Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Azerbaycan Ermenistan Savaşı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TD)Pentagram said:

e mecbur canım rusya nın tarafında olacak değiliz mecbur abd den taraf olucaz.hoş büyük ihtimal arabuculu olur türkiye.

ama çeçenistan savaşındaki gibi millet bireysel silahlanıp gidip savaşmaya kalkarsa ozaman sıkıntı büyür. sanırım rahmetli ecevit; milletin akrabası var orda engelleyemeyiz falan demişti.

Ecevitin cukunu yedin simdikiler,bide azerileri cecenler gibi sanmayin,cogunda din yok don yok
Mesaj tarihi:
savaş hattından rusyanın roket denemesini bildiriyorum
http://www.youtube.com/watch?v=cgPSHG7I5DQ

fallout olur inşallah. deri montumun sırtına VAULT-AZ yazdım bekliyorum
Mesaj tarihi:
kulaklık yok, bilmiyorum
http://www.youtube.com/watch?v=cYVNhFRDgYw&feature=related

böle bişiler

ben bile ölmüş olabilirim..
http://www.youtube.com/watch?v=yE7hL1z__DU
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

Seleph said:

bide azerileri cecenler gibi sanmayin,cogunda din yok don yok

din yoksa savaşılmıyor?

şey demek istiyor sanırım,çeçenler cihaat falan diyordu.(dine görede cihat ilan edene yardım etmek farz) şimdi eğer inanmıyorsa azeri cihaat demezse millet iplemez demek istiyor sanırım.
Mesaj tarihi:
salep in ne dediğini anlamadım ama müslüman ordumuzun içinde arkadaşının annesini hamile bırakıp imam nikahı kıyan adamlar olacak veya o potansiyelde adamlar da olacak.

ben bu adamlarla sıçmaya bile gitmem bırak savaşmayı, 16-25 yaş gençliğin hali bu

geniş bir seferberlik olsa sana bana bize manga komutanı olmak düşecek ve mangada bu adamlardan beş tane var.

savaştan çekinmem ama bu canımı sıkıyor
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

burada bile seferberlik yok abi, ne kafalardasınız siz?

bişi olursa patiden adam çağırırım ben savaşa.

hatta ilk güçleri çağırdım bile.

misal diyorum, şanlı ecdadımızın yeşil bayrağı altında sağa sola saldırıyor ya cemaati müslümin onlar için

en son balkanlarda savaşdılar zaten bütün balkanları kaybettik

zaten herhangi bir savaş durumunda her sağlıklı asker silah altına alınacak diye bir durumda yok önce hali hazırdaki muharip kuvvetler savaşır, 1-2 dönem öncenin seçilmiş askerleri hazırda bekletilir
Mesaj tarihi:
Seleph said:

O senin dedigin milliyetcilik icin savasdi, ittihat ve terakki kafasiyla cecen daglarinda,afgan daglarinda savasanlari bir tutmayin

Benzer milliyetçi kafa olarak Türkiyeden birçok Türk vatandaşı (ülkücüler, eski askerler, özel harekatçılar gibi) da çeçenlerin yanında savaştı yalnız. Çeçen direnişini sadece dine dayandırıp, müslümanların savaşıydı dersen bu insanlara haksızlık edersin.
Mesaj tarihi:
said:
burada bile seferberlik yok abi, ne kafalardasınız siz?

nası yok!! biz paticik olarak yendik hatta kahvaltıyı bakude (bakuden baska sehir bilmiyorum ondan) yaptık bile pff
Mesaj tarihi:
abi gelin, pati bayrağı da getirin. en tepede açayım bayrağı.

ama üzerinde sadece pence olsun. o da beyaz üstüsiyah falan olsun. paticik falan yazmasın. gay misiniz olm! patick falan. turuncu renkler bilmem ne.
Mesaj tarihi:
Burda savas oldugunu turkiyedeki forumdan ogrenmem de iyi oldu.
Halbuki burdaki tek problem ruzgar, birde icki ve petrol haric herseyin pahali olmasi saniyordum.

alakasiz turist bildirdi. Soz dasaaa da.
Mesaj tarihi:
kharon'ları sınıra yerleştirdim.. keskin gözleri ile sınırdan gelecek ermeni askerlerini yok edecekler.

3tane de kız kalesi üstüne koydum.

bunca saat Plants vs. Zombies oynamış adamız!
deliyiz,saçmayız kazanacağız
  • Yeni Oluştur...