DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 onlar çok klasik kaçıyor diyorsan ya cipcop işi şeyler için pull n bear, berska, j&j fln bakacaksın, ya da ikisinin arası diyorsan Avva. yeter lan bu kadar tavsiye, yarın alacaksın o gömleği buraya koyacaksın!
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 gömlek = abercrombie &style magaazalarında var. biraz tuzlu ama çok iyi hepsi.
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 hiç gömlek ütülediniz mi almak kolay
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Yanyana olanlar kentparkla cepa mıydı. Onlar çok iyi kısmen nezih muhitlerde yer aldıklarından ve metro olmadığından apaçilerden de uzaklar, hem de iki tane yanyana.
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Myshkin said: ankamall metro nedeniyle ankaranın apaçi avmsi. kızılay da ankaranın en leş yeri. alışveriş yapacağın yeri bilemeyip şehre laf atman komik olmuş. this
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Novichok said: Yanyana olanlar kentparkla cepa mıydı. Onlar çok iyi kısmen nezih muhitlerde yer aldıklarından ve metro olmadığından apaçilerden de uzaklar, hem de iki tane yanyana. kentpark-cepa anatolyum-natavega ikisi de yanayana
Norak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 melih gokcek tshortu almadan dönmeyin
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 forgiver said: hiç gömlek ütülediniz mi almak kolay forgiver said: hiç gömlek ütülediniz mi almak kolay forgiver said: hiç gömlek ütülediniz mi almak kolay(tu)(tu)(tu)(tu)(tu)
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Biriktirip ütülemek cidden büyük dert, ama bikaç gömleği de ütüleyin bir zahmet
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 biriktirme değil de bir gömlek versen 1 saat ütülesem yine düzgün ütüleyemiyorum ben.
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Anatolium avm'ye gezin sakin guzel yer bayaada buyuk ama.
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Abi veriyorsunuz gomlekleri kuru temizlemeciye jilet gibi yapip veriyorlar. Gomlek basi 1 tl aliyorlar zaten. 20 gomlegin olsa 20tl verirsin. Ugrasmaya degmez
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 birlik mahallesinde 2 tane var kurutemizlemeci 2side 1e şeettiriyor
throine Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 1 lira bile fazla lan. ben bir gömleği ev ütüsü ile en fazla 7dk'da her yerini cillop gibi yapıyorum. endüstriyel ütü ile bu süre daha da düşer, kolay olur.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 throine said: ne biçim şehir yaee mağazalarda bir şey yok daha doğrusu mağaza yok hep bilindik duyulduk yerler bir esnaf mağa.... ehm bir gömlek için 3 gün dolaşır mı bir insan? ankamall, kızılay burada olmayan şey başka da bir yerde yoktur galiba. parası neyse verip bir tane urban outfitters mağazası bağışlicam ankara halkına. resmen rezillik bir de başkent olacak.(tu) throine said: görünce "BU BENIM OLMALI GİYMEZSEM ÖLÜRÜM BEN" diyebileceğim bir gömlek. eskişehir yolu avm dolu... marks & spencer, vakko, beymen, kiğılı, mavi, NetWork, ramsey, sarar, colin's, levi's, lee cooper, damat, fabrika, gap, ralph lauren felan bakıp halen hoşuna gidecek gömlek bulamadıysan, git izmir caddesinde terziler var sana diksinler.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 throine said: alışveriş denilince istanbul gibisi yokmuş ben bunu gördüm.(tu) ay efendim fransa'ya gittim, istanbul'daki mağazalar ne kadar kalitesiz, ne kadar tapon mallar satıyormuş, bu kadar da olmaz. bu yüzden her yaz fransa'ya gidiyorum, oradan alıyorum ne alacaksam.
Öne çıkan mesajlar