Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankara ve alışveriş.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
onlar çok klasik kaçıyor diyorsan ya cipcop işi şeyler için pull n bear, berska, j&j fln bakacaksın, ya da ikisinin arası diyorsan Avva.
yeter lan bu kadar tavsiye, yarın alacaksın o gömleği buraya koyacaksın!
Mesaj tarihi:
Novichok said:

Yanyana olanlar kentparkla cepa mıydı.

Onlar çok iyi kısmen nezih muhitlerde yer aldıklarından ve metro olmadığından apaçilerden de uzaklar, hem de iki tane yanyana.

kentpark-cepa
anatolyum-natavega
ikisi de yanayana
Mesaj tarihi:
forgiver said:

hiç gömlek ütülediniz mi
almak kolay
forgiver said:

hiç gömlek ütülediniz mi
almak kolay
forgiver said:

hiç gömlek ütülediniz mi
almak kolay
(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)
Mesaj tarihi:
1 lira bile fazla lan.

ben bir gömleği ev ütüsü ile en fazla 7dk'da her yerini cillop gibi yapıyorum. endüstriyel ütü ile bu süre daha da düşer, kolay olur.
Mesaj tarihi:
throine said:

ne biçim şehir yaee mağazalarda bir şey yok daha doğrusu mağaza yok hep bilindik duyulduk yerler bir esnaf mağa.... ehm
bir gömlek için 3 gün dolaşır mı bir insan? ankamall, kızılay burada olmayan şey başka da bir yerde yoktur galiba.

parası neyse verip bir tane urban outfitters mağazası bağışlicam ankara halkına. resmen rezillik bir de başkent olacak.(tu)

throine said:

görünce "BU BENIM OLMALI GİYMEZSEM ÖLÜRÜM BEN" diyebileceğim bir gömlek.

eskişehir yolu
avm dolu...

marks & spencer, vakko, beymen, kiğılı, mavi, NetWork, ramsey, sarar, colin's, levi's, lee cooper, damat, fabrika, gap, ralph lauren felan bakıp halen hoşuna gidecek gömlek bulamadıysan,

git izmir caddesinde terziler var sana diksinler.
Mesaj tarihi:
throine said:

alışveriş denilince istanbul gibisi yokmuş ben bunu gördüm.(tu)

ay efendim fransa'ya gittim, istanbul'daki mağazalar ne kadar kalitesiz, ne kadar tapon mallar satıyormuş, bu kadar da olmaz. bu yüzden her yaz fransa'ya gidiyorum, oradan alıyorum ne alacaksam.
  • Yeni Oluştur...