Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ee inferno'dan önce bıraktıydım, noldu ne deişti o zaman dan bu zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Anlatılmaz, yaşanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ee deyin bakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=114147&find=unread https://forums.eveonline.com/default.aspx?g=posts&t=112481&find=unread patlamış mısırını hazır et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 yaa ööö bende okurum :/ şöyle özet lazım fw noldu ne alemde war mechs nası keyiflimi blob devam edıo dımı sdsfs sov degısıklıı falan var mı gemı degısıklıklerı neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 :( kimse umursamıo moduda mı yok arkadaşım bu forumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Mod var tabiki :) Ama değişen birşey yok benim gördüğüm halen Eve aynı. Füze görseli dışında FW veya wardec vs gibi şeyleri yapmadığımdan bakmadım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bir kaç item de geldi. En güzellerinden biri drone damage artıran amplifier. Low slota takılıyor ve drone damage'i yüzde 19 artırıyor. Mesela bir de, pille çalışan shield booster geldi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tradermax Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 carrier 'lara da LPG takılıyo artık, az yakıyo jump'larken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar