pontipati Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 BonePART said: Ermeni diasporası neler yapıcak bakalım. 1915i unuttururacak seyler yasanır belki Azeriler sınırda soykırım yaptılar diyecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 TD)Pentagram said: e mecbur canım rusya nın tarafında olacak değiliz mecbur abd den taraf olucaz.hoş büyük ihtimal arabuculu olur türkiye. ama çeçenistan savaşındaki gibi millet bireysel silahlanıp gidip savaşmaya kalkarsa ozaman sıkıntı büyür. sanırım rahmetli ecevit; milletin akrabası var orda engelleyemeyiz falan demişti. Ecevitin cukunu yedin simdikiler,bide azerileri cecenler gibi sanmayin,cogunda din yok don yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 goldbären said: dasaaa var orada. bibok yapamazlar. bişi olursa olaya dalarım olm kafadan. askerliğimi yaptım, tecrübeliyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 savaş hattından rusyanın roket denemesini bildiriyorum http://www.youtube.com/watch?v=cgPSHG7I5DQ fallout olur inşallah. deri montumun sırtına VAULT-AZ yazdım bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Seleph said: bide azerileri cecenler gibi sanmayin,cogunda din yok don yok din yoksa savaşılmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 müzik ne güzelmiş la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://img1.loadtr.com/b-661492-Bora_12_%C4%B0lk_T%C3%BCrk_yap%C4%B1m%C4%B1_keskin_ni%C5%9Fanc%C4%B1_t%C3%BCfe%C4%9Fi___sniper.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 İlk 11 bora'yı ne ara yapmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 kulaklık yok, bilmiyorum http://www.youtube.com/watch?v=cYVNhFRDgYw&feature=related böle bişiler ben bile ölmüş olabilirim.. http://www.youtube.com/watch?v=yE7hL1z__DU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Myshkin said: Seleph said: bide azerileri cecenler gibi sanmayin,cogunda din yok don yok din yoksa savaşılmıyor? şey demek istiyor sanırım,çeçenler cihaat falan diyordu.(dine görede cihat ilan edene yardım etmek farz) şimdi eğer inanmıyorsa azeri cihaat demezse millet iplemez demek istiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 cihat mihat boş işler bunu en net türk milleti olarka bizim bilmemiz lazım. Azerilerde gayet milliyetçilik de var, çeçenler kadar uğraştıracaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 salep in ne dediğini anlamadım ama müslüman ordumuzun içinde arkadaşının annesini hamile bırakıp imam nikahı kıyan adamlar olacak veya o potansiyelde adamlar da olacak. ben bu adamlarla sıçmaya bile gitmem bırak savaşmayı, 16-25 yaş gençliğin hali bu geniş bir seferberlik olsa sana bana bize manga komutanı olmak düşecek ve mangada bu adamlardan beş tane var. savaştan çekinmem ama bu canımı sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 burada bile seferberlik yok abi, ne kafalardasınız siz? bişi olursa patiden adam çağırırım ben savaşa. hatta ilk güçleri çağırdım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 dasaaa said: burada bile seferberlik yok abi, ne kafalardasınız siz? bişi olursa patiden adam çağırırım ben savaşa. hatta ilk güçleri çağırdım bile. misal diyorum, şanlı ecdadımızın yeşil bayrağı altında sağa sola saldırıyor ya cemaati müslümin onlar için en son balkanlarda savaşdılar zaten bütün balkanları kaybettik zaten herhangi bir savaş durumunda her sağlıklı asker silah altına alınacak diye bir durumda yok önce hali hazırdaki muharip kuvvetler savaşır, 1-2 dönem öncenin seçilmiş askerleri hazırda bekletilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 O senin dedigin milliyetcilik icin savasdi, ittihat ve terakki kafasiyla cecen daglarinda,afgan daglarinda savasanlari bir tutmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 evet, holy grenade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Seleph said: O senin dedigin milliyetcilik icin savasdi, ittihat ve terakki kafasiyla cecen daglarinda,afgan daglarinda savasanlari bir tutmayin Benzer milliyetçi kafa olarak Türkiyeden birçok Türk vatandaşı (ülkücüler, eski askerler, özel harekatçılar gibi) da çeçenlerin yanında savaştı yalnız. Çeçen direnişini sadece dine dayandırıp, müslümanların savaşıydı dersen bu insanlara haksızlık edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 abi açıktan yazıyorum. özel mesaj falan uğraştırmayın beni diye. BİR ÜSTÜNÜZDEKİ MESAJI ALINTILAMAYIN OLM! adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 said: burada bile seferberlik yok abi, ne kafalardasınız siz? nası yok!! biz paticik olarak yendik hatta kahvaltıyı bakude (bakuden baska sehir bilmiyorum ondan) yaptık bile pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 abi gelin, pati bayrağı da getirin. en tepede açayım bayrağı. ama üzerinde sadece pence olsun. o da beyaz üstüsiyah falan olsun. paticik falan yazmasın. gay misiniz olm! patick falan. turuncu renkler bilmem ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Burda savas oldugunu turkiyedeki forumdan ogrenmem de iyi oldu. Halbuki burdaki tek problem ruzgar, birde icki ve petrol haric herseyin pahali olmasi saniyordum. alakasiz turist bildirdi. Soz dasaaa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 gerçek savaş bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 kharon'ları sınıra yerleştirdim.. keskin gözleri ile sınırdan gelecek ermeni askerlerini yok edecekler. 3tane de kız kalesi üstüne koydum. bunca saat Plants vs. Zombies oynamış adamız! deliyiz,saçmayız kazanacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 kharon'u bir adim one cek yem olarak goster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 adam karizmatik abi.. ermeniler ülkeyi teslim eder, sonra rusya ile başbaşa kalırız diye korkuyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar