kfg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 balance'dan alabiliyorsun yalnizca sanirim, paypal'dan direk alinmiyor, add balance yapman lazim once... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ben sanal kart ekliyorum paypal'a rahat oluyor. Kafa rahat en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 evet add balancela alım yapmak mumkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 herkes zulalamış itemları belli.rmah ile item kalitesi artmış tabi.ama öyle 200 euro falan verilmez tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 %15+1euro kesiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Millet ustundeki itemlari falan da satiyor ahah. 1 hafta sonra cilginlik biter, 250 Eurolar yalan olur cok sacma sapan itemlar haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bombilo said: SuperCandalf said: Acount İngiltere olarak gözüküyor. Ticket salladım hemen. Bakalım ne zaman düzelticekler. ben 10-15 gün önce değiştirdim, normal adresi belgeleyen bir fatura, kimlik istiyorlar taranmış fln. ciddimisin? oha. Neyse hallederim bir şekilde o zaman. pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 benimde ingiltere gösteriyor artık item koyarken ona göre hesap yaparız sorun deil:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Direwolf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Caladorn said: gold satan güvenilir hangi site/siteler var ? gold/euro oranı için bakmak istiyorum da risk budur deyip google'dan rastgele sitelere girmek istemiyorum sdf. RMAH'dan altın satıp/alabiliyorsunuz şu an için arayınca sonuç gelmiyor ama sanırım tam olarak keşfedemedi millet. Ya da açık değil henüz. RMAH'da sell kısmında karakterinizin yer aldığı sağ tarafta GOLD alanı var onun hemen yanında bulunan çekiç simgesi ile altın satabilirsiniz. Satın almak için ise SEARCH kısmının en altında GOLD yazan yer kullanılacak. Ben sizin yerinizde olsam başka bir siteden almazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 cep tlefonu ekleyemiyosun türkiye olmayınca sanırım, yada ben yapamadım yani tr telefonuyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 70 euroya bi sılah koydum satılırsa kebap :D bu arada gold aramada cıkmıyor suan rmahta, ya kimse satmıyor ya da bozuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ben ekledim, paypal hesabıyla eşya koyamıyordum, telefon ekleyince koyabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 paypal hesabı eklerken battle net e kredi kartı tanımlanmasını istiyor. Yapmak zorundamıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 authenticator desteklemiyorsa telefon, nasıl giriyoruz bu rmah işine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Destekleyen telefon alıyosun 1 hafta içerisinde telefon parasını rmahtan çıkarıyosun. profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 geldimi rmah ? 15diyor sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 simdi paypaldan hic bir sekilde banka hesabına yollayamıyormuyuz parayı? oyle dedi cunku paypal az once.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 gördüm şimdi 6£ income bile geldi xD bu nasıl oalcak €~£ switchliyormu rmah ? ben giidp 100€ luk bi item almak istesem falan nasıl olcakki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ayarlardan Euro yapabiliyorsun oyun içi AH yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Zegna said: simdi paypaldan hic bir sekilde banka hesabına yollayamıyormuyuz parayı? oyle dedi cunku paypal az once.. Çekilebiliyor. Ben az önce denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Rmah üzerinden 100 euro'ya tek bi item sattık diyelim, kesintilerden sonra kredi kartımıza bunun ne kadarı gelicek ? standart 1 euro blizz kesiyor zaten işlem bedeli, %15 transaction fee gene blizz'e gidiyor. Linkte: Note that additional fees apply for players who choose to receive the proceeds of their successful auction via PayPal™ yazıyor. Tahminen bi %15'de paypal'a gidiyor. Paypal balance'de duran parayı kredi kartına geçirmek için daha da ücret alıyor muydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Arkadaşlar, bir yakınımın sorunu var. Dijital oyunu alanlar 3 gün daha beklemek zorunda diye bir hata mesajı alıyor rmah'ya girmeye çalıştığında. Bilen var mıdır nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 SuperCandalf said: Zegna said: simdi paypaldan hic bir sekilde banka hesabına yollayamıyormuyuz parayı? oyle dedi cunku paypal az once.. Çekilebiliyor. Ben az önce denedim. nası ya, is bankası hesabı ekledim, paypal TR ye gondermez dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 nomsaR said: Destekleyen telefon alıyosun 1 hafta içerisinde telefon parasını rmahtan çıkarıyosun. profit. buna alternatif önerisi olan? HÖLB! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Cihazı var. Ama Türkiye'de var mı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar