Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Staff arayanlara...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lost Age ile anlaşmış bulunmaktayım. Benimle görüşen, teklif yapan herkeze çok teşekkür ediyorum. Lost Age i şeçme sebebim tüm nedenlerin yanı sıra Whea ile aynı okulda olmamız ve her daim yüz yüze görüşebilecek yakınlıkta olmamızdır.

Herkeze tekrar teşekkürler...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
tebrikler.inş başarılı olursunuz.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
inş xiphias inş.whea başarılı olmayı hakeden birisi.[signature][hline]Lucas

hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör...

hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
Mesaj tarihi:
Yakınında Olman İyi ama Lostagedeki Mois'midir Nedir Adam Bişeyden Çakmıyor. Amenteste Staff Değilken Msn De Dediği Laf Şu. Bana Bir Tane Scp Yaz Kadir Turnuva Gatesi Yap. Seni Scripter Olarak Alacam Dedi. Sonra Yazdım hemen Yolladım Baktım Seer Açmış Acc yi. Goya Scripter Olarak Alacakmıs Guven Olmaz bu Mıllete bırde Utanmadan Maıl atıyorlar Server Heckeldnıkten Sonra Sıfrenız budur Oyuna Gırebılırsınız Poff.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...

Mesaj tarihi:
Bir script yazdın diye kimse seni direk developer yapacak değil. Mail olayına gelince o kişi tarafından değil webmasterımız Anıl Çetin tarafından hazırlanmış bir sistemdir. Sana geri gel baba tarzında atılmadı o mail. Ama gelin güvey olabilirsin tabiki atış serbest.[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
İşte yeni aşkım :)
Mesaj tarihi:
Blackhand_ Moise Sor Bakalım Msn De Bana Bağırınışlarını Daha Turnuva Gatesı Yapmaktan Aciz bir İnsandan Ne Beklenirki. Çok İyi İnsanlarsa Msn Den Bana Turnuva Gatesi Yaz Seni Developer Değil Admin Yapacam diyende Kendisiydi.

Bilip Bilmeden Ötme. Yaranmı Varda Konuşuyorsun. Msn Deki Konuşmalarımızı bilmediğin İçin sana Laf Düşmez. Hadi Kumda Oynamaya....[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...

Mesaj tarihi:
Saçma sapan konuşmuşsun kişilerden öte shardı aşağılayıcı konuştuğun için müdahale gereksinimi duydum yoksa muhattabım olduğunu düşünüp sevinme kendi kendine ne gocunacak birşeyim, ne yaram ne de senle işim var.
Ayrıca kumda oynayacak biri varsa o da paticik forumlarında "ben turnuvagate scripti yazdım ama beni seer yaptılar çok üzüldüm çok gocundum buraya yazıp kötüleme gereği duydum" diyen insandır.
Kimmiş?
Doğru tahmin cevap sen :)[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:
Artık rp'le bi işimiz olmasın ya artık bu rp nin dişisi olan f rp ye akalım artık.

Whea of The Lost Age
Mesaj tarihi:
adamın anlatmak istediği mois adındaki şahsın ne kadar aciz olduğu sanırım yazılarından bu anlaşılıyor ve msn de ona denilenleri aktarmışki sen bunlara karşılık ağlama diye hitap etmişsin onun yerine msn den sana böyle birşey denildiğini sanmıyorum imkansız falan deseydin keşkede kumlara davet edilen olmasaydın.
Mesaj tarihi:
Kerhuzad ben durumda bi acizlik göremiyorum. Mois çocukluk arkadaşım gayet kişilikli biri. Doğrudur çok bilgili olmayabilir ama süper bi insan kendisi ve kesinlikle bizi utandıracak birşey yapmış olabileceğine inanmıyorum. Her sazanın dediğine de inansaydım lostage şu an altı aydır hizmet veriyor olmazdı.
Edit: kelime hatası.
[signature][hline]Sacrosanct, 13 Ağustos 2004 04:44 tarihinde demiş ki:

Whea of The Lost Age

[Bu mesaj Blackhand_ tarafından 28 Ekim 2004 01:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
heee bende Lalu...
şuna bak ya cv yazsaydın bari uo ile ilgili.... kendi reklamini yapan bir insanida ilk kez goruyorum..
bizde uo nun gelismesi icin cok ugrastik zamaninda (nebula ayri bir hikayedir karistirmayin :D ) ama illada GM olucaz diye ugrasmadik veya staff a girmek icin. yardım istediler, ettik. staff olduysakda zorla oturttular oda batti direk kalktim zaten..
bu sekilde degilde keske yazdigin scriptleri server yetkililerine ulastirsaydin... zamaninda benim sphere source a yaptigim gibi..
Mesaj tarihi:
Gereksiz tartışmalar olmuş burada.Frasier hiç bir zaman plevel için script yazacak biri değildir.Kendisini yakından tanıdığım için bilirim emin olarak soylerim.Burada tartışlacak bir şey yok aslında zamanında Mois'in dediğini aktarmış sadece sonuçta Frasier bana plevel verin demiyor sadece verecez dedi vermedi maksatında soylemiş.Mois orada bize bir script yazabilirmisin rica etsem dese Frasier yine yazardı.[signature][hline]bizler en iyilerin en iyisiyiz ne istediğimizi biliriz ve onun peşinden gideriz | xharloan
Mesaj tarihi:
said:
Blackhand_, 28 Ekim 2004 01:45 tarihinde demiş ki:
Kerhuzad ben durumda bi acizlik göremiyorum. Mois çocukluk arkadaşım gayet kişilikli biri. Doğrudur çok bilgili olmayabilir ama süper bi insan kendisi ve kesinlikle bizi utandıracak birşey yapmış olabileceğine inanmıyorum. Her sazanın dediğine de inansaydım lostage şu an altı aydır hizmet veriyor olmazdı.
Edit: kelime hatası.

Blackhand_ Gerçekler Acıdır Dostum. Zamanla Öğrenirsin Cahil Kalma.[signature][hline]Yemine Gerek Görmeyecek Kadar Sözlerine Sadık Ol...

Mesaj tarihi:
mois i tanımam ama eğer dediğiniz gibi biriyse (ben tanımadğım için) whea'ya yakışmıyordur.çünkü whea gerçekten çok iyi bir insan.[signature][hline]Lucas

Mesaj tarihi:
evet bende onun cok iyi arkadasiyim gerek dostuz gerek kardeş gibiyiz bizler benim bildigim camo kimseyi direk developer almaz babasinin oglu bile gelse almaz cunku o kişilere verdigi emek karsiliginda plvl i ona gore veriyor ki cok dogru bir sey yaptigina inaniyorum bende oyle dusunuyorum neyse konu sapmasin bence topic kitlenmeli berk arkadasida lostage e girmesinden dolayi tebrik ediyorum cok kaliteli bir (server demiyecem ) arkadaslik ortamina girmiş emekleri hic bir zaman haksiz kalmaz ... topic in kitlenmesini talep ediyorum.[signature][hline] Msn Adresim
Revelador Revenant - Rv -
Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Sizler icin Laethon Burdayiz UO Shard
Mesaj tarihi:
Daha ne kıskanıyonuz ki, siz orda aç karnınızı doyurmaya çalışırken adam developer koltuğunu kapmış bile bea. siz de hala çöp tenekelerini kurcalayın, tın tın tın... :D[signature][hline]
  • Yeni Oluştur...