wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Beyler bayanlar havalar öldüresiye sıcaklaştı yine, her yaz olduğu gibi bu yazda sokaktaki patilerin yardımınıza ihtiyacı var. Mümkünse hayvanların ulaşabileceği yerlere bir kap su bırakırsanız hem yavrucaklar hemde tüm flamen kızları sevinir bu yaptığınıza. Ülkemize geldiklerinde sempatileri falan hep sizle olur yani. Teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bi uplayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 alt tarafı bi yoğurt kabı içine bi adet irice bi kaya, üstüne de su koyacaksınız olm. haydi çıkıp koyun şimdi, haydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 (tu) Eve gidince keseyim boş bir kola şişesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 sivrisinek yapıyo o sular sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ben shelltox sıkıyorum üstüne hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bi kap su? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 natural selection diye bisi var allahin isine karismayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bi kap bira koyun desem desteklerdin ama xyz seni =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 natural selection =/= göz göre göre susuzluktan ölüme terketmek... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 haftaya türkiyedim. beraber bir kap su koyalim. sonra bana bira ismarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bbc belgesel çekerken aç kalan hayvanın ölümünü çekmeyi biliyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bu kedilerde referans olayı falan var bence.birbirlerine doğurcaksanız bakın şu mahallede doğurun diyorlar herhalde bizim otoparkta her dönem farklı farklı kediler geliyor.doğuruyorlar.yavruları büyüyor.sonra göç ediyorlar sdfs sonra başka kediler geliyor yine.gidenler niye gidiyor orası enteresan.sıkılıyorlar herhalde macera arıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Seele said: haftaya türkiyedim. beraber bir kap su koyalim. sonra bana bira ismarla. Ne romantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Sokaktaki senkolar naapsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Evde bir parça kuru ekmek ile sucuk olacaktı galiba... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 senko said: Sokaktaki senkolar naapsin sana da bi tas eski dergi cdsi koruz, np:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 kırmızı toprak mahallesi ercan sokak 2 bira yeter ağzını açın bırakın bende bir hayvanım neticede ah ah memeli olmak zor dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Red said: bu kedilerde referans olayı falan var bence.birbirlerine doğurcaksanız bakın şu mahallede doğurun diyorlar herhalde bizim otoparkta her dönem farklı farklı kediler geliyor.doğuruyorlar.yavruları büyüyor.sonra göç ediyorlar sdfs sonra başka kediler geliyor yine.gidenler niye gidiyor orası enteresan.sıkılıyorlar herhalde macera arıyorlar Haha ben de bundan şüpheleniyorum. moda'daki kedi nüfusu insan nüfusu ile başı çekiyor. Zaten moda'nın kedisi ile delisi eksik olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar