyredin cümbüşü.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...