dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 gereksiz yatırım. 4000tl ye cidden 4 ufak tefek ülkeyi güzelce gezersin. orası ayrı. konuyu açan adam <22yo o da ayrı. ama şunlara vengeance 2x4gb 1600mhz cl9 ocz agility 3 2x 120 gb ssd haf 912 rc msi n670gtx oc steelseries kana steeleseries qck+ steelseries 4h bedaya versen ALIN BUNU VE PARAMI VERİN! derim. paketine dokunmam, üzerinde parmak izim bile olmaz. sonra hindistana falan giderim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Winkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ben kısmen profesyol oyuncuyum dreamhack gibi turnuvalara katılıyoruz burda laptopla olmuyor skyrim diablo 3 crysis 3 geldiğinde bunlarıda oynayacağım bu beni 4-5 yıl götürür upgrade olayı imkanım olmuyor her zaman almışken tam alayım hesabı 4000tlye gtx sli yaparım belki lakin bana gereksiz turnuvada nalet a4 tech fare yüzünden elim kayarsa beni three way slida tatmin etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ssd bu daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 dasaaa'ya katılıyorum 4bin lira ile bir sürü ülke gezersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Winkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Fistan said: dasaaa'ya katılıyorum 4bin lira ile bir sürü ülke gezersin yav benim gezmek gibi bir derdim yokki hatta gezmeyi hiç sevmem asosyalim abicim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 gezmekle sosyalligi nasil bir tuttun anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 asosyal olup da gezgin olan birini gördün mü hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Profesyol oyunculuktan kastın LoL, HoN falan sanırım şu aletin seni 4-5 yıl götüreceğini düşünüyorsan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Winkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Sorieno said: Profesyol oyunculuktan kastın LoL, HoN falan sanırım şu aletin seni 4-5 yıl götüreceğini düşünüyorsan? biz birçok daldan katılıyoruz starcraft 2 , hon bunlar temeller yani asıl bunlar bunlar için bu pc gerekmediginide biliyorum lakin sp oyunlarada merak sarıyorum arada crysis 3 falan geldiğinde oynarım öyle zaman geçirmek amacıyla diablo 3 oynayacağım bf3 oynayacağım var baya böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Winkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 zaten dreamhackde iyi bir derece yaparsak bana düşer 2000-3000 dolar bunu fazlasıyla karşılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 şu parayı 1 yılda sigaya veriyor bir çok insan. 2-3 yıl her gün başına oturup eğleneceğin bi alete vermek hiç te saçma değil daha önemli şeylerden kesmediğin sürece. dünyayı gezme konusuna gelince ben bedava olsa bile o kadar vize pasaport fln işleriyle uğraşamam istanbuldan izmite gitmeye bile üşenen biri olarak. zevkler ve renkler tartışılmaz kısacası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Winkie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 hemen öveyim kendimi sigara gibi boş alışkanlıklarım yoktur mesela hihihi :D çhoq ciqHiS olmama rağmen kız işleriyle hiç uğraşmam hiç öyle yeni marka giyeneyim takıntım vb. yoktur temiz ve rahat olması yeterli bunları yazmamın sebebinin içimi rahatlatmak olduğunu hepiniz biliyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Bu "kız işleriyle" uğraşmayanlar nasıl yaşıyorsunuz ya, enerjinizi nereye atıyorsunuz, hep ayşe hep ayşe bir yere kadar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 df said: şu parayı 1 yılda sigaya veriyor bir çok insan. 2-3 yıl her gün başına oturup eğleneceğin bi alete vermek hiç te saçma değil daha önemli şeylerden kesmediğin sürece. dünyayı gezme konusuna gelince ben bedava olsa bile o kadar vize pasaport fln işleriyle uğraşamam istanbuldan izmite gitmeye bile üşenen biri olarak. zevkler ve renkler tartışılmaz kısacası. zaten zevksizliği tartışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar