smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 istanbuldan izmire gelipte 4+ milyonluk şehire "köy lan burası" diyen adamlar var! hayır adam bütün metropolleri 15 milyonluk sanıyor yada şehirdeki avm sayısı ile şehrin gelişmişligini kıyaslıyor.Elin şarkıcısı bogazı yapaymı diye sormuş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 o koy farkli anlamda, kucukluk icin, sydney de koy gibi mesela. ama normal yani istanbul da yasayan biri icin. burada bi adamla konusuyorum zamaninda istanbul a vs gitmis, nasi sydney diyo bana, koy gibi geliyo simdi dimi diye. yoksa metropol olma kurali diye degil, kucuk oldugunu belirtmek icin istanbul yaninda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 İzmir köy zaten, adam doğru demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 metropol demek insan sayisiysa cin'de heryer metropol anasini satayim.. istanbul insanina metropol hayati yasatmiyoki, koy hayati yasatiyo sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Revenant said: Mal said: bende parise ilk gittiğimde eyfel kulesini görünce oha elektrik direğine bak bütün fransaya burdan elektrik gidiyor galiba dedim. nickle post uyumu lol çokta sıkıntı değil zaten aslında. zamanında sırf expo zamanı biz bir şey yaptık zaman için, bir sanayi şehrinde yapılmış demir bir yapı, gayet elektrik dağıtımı için kullanılabilir. hiç bir estetik yanı yok. gördüğüm en büyük rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krysis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Nekro said: bu iyi yine. Benim izmir varyanttan karsiyakaya bakıp "aa yunanistan gözüküyo" diyen bir tanıdıgım kız var. Türk ayrıca bu insan ben de karşıyakayı yunan adası sanmıştım, çok abartılacak bi şey yok yeni bi şehre geliyosun heryerde burnumuzun dibinde yunan adası görmeye alışmışsın arada deniz karşıda bi kıyı şeridi daha görünce ahanda yunan adası diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Megan Fox İstanbul'u kasaba sanıyordu. CHECKMATE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 valla dün göl olmayan yerde göl aradık.. oluyor yani. hatta gittiğimiz yerdeki son göl büyük ihtimalle mesozoik çağlarda falan vardı. ilk memeliler falan o gölün kenarında yürümüş olabilirler. ha çok süper anadolu rock klibi çekilecek bir yerdi, çorak arazi, çatlak topraklar, çalılar falan.. akşam gün batımı... sonuç "gölü hakem yedi abi!" biliyorum iğrencim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar