Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

scirocco 1.4 tsi

Nekro

Öne çıkan mesajlar

Var mıdır bu arkadastan kullanan. Biraz okudum yorumları da 122 hp olanı biraz agir kaliyor falan denmis genelde 160 hp bglik motoru önermisler. dsg degilde manual şanzıman istiyorum. fiyat olarak da muntazam birsey yok zaten aralarında. yakıt tüketimi falan çok farkeder mi acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

Son zamanlarda eskisi kadar kibirli değiller Scirocco konusunda. Belki stok problemi vardır ama geçenlerde baktığımda kuru 2.09'lara düşürmüşlerdi ve DSG + dolusu 70.000 TL'ye falan geliyor.

Benim arkadaşımda 160 HP manuel var inanılmaz az yaktırıyor arabaya;

Consumption: 5.2lt/100 KM
Trip: 428.3 KM
Range: 630 KM

Öte yandan piyasada çok fazla var, hiç bir özelliği kalmadı, model olarak eskimeye başladı, DSG şanzımanları problemli, iç mekanı kasvetli.

Yol tutuşu güzel, sportif sürüş konumu başarılı, performansı ve tüketimi iyi, tipi güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben ikinci el bakıyordum zaten. sıfırına para vermeye gerek yok ikinci el fiyatları gayet düşük zaten birde ilk arabam olacak alırsam patlar ederim şimdi sıfır arabayı pert etmiyim. içi biraz dar harbiden orası dogru.

bmw nin uygun fiyatlı 3.18 falan varda onlarda cok yakiyodur be 2 lt motor falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

Araba güzel olmasına güzel, motoru zaten apayrı bi konu.

Ama yeni kullanacak biri, hani bu benim görüşüm yanlış anlaşılmasın

arabayı genel olarak kullanmayı öğrenene kadar o arabaya yazık eder.

O yüzden işin var senin yazdım yanlış anlama sakın, yoksa Allah daha da iyilerine binmeyi nasip etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Abimde 1.4 122 Hp manuel mevcut. Baya bi donanim aksesuar ekletti. Aracı ben çok başarılı buluyorum açıkçası. Hele ki ilk araba icin fazla iyi diyebilirim. Aman aman hantal degil araç esasında. Yakıt tüketimi 5000e kdr geldikten sonra 35 kuruşlarda ortalama. Sıfır aldigimiz icin baya bekledik arabayı ancak ikinci el alcaksan sorun yok tabiki. Aklına takıpan sorular olrsa yardimci olmaya çalışırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de düşünüyorum bu araçtan.

122hp ile verilen jantlar değişti mi? Lastik genişliği 225 değilde 205 görünüyor sanırım sitesinde. Standart 17" donington değil mi gelen jantlar? Bir de 18" interlagos için ne kadar fark istiyorlar acaba? Daha bayi ile pazarlık yapmadığım için bilgim yok. Bilen söylerse sevinirim.

Bu arada 160hp çok da gerekli değil gibi. Fiyat farkı, yakıt tüketimi durumunu düşünmek gerek tabi ki. Yakıtta çok fark olmadığı söyleniyor manuel vites için. 122hp golf denedim, o bile gayet güzel gidiyor. Hantal kalacağını hiç sanmıyorum scirocco da. Ama çok sportif bir tepki de beklememek gerek. Sonuçta önden çeker bir araç.

edit: typo
Sosyal ağlarda paylaş

Boş konuşmadan önce bir tanıyın kim kimdir nedir ya :)

Konuya dönüyorum;

Araba kullanmayı öğrenmek 1-2 hafta maksimum. Daha sonra da tecrübe etmen gereken bir çok şey var tabiki ama 122 HP alırsan bir kaç ay sonra çok pişman olabilirsin. Eğer satarım başka alırım diyorsan sorun yok ancak bir kaç yıl kullanmayı düşünüyorsan bence her halukarda 160 HP versiyondan al.

160 HP öyle çok ahım şahım bir şey değil, uçuşa geçmiyor merak etme.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...