Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3'ümü satıyorum.


Cleglaw

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yanlış yere açtıysam konuyu affola.

Diablo 3'ümü satmaya karar verdim. Siz veya arkadaş çevrenizden herhangi biri Diablo 3 istiyorsa iletişime geçebiliriz.

Kutusu-cd si hasarsız-temiz.

Her karakter level'ına uygun donanmış durumda, kasanın tüm tabları tamamen açılmış durumda, blacksmith level'ı fullenmiş durumda(maksimum level olan 10.levelda yani,). hesapta 500k kadar gold var, kasada bugüne kadar biriktirdiğim çok sayıda gem var, 5 adet legendary item var. follower'larım, scoundrel ve templar, ikisi de level 60.
CLEGLAW - Witch Doctor - Level 60
VAYNE - Demon Hunter - Level 45
ve bir kaç daha düşük level karakter bulunmakta hesabımda.

Daha detaylı bilgi isteyen, ilgilenen arkadaşlar içinse 8 adet screenshot aldım oyundan.

Satın almak isteyen arkadaş olursa özel mesaj yoluyla iletişime geçelim lütfen, fiyatı beraber belirleriz, kutu ve cd alınmak isteniyorsa buluşulup da halledilebilir, bunların hepsi için özel mesajı kullanalım.









Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu, karakterlerimi, eşyalarımı satmak için 400 TL düşünüyorum.
oyunu ve karakterleri satmak içinse 200 TL düşünüyorum.

fiyatı bu şekilde daha önce yazmamamın sebebi, fiyatın duruma-kişiye göre değişebilir olmasıydı. 2 ayrı kişiyle iletişimdeyiz şuan, istekler-beklentiler kişiden kişiye farklı olunca dolayısıyla fiyatlandırma ve satılcak şeylerin içeriği de farklılaşıyor.

nasıl bir içerik satın almak istiyosunuz? nasıl bir fiyat düşünüyorsunuz? aklınızda birşeyler varsa ÖM'dan paylaşın beraber düşünelim arkadaşlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir örnek vermek gerekirse Quickining Smash benim eşyam. gören bakan mutlaka olmuştur gerçi, Auction House'da Monk için en iyi çift elli silah QSmash. Sırf bu eşyanın değeri bile 10m den aşağı değil ki bu da 100+ TL demek...

ben pek çok şey satabilirim kısacası. önemli olan sizin neler istediğiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

eğer eşyalarla beraber 400 satarsan yarın hesabımı 1000 liraya satarım, alan olmazsa kendi kendimi döverim.


Hergün sabahlayarak oynadım nerdeyse, içindeki emek bi hayli büyük, piyasada 1m gold için 10-15-20 tl fiyat biçiliyor, benim setim(infernoda gayet etkili farm yaptırıyor) + kasadaki 5 legendary item ne kadar eder bir düşün. en az 20-25m lik bi birikim var eşya olarak. Bunun yanında 500k gold var, full açılmış artisanlar, staff of herding, full açılmış kasa var bir de bunlara ilave olarak biri level 60 biri level 45 iki karakter var. Bunları da hesaba kat şimdi... Oyunun kendisi zaten ön sparişte 110 tl idi. 400TL biçtiğim fiyat için ucuz bile.

Satın almakla ilgilenmiyorsanız dalga geçip eğlenmekse amacınız rica ediyorum yapmayın, benim paraya ihtiyacım var, birilerinin de satılcak şeylere.

İlgileniyorsanız, öğrenmek istediğiniz için soruyosanız hay hay ne isterseniz detaylı bilgi veririm, başımın üstünde yeriniz var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İzah etmem gerekirse farklı farklı taleplerde bulunan çok kişiyle iletişimdeyim şuan, herkesle ayrı fiyat belirliyoruz, herşeyi toptan almak isteyen henüz çıkmadı, çıkarsa kafamda 400 TL olarak belirledim. eşyasız almak isterseniz oyun + karakterler 200 TL. eşyaların bazıları+ para ile birlikte almak isterseniz fiyat yine değişir. Hemen almak isterseniz fiyatta indirim yaparım. Yani kısacası herkes için özel davranıyorum, ilgileniyorum, yaptığım işi de adil yapmak için pek çok koldan araştırma-takip işleri yapıyorum. Kendime de satın alcak kişiye de haksızlık etmek istemediğim için detaylı bi çalışma içindeyim arkadaşlar.


Bu arada iletişime geçen arkadaşlar geri dönüşlerinde biraz daha hızlı olmak isteyebilirler 2 kişiyle daha iletişime geçtik, yakında satılma ihtimali var gözüküyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Oyun zaten 110tl değil mi? Senin hesabını niye 200tlye alsınlar ki 1 tane 60 karakter var diye mi lol


Ön sipariş 110 TL'ydi. Şimdi oyunu satın alabilmek zor, ve bulursanız da ön spariştekinden takdir edersiniz ki daha pahalıya satılıyor. Dün aldığım bir bilgiye göre 143 TL.

Level 60 karakterin seti kendi üstünde kalıcak, Level 60 Witch Doctor verip de itemlarını koparmak olmaz, satın alıcak kişinin eğlenebilmesini isterim. İnferno'da farmlicaz diye Ah takip etmedir şudur budur az uğraşmadık az sinir olmadık sonuçta :)

Hemen almak isteyen olursa 200 Tl değil 180 TL yaparım üstüne de buluşma masrafı da benden olur bi bira ısmarlarım :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...