_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 sihirli eşya falan deyince bi kendime geldim, napıyorum ben dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 kavgada soylenmez kufur gibi ama akiladan bile kotusun spark en kotusun o kadar kotusunki bilim senin kotulugunu olcmek icin yeni arac gerecler bulmak zorunda, edebiyatcilar yeni kelimeler icad etmek zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 yok ya, gecko, 0ne filan var, pelinzadeler var mesela, daha ne malciirlar uuuuuuu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 deadwoll said: _ILuVaTaR_ said: bu adamlar yine kapattı dropları ben size söyliyim sdf AHAHAH evet, bozdular yine bir şeyleri. Act 2 farmladık bugün 5 stack'e kadar rare düşmedi, 5 stackte de 52lvl düştü 1 tane, sonra çıktım. Gittim 320 mf'li setle Act 1'e girdim orda da 10 tane falan pack kestim sanırım 5 NV'de resetleyerek, totalde 6 item düştü sadece 1 tanesi 62lvldi onların da. Başlık açacaktım hatta, haftasonu her şey düştü loot kalmadı herhal diye. su kesin dogru siegebreaker run yaptim, 200mf var totalde 9-10 pack + siegebreaker kestim 63- 1 62- 2 61- 1 60- 3 geri kalan butun rareler 60 alti spor toto masallah, bide tentakulcu jailer filan les combolar geldi, 20k mi ne gold + tomelar tek karim, flawless square bile dusmedi bu herifler %454353 AH durumuna gore drop dusuren bi algoritma hazirladilar, AH bozuldugundan beri hic dogru durust bisi dusmedi dahada kasmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bende ilvlda sorun yok hepsinden düşüyorda içleri acaip leş ya işe yarayan 1 item düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bana da baya 60 ve üstü düşüyor valla. o konuda sıkıntı çekmedim hiç, itemların alayı çöp ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Aynen, düşenler inanılmaz kötü rolluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?85,6292354#msg-6292354 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Viktor said: bu herifler %454353 AH durumuna gore drop dusuren bi algoritma hazirladilar dahada kasmam Biz de arkadaşlarla bunu tartışıyorduk, AH 63 ilvl item miktarı çok fazla şu anda ve droplar gerçekten kaba etim gibi rolleniyor... Diğer taraftan da hiç birşey tam olmayan şu oyunda bu algoritma mevcut mudur demekten de kendimizi alamıyoruz... O yüzden farmı bıraktık şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Dağ kadar Gold Find olacağına, Fındık kadar Dmg% olsun, dertsiz başın olsun. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 en guzeli ah farm. 1 hafta kassam yapamiyacagim parayi 1-1,5 saatte yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 senden 8.5 me buyout yapan da gidip koymuş olmasın geri AH ye ahaha hemen satmışsın sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dogrudur koyabilir ama o onun alabilecegi bir risk. ben sansimi denedim 10m'ye koydum satildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 siegebreaker , cydae, azmodan, 26 elite pack, 4 goblin. 8 ilvl63, 4 silah, 3 armor, 1 shield. 12 ilvl62, 3 silah, 4 armor, 1 quiver, 1 shield, 2 ring, 1 shield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Ben DH itemları dışında hiç bilmiyorum diğer classların hangi ana statları beraberse değerli olur falan. Kesin acaip acaip itemları komik fiyatlara AHliyor veya vendorluyorum cahillikten :P Bi yazsanıza DH için mesela Dex Vit önemli. Diğer classlar için ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 40 tane ilvl63 item aldık bi gecede 1 tanesi 50k etmez 3 tane ilvl63 UNID 590 dps silah aldım hiç birisi 700 dps üstü çıkmadı.. fakseykmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Nerden alıyorsun onları AHye direk UNID koyulabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ah koyulamıyor unidentified. trade forumunda çok var satan bu tarz item. biriktiriyorum bakalım ben de giricem sanırım bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Yok ben girmem yada kesin dolandırılırım girersem de. En temizi kendin bul kendin bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Abi almayın unid item pek, adamlar muhtemelen statlarına bakıp işe yaramayanları tekrar satıyorlar. Size de çöpler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 unid almak hata ya hele şu anki fiyatlarla, acayip karlı iş de dayanamayıp identify ediyorum ben eşyaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Disappear said: en guzeli ah farm. 1 hafta kassam yapamiyacagim parayi 1-1,5 saatte yaptim. sende kayserili raciali var, AH rollarina +10 aliyrosun direk sonra gelip burda hava atiosun PARA KAZANDUM AHDEN COK SUPERIM diye pis kayserili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 abi su konunun basligini degistirin, pokemon forumuna dustum zannettim bi an sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Benim ilk baslik superdi :) Cok trolleyende cikmadiydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar