Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 İstanbul Fatih’te eşofmanlarıyla belediye otobüsüne binmek isteyen 21 yaşındaki Yağmur Yılmaz, bir grup çarşaflı kadın ve sarıklı-cübbeli erkek tarafından “Bizi günaha sokuyorsun” denilerek otobüsün içine alınmadığını söyledi. wtf? tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 adamlar haklı... orgy dönerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 bugün eşortman yarın latex giyerler. iyi olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 http://inciswf.com/filmeeeim.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 fatih tam mekanı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Özgürlükçü türbancılar nerede... Ben türban takıyor diye otobüse binemeyen hatırlamıyorum mesela. Ama demekki tersi olmaya başkadı. AMA SPOR EŞOFMANI!!!!11!!!11!...HATLARI GÖZÜKÜYOR!!!111!!... Kafasında olan rezil ve cahil bir milletiz maalesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 ne yani,o otobuste olan "ahlaki" ve "manevi" degerlerine bağlı yurtdaşlarımız mağdur mu olsaydı ? cogunluk atmak istiyorsa atar arkadaşım,ne yani ? böyle bir giyim tarzı bizim kültürümüzde var mı ? sanki anormal olan otobüsten atanlarmış gibi yansımıyor mu bir de şu medyaya inanamıyorum,bu ülkenin %99 u müslüman değil mi güzel kardeşim ? istemeyen terk eder gider,cogunlugun istedigi olur,bu ulkede demokrasi var,işinize gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 sarıklı ve cübbeli erkeklerin de kendisine sözlü tacizde bulunarak, “Başı açık, yazık yazık şuna bak!” şeklinde sözler sarfettikleri bu ne ya sjdkhfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 adidas eşofman virali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 geçen eşofmanlı kız gördüm, boşaldım direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Myshkin said: http://inciswf.com/filmeeeim.swfahahaha fon müziği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Butcherofego said: Myshkin said: http://inciswf.com/filmeeeim.swfahahaha fon müziği ben tahrik oluyorum beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Bella said: sarıklı ve cübbeli erkeklerin de kendisine sözlü tacizde bulunarak, “Başı açık, yazık yazık şuna bak!” şeklinde sözler sarfettikleri bu ne ya sjdkhfks taciz öyle olmaz bebeğim.. uff şunun kaseye bak yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 hiç yakışmadı senin gibi bir beyefendiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 otobüsün kapısına filan dokunmuştur o kadın bide of of, dezenfekte etmişler mi hemen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 dasaaa said: adamlar haklı... orgy dönerdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 http://galeri3.uludagsozluk.com/128/kizilayin-dagittigi-beyaz-cizgili-yesil-esofman_226584.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 hepimizin abdest gitti, beğendinmi yaptığını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 al sana gunah diyip goguslerini açıcaktı orda.sonra bi tanesini öpmeye baslıcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 hmpsfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Bella said: hiç yakışmadı senin gibi bir beyefendiye. ÖZÜR DİLİYORUM HEM DE CAPS AÇIK ÖZÜR DİLİYORUM!!! kase: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Red said: al sana gunah diyip goguslerini açıcaktı orda.sonra bi tanesini öpmeye baslıcaktı öyle yapacaktı zaten. kardeşler arası nifak tohumu ekecekti! hain! neyse ki bi olay daha ucuz atlatılmış. kızın otobüse binmek istemesi zaten haber değerinde. sersem satanist kız sapık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Napalım biz de kendi otobüslerimi seçelim, sarıklı cübbeli, çarşaflı tipleri bindirmeyelim. Bu mudur çözüm? Acaba soruşturma açtırabilmişmidir? Karakolda suç duyurusunda bulunsa, halkı kin ve bilmemne yasasına göre, aslında bu insanlar bulunabilir. Her taraf kamera dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Sotto said: Özgürlükçü türbancılar nerede.. hiç olmadılar ki sdf. swf de süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 sostizm said: Napalım biz de kendi otobüslerimi seçelim, sarıklı cübbeli, çarşaflı tipleri bindirmeyelim. Bu mudur çözüm? Acaba soruşturma açtırabilmişmidir? Karakolda suç duyurusunda bulunsa, halkı kin ve bilmemne yasasına göre, aslında bu insanlar bulunabilir. Her taraf kamera dolu. Mahkeme açsaydı da halkı kışkırtıcı hareketten hapse mi girseydi kız. Neyse namus ve iman bekçilerine Fatih Belediye Başkanı madalyalarını törenle takar önümüzdeki günlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar