aente Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 yav said: tebrik ederim isim süpermiş yav karakterini etkiler muhtemelen çok deli bir genç olacak gibi hissettim hah Hehe ben de bunu demeye gelmiştim. Tebrikler Gangren. Çok yahşi çocuk olsun, her attığı crit olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Sağlıkla, huzurla büyüsün. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Müthiş birşey :) maşallah maşallah analı babalı sağlıklı mutlu büyüsün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hem anneyi hem babayı hem de junior'ı tebrik ederim. hayırlı uğurlu kutlu mutlu olsun her daim. şunu da yakaya iliştirelim :) http://images.gittigidiyor.com/3237/14-Ayar-Altin-Nazar-Boncuklu-Kolye-Ucu__32370375_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 onur daha çok foto istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 barasili bir calisma güzel bir sanat eseri. allah anali babali büyütsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Abbov! Gz Onurcum, güle güle büyüt =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 İyi dilekleriniz için teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Tebrikler Gangren, Allah sağlık sıhhat versin en önemlisi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 görmemişim bunu ben. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 millet çocuk falan yapıyor lan. site yaşlandı. hayırlı olsun. güle güle büyütün inşallah. yok bu olmadı sanki allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin çok dinci 3çocuk?? politik?? eee. ne güzel bebek! hah oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 hayırlı olsun iyi olaylara vesile olsun ve de gg sdfvdc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar