Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MLG kespa event!


Memphis

Öne çıkan mesajlar

Adamımsın Flash!!! Koyu bir terran fanatiği ve oyuncusu olarak uzun zamandır Terran a gelen son patch lerle Terran ın içine şıçılmış bir ırk olduğunu düşünüyordum ve bu durumun en az önümünüzdeki bir iki sene düzelmeyeceği düşüncesi içersindeydim. Hatta bu patchlerden sonra Terran gosu larının Z ve P ye karşı taklaya gelişlerini gördükçe terranlara büyük haksızlık yapıldığını düşünüp sinirleniyordum. Açıkçası sırf bu sebeplerden ötürü son zamanlarda terrandan ve oyundan soğumuştum bile diyebilirim.

Taaa kii bu güne, şu saate ve Flash ın Zerg leri ve Protos ları Çatır Çatır "yediğini" gördüğüm şu ana kadar. Zerg ve Protos lara karşı çıkardığı şahane oyundan ve bu ırklara karşı aldığı her galibiyetten sonra mutluluktan sarsıla sarsıla orgazm oldum neredeyse. Çünkü Terran olarak son zamanlarda iyice küçük emrah moduna girmiştik. Ama Flash bu moddan çıkmamızı ve Terran ın düzgün stratejilerle ve sağlam macro ve microyla neler yapabileceğini hepimize gösterdi.

Ek olarak adam rakiplerini resmen noob yenermiş gibi yendi. Ayrıca oyunu insan gibi değil bambaşka bir dünyada oynuyor ve inanılmaz bir şekilde domine ediyor. Bisu yu yendiği son maç zaten olayın son noktası. "Starcraft 1 den Starcraft 2 geçince tırt olacak bu adam." diyenlerin hepsinin de kulaklarında kapak seslerini çınlattı.

Maç sonunda yaptığı açıklamada da "Bu daha başlangıç zaman geçtikçe sizler için çok daha güzel oyunlar çıkartıp yine sizler için şahane galibiyetler alacağım." dedi.

Kısacası adam aldığı kesin ve net galibiyetlerle son zamanlardaki Terran üzerindeki negatif görüntüyü tamamen ortadan kaldırdı ve en azından kendi adına Starcraft 1 pro larının birçok kişinin tahminin aksine oyuna ne kadar çok şey katabileceğini göstedi.

Tabi Terran ın gerçek gücünü göstermesi de cabası...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...