-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Güz döneminde 3 dersten kalmam sonucu CGPA'im 1.79'a düştü. Bu dönem daha önce aldığım dersleri aldım. Calculus 1, Calculus 2, Differential Equations, Türk Dili ve Edebiyatı. Bütün dönem girdim derslere, sınavlara, finallerde geçti. Şimdi öğrenci bilgi sistemine girdiğimde Calculus 1 gözükmüyor, transkripttede yok, notların açıklanacağı yerde de yok. Wut? Okul yönetmeliğinde şöyle bir şey var. Alıp geçtiğin bir dersi, geçtikten sonraki ilk 2 yarıyıl veya yaz okulunda yükseltmek için aldın aldın, daha sonra tekrar alamıyorsun. Yani teknik olarak ben yükseltmek için alamıyorum bu dönem Calculus 1'i, ama dönem kaldım yani, o zaman alabiliyorum heralde demiştim. Ki danışmanla ayarladık, o onay verdi. Varmı başına böyle birşey gelen, fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 öğrenci işleriyle konuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 bizim yapabileceğimiz bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 bi yaz okulunda cinsel sağlık eğitimini silmişlerdi benden de, oluyor böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ihtiyacı olan birine vermişlerdir helal et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 düşündüm düşündüm bulamadım bir sebep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 teknik olarak alamiyomussun iste, ki gercekten de alamamissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 1,79'a düşüp okulu 1 yıl uzatırken 4 dersle de dönem geçirip 1'inin aslında olmadığını anlamak çok kötüymüş arkadaş ya teselli olarak bira ısmarlayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 1.8 e takılırsan yeni ders alamazsın. eski dersleri alabilirsin ki sende öyle yapmışın, sistemde bi bokluk vardır. bence peşini bırakma. YADA sen 1.8in üstüne cıkmak istediğin için derslerden birini drop etmişlerdir.. ama o zaman nyie 4 ders aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar