hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 bastım sıfırı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 o pepe'yi kendisi mi yapti yoksa efekt falan mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 kendi tabiki abi ne efekti ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Bu bolum en iyisiydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Sparkcaster said: http://s14.directupload.net/images/120810/oezobtwz.swf pepe sahnesi agadfgadad ağzım açık izledim resmen bu ne abi hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 kayis kopartmaya en iyi ornek ahahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 yeni izleyebildim 7. bölümü, ahmet kural çok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 adam boomcuyu kendisinden daha iyi taklit ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 acunun transferi ve starın yeni yayın planları: "...Orhan Kemal uyarlaması olan "Evlerden Biri" ve "İşler Güçler" dizilerinin de yakın zamanda aynı kaderi paylaşacağı ifade edildi. Acun Ilıcalı'nın Sergen ve Hülya Avşar ile jüri koltuğunda oturduğu "Yetenek Sizsiniz" yarışması 15 Eylül'de başlayacak ve cumartesi - pazar akşamları seyirciyle buluşacak. Ilıcalı'nın diğer yarışma programı "O Ses Türkiye"de de yine Murat Boz, Hadise ve Hülya Avşar'dan oluşan jürisiyle 1 Ekim'den itibaren pazartesi akşamları ekrana gelmesi planlanıyor. Kanalın yayın akışına göre yeni sezonda 3 akşamı Acun Ilıcalı'nın yarışmaları kapatacak ve salı akşamı Şampiyonlar Ligi maçı, çarşamba akşamı "Muhteşem Yüzyıl", perşembe Mahsun Kırmızıgül'ün imza attığı "Babalar ve Evlatlar", cuma günü de Gold Film'in "Dila Hanım" dizileri yayınlanacak." http://magazin.milliyet.com.tr/-ibreti-ailem-bitti-sira-diger-dizilerde/magazin/magazindetay/15.08.2012/1581153/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 fıtıfıtıfıtıfıtıtıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 nolcak abi acun gelse, geçiverir başka kanala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 yanarak ölse keşke acun ülkede kalite artışı olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 +1 Bir de bu herifler gs ve fbnin şampiyonlar ligi maçlarından her hafta birini mi yayınlayacaklar şimdi? ÜZGÜNÜZ FBLİLER, BU HAFTA GSNIN SIRASI Üstüne bir de işler güçleri kaldırıp yerine acunu ya da mahsun kırmızıgülün moral faggotry dizilerinden birini yayınlayacaklar... ... ..... o kanalı yıkarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 tam tersi, daha cok reyting alirlar. oh ne iyi yapmisiz derler sonra da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 maç olayının günleri var diye duymuştum, şimdi atıyorum perşembe olana maçların hepsini dsmart yayınlayacak diğer günler star diye duymuştum bilmiyorum şu an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 evlencem ben para lazım. kızı istemeye gittik, verdiler. biz verirler diye düşünmüyorduk, bütün planlar alt üst oldu. biz oraya ayağımız alışsın diye gittik. ailecek şaşkınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 acunun programları behzat ç yi etkilemez inşallah.Zaten 22:00 da baslıyordu gece yarısına atmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Behzat amirimi 23 e aldılar dı acun transferinden önce. Süresi de 1 saate çekilmişti. Acunun programlar yüzünden 23:30 da filan başlar. Başka kanala geçse bari de rahat rahat izlesek. Şimdi o saatte yok reyting düşük, yok reklam gelmio diye keser bi ibreler diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 yazlık bir yapımdı zati bu da acuna kurban etmeleri çok kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 15 günde bir ceksinler işler gücleri :) maclarlarin olmadigi haftalarda izlerin ne güzel. Hem zaman araligi articagindan dizinin kalitesi artar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 işler güçler star'da devam edecek diye resmi açıklama yapmış star tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 ahmedinejad said: yazlık bir yapımdı zati bu da acuna kurban etmeleri çok kötü ya. 13 bölüm hazırmış zaten senaryo olarak... sonrası ne olur bilinmez diyorlardı ntvye konuk olduklarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25374516/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Llama said: ahmedinejad said: yazlık bir yapımdı zati bu da acuna kurban etmeleri çok kötü ya. 13 bölüm hazırmış zaten senaryo olarak... sonrası ne olur bilinmez diyorlardı ntvye konuk olduklarında Bir onceki dizileri de 13 bolumdu (Uskudar'a Giderken)zaten, hatta "Bizim kararimiz bu, film cekcez (Calgi Cengi)" demislerdi diye hatirliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 yureklere su serpti bu haber mokokonun haberi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar