Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni oğluşuma yorumlar (PC)

Winkie

Öne çıkan mesajlar

gereksiz yatırım. 4000tl ye cidden 4 ufak tefek ülkeyi güzelce gezersin. orası ayrı. konuyu açan adam <22yo o da ayrı.

ama şunlara
vengeance 2x4gb 1600mhz cl9
ocz agility 3 2x 120 gb ssd
haf 912 rc
msi n670gtx oc
steelseries kana
steeleseries qck+
steelseries 4h

bedaya versen ALIN BUNU VE PARAMI VERİN! derim. paketine dokunmam, üzerinde parmak izim bile olmaz.

sonra hindistana falan giderim sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kısmen profesyol oyuncuyum

dreamhack gibi turnuvalara katılıyoruz burda laptopla olmuyor skyrim diablo 3 crysis 3 geldiğinde bunlarıda oynayacağım bu beni 4-5 yıl götürür upgrade olayı imkanım olmuyor her zaman almışken tam alayım hesabı 4000tlye gtx sli yaparım belki lakin bana gereksiz turnuvada nalet a4 tech fare yüzünden elim kayarsa beni three way slida tatmin etmez
Sosyal ağlarda paylaş

Sorieno said:

Profesyol oyunculuktan kastın LoL, HoN falan sanırım şu aletin seni 4-5 yıl götüreceğini düşünüyorsan?

biz birçok daldan katılıyoruz starcraft 2 , hon bunlar temeller yani asıl bunlar bunlar için bu pc gerekmediginide biliyorum lakin sp oyunlarada merak sarıyorum arada crysis 3 falan geldiğinde oynarım öyle zaman geçirmek amacıyla

diablo 3 oynayacağım bf3 oynayacağım var baya böyle :D
Sosyal ağlarda paylaş

şu parayı 1 yılda sigaya veriyor bir çok insan. 2-3 yıl her gün başına oturup eğleneceğin bi alete vermek hiç te saçma değil daha önemli şeylerden kesmediğin sürece. dünyayı gezme konusuna gelince ben bedava olsa bile o kadar vize pasaport fln işleriyle uğraşamam istanbuldan izmite gitmeye bile üşenen biri olarak. zevkler ve renkler tartışılmaz kısacası.
Sosyal ağlarda paylaş

hemen öveyim kendimi sigara gibi boş alışkanlıklarım yoktur mesela hihihi :D

çhoq ciqHiS olmama rağmen kız işleriyle hiç uğraşmam

hiç öyle yeni marka giyeneyim takıntım vb. yoktur temiz ve rahat olması yeterli

bunları yazmamın sebebinin içimi rahatlatmak olduğunu hepiniz biliyorsunuz :(
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

şu parayı 1 yılda sigaya veriyor bir çok insan. 2-3 yıl her gün başına oturup eğleneceğin bi alete vermek hiç te saçma değil daha önemli şeylerden kesmediğin sürece. dünyayı gezme konusuna gelince ben bedava olsa bile o kadar vize pasaport fln işleriyle uğraşamam istanbuldan izmite gitmeye bile üşenen biri olarak. zevkler ve renkler tartışılmaz kısacası.

zaten zevksizliği tartışıyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...