Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayara doyamadım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
düzgün sevgili yok en azından bana yok ya da benim anlayışıma yok
yok işte :D

böyle fly'ın söylediği gibi akıl oyunları da trollük olur ama ona da harcanan zamana yazık

sonuç olarak bildiğim yoldan devam ediyorum ben
Mesaj tarihi:
Ilk mesajin ustune yaziyorum; ergen ergen davranmasan hic birini yemezmissin o ayarin. Her gidisinde boyle tam ayaga oturmussun, kiz da affetmemis gelisine koymus. =)
Mesaj tarihi:
kız olduğun için öyle düşünüyorsundur belki :), şimdi baktığımda benim tepkilerim de gereksiz ama kız vurdukça ilişiği kesmeyip karşılık vermeye devam etme şeklinde gereksiz, burda kız çok düzgündü de sen bi çuval inciri berbat etmişsin diye bir şey yok :)
Mesaj tarihi:
ahaha

silinen taraf olmak kızın içinde kalmış.sonra hop zarfını atıp kontrolu ele almış

sende hergün acaba sildi mi silmedi mi diye paranoyak paranoyak takip edersin
Mesaj tarihi:
reyou said:

http://www.kotusozluk.com/img/2011/04/tesekkuru-bir-puanla-kacirdim-kanka_16589.jpg

abi şu çocuk üniversiteden mezun oldu ve ankaranın şirin ilçesi Bala'da babasının yanında çalışıyor.

hepimiz yaşlandık lan...
esas hüzünlü olan budur.
ey "abi bisene sonra okul kesin bitiyor" diyen genç. işte esas ayar budur
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

lol

di yi buna kimse yar etmez yalnız.

büyük gelir.

pm attım cevap vermedi zaten :(

edit: son yorum güldürdü böyle troller görmek istiyoruz :D
Mesaj tarihi:
Krysis said:

kız olduğun için öyle düşünüyorsundur belki :), şimdi baktığımda benim tepkilerim de gereksiz ama kız vurdukça ilişiği kesmeyip karşılık vermeye devam etme şeklinde gereksiz, burda kız çok düzgündü de sen bi çuval inciri berbat etmişsin diye bir şey yok :)

di sakal bırakırsa sakallarından bi kız yapılabilir belki
Mesaj tarihi:
mesaj atmış:

-Ble yapark naptn lafn sleyp gtms oldun.bn su ana kadar sna ytrnc anlyslı dvrndm.madm ole sakın bi dha ne fcete ne tel de ne de grck hayatta karslsmym olr mu tek istdgm sey bu sndn

noktasına virgülüne dokunmadım.
Mesaj tarihi:
"Gayet sevdigim, aramin iyi olmasini istedigim birisin, o yuzden sen bana ters davraninca boyle oluyor" diye mesaj at kiza. Hazimsiz, sorunlu bir tip degilse duzelir araniz, hatta sevgili falan bile olursunuz.
  • Yeni Oluştur...