Memphis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 baslıyo http://www.majorleaguegaming.com/live#sc2
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 kendi kendime sabahn 8inde heycanlandım ehe!!!
paladinpala Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 obaaaaaaaa!!!!! tüylerim tikken tikken. heyecanlandım lan. edit: dün gece 11 den beri projeksiyon u açtım duvara yansıttım öyle seyrediyorum maçları. Şimdi fark ettim 45 dakika geriden takip ediyormuşum. Sakın spoiler yapmayın ha.
sug0ku Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 flash bayamı iyi yoksa stork mu çok kötü..
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 abi adamlar iyi ya, multitasking falan baslamıslar yani
pintipanda Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 abi adamlar süratle adapte olmuşlar... hiç sırıtmadı oyunları sc2prolarnın yanında. du bakalım biraz daha oynasınlar hele
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 CELERITAS http://xsreviews.co.uk/reviews/peripherals/zowie-celeritas/ flashın klavye kaç para turkiyede alabilirmyiiz bilen duyan varmı
pintipanda Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 şimdiden zevklendi sc2. 13 queenle pushlamak nedir ya ahahahas JD
paladinpala Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Adamımsın Flash!!! Koyu bir terran fanatiği ve oyuncusu olarak uzun zamandır Terran a gelen son patch lerle Terran ın içine şıçılmış bir ırk olduğunu düşünüyordum ve bu durumun en az önümünüzdeki bir iki sene düzelmeyeceği düşüncesi içersindeydim. Hatta bu patchlerden sonra Terran gosu larının Z ve P ye karşı taklaya gelişlerini gördükçe terranlara büyük haksızlık yapıldığını düşünüp sinirleniyordum. Açıkçası sırf bu sebeplerden ötürü son zamanlarda terrandan ve oyundan soğumuştum bile diyebilirim. Taaa kii bu güne, şu saate ve Flash ın Zerg leri ve Protos ları Çatır Çatır "yediğini" gördüğüm şu ana kadar. Zerg ve Protos lara karşı çıkardığı şahane oyundan ve bu ırklara karşı aldığı her galibiyetten sonra mutluluktan sarsıla sarsıla orgazm oldum neredeyse. Çünkü Terran olarak son zamanlarda iyice küçük emrah moduna girmiştik. Ama Flash bu moddan çıkmamızı ve Terran ın düzgün stratejilerle ve sağlam macro ve microyla neler yapabileceğini hepimize gösterdi. Ek olarak adam rakiplerini resmen noob yenermiş gibi yendi. Ayrıca oyunu insan gibi değil bambaşka bir dünyada oynuyor ve inanılmaz bir şekilde domine ediyor. Bisu yu yendiği son maç zaten olayın son noktası. "Starcraft 1 den Starcraft 2 geçince tırt olacak bu adam." diyenlerin hepsinin de kulaklarında kapak seslerini çınlattı. Maç sonunda yaptığı açıklamada da "Bu daha başlangıç zaman geçtikçe sizler için çok daha güzel oyunlar çıkartıp yine sizler için şahane galibiyetler alacağım." dedi. Kısacası adam aldığı kesin ve net galibiyetlerle son zamanlardaki Terran üzerindeki negatif görüntüyü tamamen ortadan kaldırdı ve en azından kendi adına Starcraft 1 pro larının birçok kişinin tahminin aksine oyuna ne kadar çok şey katabileceğini göstedi. Tabi Terran ın gerçek gücünü göstermesi de cabası...
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 zaten aklrsııdnakilerde noobdu, oda noob gibi yendi. güzel cekismeli gecti maclar evet ama kalite farkı vardı.
paladinpala Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Cuce said: zaten aklrsııdnakilerde noobdu, oda noob gibi yendi. güzel cekismeli gecti maclar evet ama kalite farkı vardı. yeminlen yüksek sesle güldüm. :D
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 heee tamam abi, yazık ettiler buraya kadar gelips howmatch oynamakla. keske turnuvayada girselerdide bari ödülüde alırlardı.
paladinpala Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Cuce said: heee tamam abi, yazık ettiler buraya kadar gelips howmatch oynamakla. keske turnuvayada girselerdide bari ödülüde alırlardı. di mi ama.
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 yokya turnuvada eline alırlardı iyi oldu kendi aralarında, baraks atar gibi cc atmaları falan affetmezdi suanki prolar
Sleeep Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Cuce said: heee tamam abi, yazık ettiler buraya kadar gelips howmatch oynamakla. keske turnuvayada girselerdide bari ödülüde alırlardı. bu argüman çok sert oldu ::o , görünen o ki şovmaçlar amacına ulaşmış :P
doubtful Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Memphis said: CELERITAS http://xsreviews.co.uk/reviews/peripherals/zowie-celeritas/ flashın klavye kaç para turkiyede alabilirmyiiz bilen duyan varmı http://tinyurl.com/cwo5mno
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 ABIIII!!! ADAM ORBITALIN ALTINS STALKER BLINKLEYIP INDIRIP SCANLETMEDI DTLERINI BASE TRADE SIRASINDA! OHA LAN OHA YA!
medivh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 İzlemeyenler BW oyuncularının vodlarını izlesin kesin bence baya eglenceli oyunlar vardı.
scorch Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Mlg videolari dusermi acep youtube a fln yada link varmı izlenebilecek
Öne çıkan mesajlar