pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 selam, aşagıdaki parfumler(tester-kutusuz) ankarada elden satılıktır saygılar. bagyan: 1-Chanel-Coco Chanel 100ml 140tl 2-Chanel-No.5 150ml 160tl 3-Givenchy-Amarige 100ml 120tl 4-Nina Ricci-L'air du Temps 100ml 100tl 5-Estee Lauder-White Linen 60ml 80tl irkek: 1-Hugo Boss-Boss 100ml 90tl 2-Christian Dior-Fahrenheit 100ml 100tl 3-Christian Dior-Fahrenheit 32 100ml 110tl 4-Christian Dior-Fahrenheit Absolute 100ml 110tl 5-Christian Dior-Dior Homme Intense 100ml 120tl 6-JOOP!- Joop Homme 100ml 90tl 7-Guerlain-L'instant de Guerlain 125ml 125tl 8-Davidoff-Champion 80ml 85tl 9-Ralph Lauren-Polo Blue 40ml (sıfır bu) 70tl 10-Avon-015 50ml 40tl (bu da sıfır) tester ürünler free-shop çıkışlıdır.fiyatlar,sıfır fiyatları kozmetik ürünleri satan sitelerin indirimsiz fiyatları baz alınarak hazırlanmıştır ör:tekin acar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bazilarinda sifir diyor bazilarında yorum olmadıgına gore kullanılmıs mı demek oluyor? kullanıldıysa ne kadarı kullanıldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 9-Ralph Lauren-Polo Blue 40ml (sıfır bu) ölüsüne 50tl gideri var. mezar taşı senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Vissy said: bazilarinda sifir diyor bazilarında yorum olmadıgına gore kullanılmıs mı demek oluyor? kullanıldıysa ne kadarı kullanıldı? yanında sıfır yazanlar bizzat tarafımdan alınmıs parfumler digerleri ise tester teşhir ürünü yani ama teşhir edilmeden alınmış kapiş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 pascalnouman said: Vissy said: bazilarinda sifir diyor bazilarında yorum olmadıgına gore kullanılmıs mı demek oluyor? kullanıldıysa ne kadarı kullanıldı? yanında sıfır yazanlar bizzat tarafımdan alınmıs parfumler digerleri ise tester teşhir ürünü yani ama teşhir edilmeden alınmış kapiş ? kapiş ;) o zaman fiyatlar uygun ben bir sorarim bizim arkadaşlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Daha dün armani colt aldım almamış olsaydım alırdım şunlardan birini .Armaniye tam 13 tl verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Tester parfümün adresi Ankarada Karum içidir çok alışveriş yapınca 100ml olanları 75den fln satıyor :) Tek alacaklar için buradaki fiyatlar ile hemen hemen aynı belki 5-10TL daha ucuz bile olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 polo blueda baya bir gözüm var. ama sor bana ne kadar verebilirim 40 belki.. gidip çakma alayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 aman kanser olmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 polo blueyu alırdım da kız arkadaşımın eski erkek arkadaşı kullanıyodu, alamam. lanet olsun. sinirlendim bak şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ginaly ankaradaysan o ben olabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 numan, hugo için görüşelim.indirim yap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Meov said: ginaly ankaradaysan o ben olabilirim denemenin önünde döğüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Possum Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 kavga varsa ben de katilmak isterim seve seve. taraf tutmuyorum herkese dalarim uyariyim 2 metre 150 kilo MMA yapiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 deneme demeyin bana. numancım benim doğum günüm geçti biliyosun.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Chanel chance bulsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 birden fazla ürün alacaklara indirim yapılır @copry sor vermeyim de bi bakayim ona @fede gecmis olsun kardeş @Archangel_ özele gel panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 3+ tane alacak olanlara indirim yapılır.yalnız CD intense muhteşem bir kokuymuş satıştan cikartabilirim simdiden soyleyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Estee Lauder bronze goddess olsa (yada getirebilirmisin?) alırdım kız arkadaşıma hediye ayağına maksat ben kokluycam. Yazın 10 numara kokusu Sokakta alsam kokusunu , bülent ersoy olsa track'e alırım valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 kolonyo gibisi yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 ginaly said: Meov said: ginaly ankaradaysan o ben olabilirim denemenin önünde döğüşelim ahah 2snlik processten sonra güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 istek parfumleri sordurucam ama oncelik tabi ki elimdeki urunlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Possum said: kavga varsa ben de katilmak isterim seve seve. taraf tutmuyorum herkese dalarim uyariyim 2 metre 150 kilo MMA yapiyorum. silahlı pıçak çekip gelicem ben! YERSE GEL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar