Laorx Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=CGUdTsJNtcU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 yalan dünyadan bin kat daha iyi ama fenomen olacak bir tip olmadıgı için çok dayanmaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 dizinin kendisi fenomen ya. baya güldüm ben ilk bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 izleniri var işte o kadar yalan dünya dizi mi ya kusmuk resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 paçalarından entourage akıyor dizinin. bu akşam yine tekrarı var. 3. kez izleyecem. ibreti ailem in de sıkıntıda gideri var yalnız. ya da ben normal sıkıntı sınırları dışında çok sıkılıyorum. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 çok iyiydi ya ilk bölüm. dün tekrarı vardı izledim yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 yine var şu an tekrarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 yine izliyorum. http://www.youtube.com/watch?v=X89qBYDCdrg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 başladı sgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Şimdiden battı herhalde, reklam girmedi yav hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 abi mükemmel ama dizi ahaha karnım ağrıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 BiTcH_oFBaT said: Üsküdar'a Giderken ve Çalgı Çengi'nin yönetmeninden.. Benim açmam lazımdı aslında arkadaşımın dizisi olmasından dolayı :) Bayadır bekliyoruz, hayırlısı :) hangisi arkadaşın abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 ben ilk defa izliyorum bunu. 2.bolum mu bu? baya iyiymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 flipperın ölümünü anlatışı efsaneydi offf karnıma ağrı girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 çocuklu ve yatılı misafir tüm dizi eğlencemi yok etti. lan sonra niye sende niye misafirperverlik yok diyorlar. birleşik mi yazılıyor, ayrı mı yazılıyor, o derece uzağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 en son beşik kertmesi adlı eski bir dizide gördüğüm*, oyuncunun başka bir dizideki rolüne selam çakma olayını gördüğüm için çok mutlu oldum. *: dizide meltem cumbul kaprisli bir ünlüyü canlandırırken yılan hikayesindeki köylü kızı rolüne gönderme vardı. burada da leyla ile mecnuna gönderme çok güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 hilal cebecinin 1 milyon 31 bin takipçisi sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 mükemmel lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 O yunuscu hatuna gercekten pitbul saldirmisti. Bi de sondaki telefonu tutus asdf. Iskender abi otobusu ittirtseydi keske elemanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 mert emdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 dasaaa said: BiTcH_oFBaT said: Üsküdar'a Giderken ve Çalgı Çengi'nin yönetmeninden.. Benim açmam lazımdı aslında arkadaşımın dizisi olmasından dolayı :) Bayadır bekliyoruz, hayırlısı :) hangisi arkadaşın abi? Yönetmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 bize de rol verse ya 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 fede oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 düşüş var 2. bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 kahveden toplanılan çekim ekibi iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar