Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 düzgün sevgili yok en azından bana yok ya da benim anlayışıma yok yok işte :D böyle fly'ın söylediği gibi akıl oyunları da trollük olur ama ona da harcanan zamana yazık sonuç olarak bildiğim yoldan devam ediyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ingilizcen varsa yabancı öğrencilerle tanışabileceğin uluslararası öğrenci organizasyonlarına takıl. hoş ingilizce bilmiyorsan bile yolunu bulabilirsin. para harcamana gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 o yolu da deneyeyim bi ben iyi fikir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ilk mesajin ustune yaziyorum; ergen ergen davranmasan hic birini yemezmissin o ayarin. Her gidisinde boyle tam ayaga oturmussun, kiz da affetmemis gelisine koymus. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 di kız mısın erkek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 biz bunu daha önce niye düşünemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Niye sordun ? Daha mi lazim ? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 kız olduğun için öyle düşünüyorsundur belki :), şimdi baktığımda benim tepkilerim de gereksiz ama kız vurdukça ilişiği kesmeyip karşılık vermeye devam etme şeklinde gereksiz, burda kız çok düzgündü de sen bi çuval inciri berbat etmişsin diye bir şey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ahaha silinen taraf olmak kızın içinde kalmış.sonra hop zarfını atıp kontrolu ele almış sende hergün acaba sildi mi silmedi mi diye paranoyak paranoyak takip edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 script yaz her gun silsin eklesin silsin eklsein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 reyou said: http://www.kotusozluk.com/img/2011/04/tesekkuru-bir-puanla-kacirdim-kanka_16589.jpg abi şu çocuk üniversiteden mezun oldu ve ankaranın şirin ilçesi Bala'da babasının yanında çalışıyor. hepimiz yaşlandık lan... esas hüzünlü olan budur. ey "abi bisene sonra okul kesin bitiyor" diyen genç. işte esas ayar budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Krysis said: di kız mısın erkek mi di'yi taksim'de gördüm ben bi kere baya hoş hatun smiley filan da koymuş bence şansını dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 lol di yi buna kimse yar etmez yalnız. büyük gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 dilara da çok atarlı sana yaramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 gerçekse, işin özeti; kız veresiye yapmış sen alamamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 veresiye yapmış alamamışsın kısmını gerçekten anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Troll serbest denilen topakta insanin zerre trolleyesi gelmiyormusya lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kızın bedeni kızın kararı sana ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 dasaaa said: lol di yi buna kimse yar etmez yalnız. büyük gelir. pm attım cevap vermedi zaten :( edit: son yorum güldürdü böyle troller görmek istiyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kahkaha attim ya resme. msn verip ekleyin yazsaymis keske bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 msni açıktan yazmiyim kızlar pm atsın vercem msni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Krysis said: kız olduğun için öyle düşünüyorsundur belki :), şimdi baktığımda benim tepkilerim de gereksiz ama kız vurdukça ilişiği kesmeyip karşılık vermeye devam etme şeklinde gereksiz, burda kız çok düzgündü de sen bi çuval inciri berbat etmişsin diye bir şey yok :) di sakal bırakırsa sakallarından bi kız yapılabilir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 bu sefer olmadı, amma gelecek sefer başarıya ulaşacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 mesaj atmış: -Ble yapark naptn lafn sleyp gtms oldun.bn su ana kadar sna ytrnc anlyslı dvrndm.madm ole sakın bi dha ne fcete ne tel de ne de grck hayatta karslsmym olr mu tek istdgm sey bu sndn noktasına virgülüne dokunmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 "Gayet sevdigim, aramin iyi olmasini istedigim birisin, o yuzden sen bana ters davraninca boyle oluyor" diye mesaj at kiza. Hazimsiz, sorunlu bir tip degilse duzelir araniz, hatta sevgili falan bile olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar