Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox 13

vaperon

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
abi ben anlamadım bu işi. büyün istatistikler nerdeyse firefox diyor ama bildiğin kasıyor sistemi. yandex browser şerefsizim daha temiz çalışıyordu geri döneceğim bu gidişle. firefoxta tab açmayı bırak kendisini açınca bil kasıyor ki laptopı da yeni aldım lenovo G580
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mozilla 2den beri hep mozilla kullanirdim. su son 3-4 senede chromea gectim ve bir daha baska tarayici kullanamaz oldum keske mozilla soyle bir yukselise gecse de tekrar ona donsem. ben tarayicida bookmark ya da proxy kullanmam. hizli ve sorunsuzsa o tarayici benim icin iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

yer imi, bookmark mi oluyor ben yer imi kullaniyorum nereden baksam 40-50 tane yer imi vardir baglanti cubugunun altinda isimleri yazilmamis sirf logo halinde o yuzden operanin yeni surumunu kullanamadim birde operada mouse imleciyle yazi secmek tam bir iskence o yuzden de sevmiyorum operayi. yoksa bende browser benchmarkta hep birinci opera ikinci chrome ucuncu mozilla oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Canlandırayım konuyu. Bu sürümde nightly'e quantum projesini eklediler. Servo diye bir tarayıcı motoru geliştiriyorlardı rust dilinde. Oradan parçalar alıp yapmışlar. İleride daha da gelişecekmiş. Çok işleri var ama şimdiden baya hızlandı nightly.

edit: firefox 13 konusuymuş bu yeni konu açmak istemedim fsdgpj firefox diye bir konu varsa o da olumlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...