yazuach Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Ya biliyorum bu kadar basit bir şey için konu açmak abez kaçabilir ama 2 gündür arıyorum ya belki bilen vardır aranızda.Bu Angel Beats'in logosundaki yazı tipini arıyorum 2 gündür.Şurdaki generator haricinde bulamadım http://2tail.net/gen/ .Bilgisayarıma indirebileceğim şekilde font bilen varsa söyleyebilirmi çok lazım gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ITC avant garde gothic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 verdiğin sayfada URW Gothic L Book kullanıyor asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Hallettik zaten.Cevabın için çok teşekkürler.Angel Beats temalı bir başlık yapmamız gerekiyordu ona lazım olmuştu.Sağol tekrardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar