Havenless Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Red said: Havenless said: Red said: biten ilişkine 1 ay üzülüceksin hadi 6 ay üzül ama 18-22 arası universitede kaçırdığın şeyler için bir ömür kahrolucaksın sdfs Neler kaçırıyorum ben ya, anlatsanıza abi merak ettim. :D partiler threesomelar ohoo say say bitmez yok be olm.olay kısıtlama kısıtlanma hissi.birde iki tarafında yeterince olgun olmadığı yaşlar tamamen gereksiz.istersen okul hayatı sap gez daha iyi Biliyorum aslında okul boyunca adamlar yüzüne bakıp arkandan vuruyor sürekli. Pragmatizm yuvası resmen üniversiteler, bir biz olamadık o sahte tiplerden. Duymak istediğim cevaptı ama belki, sağol yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Bizim üniversitede orci alemleri dönüyordu yalnız şaka değil. Çok şey kaçırdın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 yaz tatili çok uber bişey miş onu farkettim keşke gezeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 abi lisede başlayan bir ilişkinin üniversitede devam etmesi inanılmaz saçma zaten. hayır erkeklere bişi demiyorum, biz çatır çatır devam ederiz, işin içinde seks olmadan lise 1-üni 3 ilişkisine şahit oldum ben. ama kız en sonunda diyor ki ulan ben ne yapıyorum, gençliğim gidiyor emenike. dolayısıyla normal böyle dandik şeyler. beşiktaş pi'ye falan ak. HER AKŞAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 hepiniz no-lifersınız. çok bilseniz forumda işiniz ne. roket bira şişesinin kağıdını soymak seks istiyorum demekmiş, doğru mu sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 goldbaren sene 2012 ve yaz aylarındayız. Ve sen 115 gün önce söylediğim sözlerle koca bir tatavasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 115+ gündür askerdim abi idare edeceksin o kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Kolay unutulmuyor. Unuttum gayet iyiyim mutluyum diye geziyodum. Rüyamda gördüm, bi de doğum günü bugün. Ağladım. Testosteron falan kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2012 seviyosanız gidin konuşun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 çok güzel ifade etmişsin iki mesajında da, üzüldüğüm böyle bir durumda kaldığına. sana tek tavsiyem, yalnız kalmamaya çalış. arkadaşlarınla birşeyler yap. sakın yalnız kalma. zorla kendini buluş birileriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathdream Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 kimse kimseye 4.5 sene sürekli kötü davranıldığı halde katlanmaz. aranızda kan bağı da yok ki çeksin. bence karşındaki insanın tüm davranışlarını dökümle, analiz et. şizofren olduğuna kanaat getirirsen bi randevu al doktordan, buluşmaya davet et sevimli bir tonda. iki insan 4.5 senede birlikte büyüyemiyorsa ayrılık elbet kaçınılmaz. belli ki sen ona uyum sağlamak için kendinden taviz veremiyorsun, o da kendini kaf dağının tepesinde görüyor. kadınlar onlardan zeki olan erkekleri irrite edici bulsalar da ellerinde olmadan hayran kalıp köpek tarzı takılırlar peşlerine (doggy style). seni 3e 5e katlayacak erkekleri kastederken belki de senin yıllar içinde iltifatlarında, fikirlerini belirtirken veya savunurken kullandığın yargılardaki yetersizliğini görmüştür ve bunu baz almıştır. aklına hep en kötüyü getirirsen, herşey tabi ki hakaret gibi görünecektir gözüne. sadakatsizlikten kastın başka erkeklerle düşüp kalkmak değil de flörtse sen bunu tolere edebilmelisin. herkesin gıpta ettiği birşeye sahip olmak büyük haz verecektir. sahip olduğun kadının karakteri yeni yeni oturacak daha. ve sen tüm bu sürece şahitlik edip hayatı boyunca hatırlayacağı ve sana 75 yaşında ''masaj'' yapmasına sebep olacağı herşeyi bu zamanlarda ona yaşatabilirsin. öte yandan 4.5 sene çok uzun süre dışarda bi sürü güzel hatun var. kendi vicdanını rahatlatmak adına 1 ay boyunca üzülerek yas tutarsın hemen ardından da taş gibi daha uzun daha renkli gözlü ve daha sarışın bir kız bulabilirsin. olmadı kızıllar var. onları da beğenmezsen beyaz tenli ve mavi gözlü olan türler var :) özet: kadınlar sevilmeye değer, erkekler eşşek (keşke herkes eşşek kadar şanslı olsa her konuda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 sensin essek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 tiLi said: Red said: biten ilişkine 1 ay üzülüceksin hadi 6 ay üzül ama 18-22 arası universitede kaçırdığın şeyler için bir ömür kahrolucaksın sdfs kaçırdığın iki tane ucuz sex. üni bitince bitmiyor onlar Ucuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 yav said: detay... valla şimdi 4,5 yıl olunca ortada öyle tek bir olay olmuyor ki bitirsin neyi anlatsam tam anlamazsınız keşke hatun başka şehire gidiyor olduğundan falan beni bırakmış olsaydı ama her şeye ne kadar basit olurdu ben bitirdim inşa etmeye çalıştığım şeye karşılık sadakatsizce geniş hareketlere çocukluklara yalan dolana maruz kaldım sindiremediğim şeyler oldu çok defa ayrılmak istedim ama ya o bırakmadı ya da ben pek net tavır koyamamışımdır işte iyice kesinleşmişti hiç sevmediğimi zarar görüp durduğumu anladım o beni çok sevdiğini iddia edip duruyodu ama tek başına sevginin ne denli anlamsız bir şey olduğunu anlamış bulundum böylece neyse işte en sonunda da sen çok yetersizsin benim peşimde seni 3'e 5'e katlayacak bir sürü adam var kıçımın yarısı deyip gidebilmeyi başardı hanfendi ben de sessizce şükrettim ki zaten bu dedikleri de ne kadar haklı olduğumu gösterdi bana koysalar dahi (akşamına mesaj attı haddim olmayan şeyler söyledim özür dilerim falan ama hikaye tabi, insan sinirliyken gayet çatır çatır gerçek düşüncelerini dile getirir sinirli olduğum için söyledim falan inanmayın bunlara) ne yapsan olmuyor şimdi çok uzun bir süre yalnız kalıcam mutsuz olacam ama böyle olması gerekiyor umarım barışmayız bunu desem dahi çok zor bir süreç her türlü tabi uğraşacak bir dolu şeyim var umarım onlara odaklanabilirim yalnız kalmaya çok müsaidim aslında ama evet tabi yalnız kalmamakta da fayda var sabah 7'de otobüsüm var ama gram uykum yok allah yardımcım olsun boldladığım kısım hariç şuan aynı şeyleri yaşıyorum. 5 yıllık ilişkiyi bitirdim bende bu cocuksu tavırlar ve tekrarlanan hatalardan dolayı bi ara içelim gidip fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathdream Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 geçmiş olsun loxias. 1 sene evvel ben de aynı düşünceler içerisindeyken ilişkimi bitirmek istemiştim. farkettim ki önceki sevgililerimden de benzer sebeplerle ayrıldım. baktım zamanla hiçbiri aynı kalmamış hepsi değişmiş, kimi taş gibi olmuş falan dedim bırakmayım az hava alayım gezeyim. gittim tatile tek başıma. 3 ay da araya mesafe koydum sık görüşmedim hiç sevişmedim. farkettim ki benim bir sürü arkadaşım, derdimi dinleyen vaktimi değerlendirdiğim şeyler ve insanlar varken o yapayalnız. farkettim ki benim ona karşı olan ve normal bir insanın ancak cansız ve imgesel şeylere karşı besleyebildiği sevgi onu ziyadesiyle yorup hırçınlaştırıyor. olduğu kişiden daha farklı davranmasına sebep oluyor. kendi ayakları üzerinde durmaya başlayınca, hayatındaki tek stres topu ben olmayınca herşeyin değiştiğini ve bu süreçte olgunlaştığını gördüm. insanları kaybetmek çok zor değil. siktir git demek de ziyadesiyle kolay. zor olan ve ödülü kocaman olansa, sabredip dirayet edebilmek. bunun yanında dışarıdaki diğer güzellikleri 2 post yukardaki sarışın, beyaz tenli hatunları ve nasıl atladıysam çikolata tenli pürüzsüz güzellikte teni olan kadınları da değerlendirmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 senko said: tiLi said: Red said: biten ilişkine 1 ay üzülüceksin hadi 6 ay üzül ama 18-22 arası universitede kaçırdığın şeyler için bir ömür kahrolucaksın sdfs kaçırdığın iki tane ucuz sex. üni bitince bitmiyor onlar Ucuz? ucuz, manasız, boş, değersiz, farksız? bu seferki sarışın öbürküsü esmer hariç tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 lan şu konuya girdikçe telefonla mesaj atmanın eşiğinden dönüyorum. uplamayın artık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathdream Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 şu an nişanlım olan kişiyle 6 yıldır birlikteyim. arada sabretmem gereken şeyler yaşadım. beklemem gerekti, onun da zaman zaman bana tevazu gösterip alttan alması icab etti. Fakat ; bugün sabah 7de uyandım evi tamamen toplayıp balkonda biriken cürufu temizledim. ardından balkona mangalı kurup poşetten ıslak çıkan kömürleri güneşte kuruttum. marketten tavuk ve kıyma aldım. daha önce köfte yapmamış birisi olarak ilk seferde kıvamı tutturamayıp tekrar markete gidip galeta unu ve kıyma aldım. saat 5 olduğunda iflahım kesilmiş ancak mangalı hazırlamıştım. eve geldiğinde çok istediği ancak parası yetmediği için alamadığı ve a&f'in üretimden 2 sene önce kaldırdığı ve benim bu sene aynısını bulmak için günlerce ülkem dışında yerleri araştırmamı gerektirerek aldığım tulumu verdim rahat olması için. balkondaki gün batımı o kadar şahane ki tek eksik olan şey deniz manzarası, ufukta kızarmış bir güneş, mangal sonrası nargile ve biraların etkisini yumuşatacak türk kahvelerimiz eşliğinde... üşüdüğü için içeri geçtik ( sarıldığım vakit rüzgarın ona sirayet etme ihtimali hiç yok aramızdaki nacizane boyut farkından ötürü). uzun süredir dvdsini beklediğim ve onun da konusunu beğeneceğinden emin olduğum god bless america filmini izledik bira ve mısır eşliğinde. ardından uykusunun geldiini , gününün çok güzel geçtiğini söyleyip devrilip uyudu. bense bilgisayar başında bu satırları yazarak rahatlama umudu içerisindeyim. marketteki kasiyer kızın bugün nasılsınız, yine şu sigaradan istiyorsunuz değil mi gibi içten ve sevecen tavırlarıyla gözlerimin içine bakabilme çabalarını ve 1 gün evvel akşam üzeri koşudan dönerken ''ne tatlı şeysin'' diyerek takılan çikolata tenli kıza vermediğim cevabı düşünmekteyim. evet 4.5 sene bazı ilişkiler için fazla. iyi ki ayrılmışsınız helal olsun. kıymetinizi bilemeyen kadınların zaman içerisinde kıymetinizi anlamasını beklemek ziyadesiyle yorucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ruyamda bile gormuyorum lan boyle seyler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 yav said: yıl çok uzun süre lan 17,5 idim 22 oldum bitti gitti işte neyse dedim bi geleneksel topic açayım bob'lara ihtiyacım var :/ Yazacak çok şey varda(4 yıl 2 aylık ilişki bitti), sıkılıp okumazsın diye atlıyorum direk. Ne yaparsan yap tek tabanca takılma. Çok paylaşımın olmayan,ok yakın görmediğin insanlarla bile olsa görüş, takıl dışarı çık, gez,toz, fikir al, hobin ne ise onunla ilgilen, aptal saçma kurslara git ama kafan meşgul olsun yeter ki. Düşünmemeye çalış elinden geldiğince. Kendini yiyip bitiriyorsun yoksa. Tek başına kalman çok güzel gibi görünse de, kendine yapabileceğin en kötü şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 tiLi said: senko said: tiLi said: Red said: biten ilişkine 1 ay üzülüceksin hadi 6 ay üzül ama 18-22 arası universitede kaçırdığın şeyler için bir ömür kahrolucaksın sdfs kaçırdığın iki tane ucuz sex. üni bitince bitmiyor onlar Ucuz? ucuz, manasız, boş, değersiz, farksız? bu seferki sarışın öbürküsü esmer hariç tabi haa yoksa gayet pahalılar ablalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar