_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 said: June 28 Items General The drop rates for high-end items (items level 61-63) have been increased for Acts III and IV of Hell difficulty and Acts I – IV of Inferno difficulty The new approximate drop rates are as follows: Hell – Act III and Act IV iLvl 61: 9% to 13.9% iLvl 62: 1.9% to 3.45% iLvl 63: 0% (no change) Inferno – Act I iLvl 61: 17.7% to 23.9% iLvl 62: 7.9% to 12.6% iLvl 63: 2.0% to 4.8% Inferno – Act II iLvl 61: 18.6% to 23.3% iLvl 62: 12.4% to 18.6% iLvl 63: 4.1% to 9.3% Inferno – Act III and Act IV iLvl 61: 24.1% to 27.1% iLvl 62: 16.1% to 21.7% iLvl 63: 8.0% to 16.3% Bug Fixes Fixed a bug with several items that would allow those items to block pathing when dropped on the ground Bosses Bosses are now guaranteed to drop at least 1 Rare item for players with 4 stacks of Nephalem Valor and at least 2 Rare items for players with 5 stacks of Nephalem Valor Bug Fixes Fixed a crash that could sometimes occur when a player was interacting with environment objects (e.g. opening chests or clicking on a lectern) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kill sırasında gear swaplıyodum. 100 e yakın rare toplanıyordu act 2 farm rotamda. şimdi 9-10 tanesi 63ilvl olacak. iyimis. bu arada kill sirasinda mf gear swap yakinda fixlenecek. hosuna gitmiyomus blizzardin gear degistirmek, yakinda aciklayacaklarmis fikirlerini. somurun 2-3 hafta daha ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 DadashNik0F said: drop ratei yükseltceklerine düşen item lvlini min. 58-59 yapsalarmış keşke. belialdan 100 dps item çıkmasın bi zahmet ya.. haha harbi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 ona ninja fix geldi gibi hissettim ben, öyle diyenler de var çeşitli forumlarda. düz mf verenleri elden çıkarıp yüksek main stat+mf veren toplamak lazım rahat act 1-2 mf farm için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 eu'ya hotfix ne zaman gelio? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 muhtemelen sabaha karşı server restartla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 _ILuVaTaR_ said: http://eu.battle.net/d3/en/blog/5077625/Diablo_III_Hotfixes_-_June_Updated_2806-28_06_2012 yeni drop rateler çok yüksek geldi bana ya, gidip act 1 ve 2'yi de bufflamışlar ahaha of, vur dedikçe öldürüyorlar, yarın akşam farma oturayım o zaman ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 O zaman bira cips stoklayayım ben 1 hafta farm dfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Masquerade said: kill sırasında gear swaplıyodum. 100 e yakın rare toplanıyordu act 2 farm rotamda. şimdi 9-10 tanesi 63ilvl olacak. iyimis. bu arada kill sirasinda mf gear swap yakinda fixlenecek. hosuna gitmiyomus blizzardin gear degistirmek, yakinda aciklayacaklarmis fikirlerini. somurun 2-3 hafta daha ahah. gene rangelere yarayacak bu degisim, vay anasını arkadas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Zegna said: Masquerade said: kill sırasında gear swaplıyodum. 100 e yakın rare toplanıyordu act 2 farm rotamda. şimdi 9-10 tanesi 63ilvl olacak. iyimis. bu arada kill sirasinda mf gear swap yakinda fixlenecek. hosuna gitmiyomus blizzardin gear degistirmek, yakinda aciklayacaklarmis fikirlerini. somurun 2-3 hafta daha ahah. gene rangelere yarayacak bu degisim, vay anasını arkadas. 1 patch melee 1 patch range 1 patch melee 1 patch range böyle gidicek patchler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Zegna said: gene rangelere yarayacak bu degisim, vay anasını arkadas. bu niye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 main stat + mf ile kesebilir hala rangeler, resist derdi cok fazla olmadıgı icin. meleelerin boyle bir sansı yok. bu arada patch eu ya saat kac gibi geliyor bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 sabah 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Rangle hala daha hizli farm yapiliyo ondan. Ama daha fazla oluyorsun. Su anki durumda farm yapinca satilabilicek item dusmuyo genelde, zarardaydi hep range simdi kara gecebilicekler. (Sanirim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Valla hiç zararına farmlamadım vendora bile satsam çıkanları zarar etmiyorum zarar ediyorum diyeninizde tatava, mesela hiçbiriniz 5 stackle champ kesememiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 abi sen çok şanslısın. 5 gündür 16M den ne aşağı düştüm nede yukarı çıktım, düşen 250K edicek bir tane bile item olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Zegna said: main stat + mf ile kesebilir hala rangeler, resist derdi cok fazla olmadıgı icin. meleelerin boyle bir sansı yok. bu arada patch eu ya saat kac gibi geliyor bilen varmı? nası yok? çok rahat act2 yapabiliyorum su an mf gear ile. 1m falan harcamışımdır o geara toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 150k'ya mf gear topladım ben de, 37k hp 20k dmg %27 crit chance %168 crit dmg var ama şöyle bir sıkıntı var 200 bile değil resistler asdfdg O yüzden gearı switchlemem gerekiyor ki erken yapınca moblar parçalıyor, geç yapınca da hepsini değiştiremeden mob eriyor bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Aluriel said: Zegna said: main stat + mf ile kesebilir hala rangeler, resist derdi cok fazla olmadıgı icin. meleelerin boyle bir sansı yok. bu arada patch eu ya saat kac gibi geliyor bilen varmı? nası yok? çok rahat act2 yapabiliyorum su an mf gear ile. 1m falan harcamışımdır o geara toplamda. act1 ve act2 ye 2 aydır girmedim abi, act3 ve 4 icin konusuyorum ben genelde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Oyun çıkalı 45 gün oldu daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 lafın gelisi soyledik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 bugün gelicekti dimi bu patch. d3 forumunda gecikecek falan bişiler gördüm ama sabah sabah yanlış anladım herhal sabah oldu serverlar falanda kapanmadı. 6da kapanmıcak mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 varmı kasan, duzelmismi lootlar beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ben sabah kastım, yine 50li rareler düşüyor fakat az. 2 rare düşüyorsa 1i 60üstü biri 60altı dengelenmiş biraz. 2legend düştü ayrıca. eskisi gibi 50 lvl item çöplüğüne dönmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 BEn şahsen çok farklı birşey farketmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar