Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bf3 + premium (tüm expansion lar) = 74 TL

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hindistanda 2699 rupee olmuş yani 84 tl ediyor, 6 lira için değmez, aşağı eski liste var meksika veya singapur belki halen 30 küsür dolardır bilmiyorum.

India - 27 U.S. dollars
Mexico - 35 U.S. dollars (confirmation needed)
Singapore - 39 U.S. dollars
Brazil - 44 U.S. dollars
Russia - 44 U.S. dollars
South Africa - 47 U.S. dollars
Australia - 49 U.S. dollars
Switzerland - 49 U.S. dollars
Thailand - 50 U.S. dollars
Poland - 51 U.S. dollars
United States - 50 U.S. dollars
Canada - 57 U.S. dollars
New Zealand 60 U.S. dollars
United Kingdom - 61 U.S. dollars
Netherlands - 61 U.S. dollars
Portugal - 61 U.S. dollars
Belgium 62 U.S. dollars
Turkey - 62 U.S. dollars
Malta - 62 U.S. dollars
Moldova - 62 U.S. dollars
Finland - 62 U.S dollars
Estonia - 62 U.S dollars
Italy - 62 U.S. dollars
Germany - 62 U.S. dollars
Guatemala - 62 U.S. dollars
Lithuania - 62 U.S. dollars
Greece - 62 U.S. dollars
Dominican Republic - 65 U.S. dollars
Denmark - 67 U.S. dollars
Sweden - 70 U.S. dollars
Norway - 73 U.S. dollars
Chile - Only purchasable with Paypal (confirmation needed)
Mesaj tarihi:
Oyunu sildim tekrar yüklerim diye ama hala satın aldığım Premium gözükmüyor, oysaki sitesinden girince Order Historyde hesabımda alınmış olarak gözüküyor.

EA supporta ticket atsam bu sefer de Meksika'da işin ne 3kaatçı diycekler belki de hesabı dondurcaklar falan asdasdadasd helppppp
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

bekle biraz ben de sapphire koduyla originden beleş b2k aldığımda bi sonraki gün gelmişti accounta

Hacı geldi hesaba tamam ama şimdi de Ana oyun RUS, ilk ek paket EU, Premium ise MEXİCAN oldu

Ayrıca oyunu ve Origini kaldırdım hatta AppData klasöründen de bulup kaldırdım ama yine de yeni kurduğum Originde Installed gözüküyor Premium ve İlk ek paket, oysa ana oyun kurulmamış gözüküyor. Karman çorman oldu valla ucuza alacaz diye lol

Bunları temizce silmenin yolu yokmu yahu helppp:D
Mesaj tarihi:
ABV Rusçu!

Herifin sattığı Rus versiyonu çıkmıyo lan aletten, TuneUp Utility ile Registryden bile temizledim falan ama yok içine işlemiş Trojan gibi nalet olsun, bidaa töbee bu Rusçuya yeminlen

CCcleaner ile temizledim hala kurulu gözüküyo lanet Rus sürümü yeter ulaaaa
Mesaj tarihi:
Oski said:

meksikadan nasıl alıyoruz? özelden yardımcı olabilir mi biri?

ramazan?

Hocam önce sanal kredi kartına 70-75tl yükle ben 4 saatlik yükledim mesela. Parayı sanal karta Proxy veya VPN kullanmadan önce yükle noolur noolmaz.

Sonra Meksika Proxisi ara googleda, o bulduğunu firefoxta ayarla işte ayarlardan yaz vs

Sonracııma EA sitesine gir, BF3 Premium zaten ortalıkta onu seç, $500 yazar fiyatı eğer seni Meksikalı olarak kabul ettiyse doğru yapmışındır.

Google Translateden İspanyolca-Türkçe sayfası aç ve ordan yararlanarak adım adım ilerle

EA sitesinde yeni hesap açma! Eski/varolan hesap yani kendi orjinal hesabını gir yani LOG IN ol

$500 dolar dediğine bakma 500 Peso o aslında ve 70tl ediyor

Neyse işte böyle alacan sonra bikaç saat veya 1 gün bekleyecen hesaba geçer, sonra benim gibi install sorunu yaşamazsan oynarsın işte yani almakta sorun yok. Hadin kolay gele maç başlıyor ben kaçar
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
pahalı satıyolar yalnız premiumu, ben alacak olsam bunlara para yedireceğime direkt ea'dan alırdım, aynı paraya kafan rahat olur hiç olmazsa.

http://cdkeyshere.com/index.php?route=product/search&filter_name=battlefield
http://www.gamekeystore.net/newstore/index.php?route=product/search&filter_name=battlefield
Mesaj tarihi:
ea den premiumu alınca oyunda geliyor mu direk? sıfırdan almam lazımmı illa

yoksa burdan
http://www.gamekeystore.net/newstore/battlefield-bad-company-2?filter_name=battlefield

orjinali alsam sonra premiumu patlasammı?
  • Yeni Oluştur...