senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ivit en güzel gidiş rotası nasıl olur Gazeteciler Sitesi, Saglam Fikir Sokak No:3 Esentepe açık adres bu ama nası gideirm bi fikrim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 sagdan git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 metrobüsle mecdiyeköy'e gitçen ordan profilo'yu sor birine gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 iBus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 atasehirden bi otobis vardi 256 mi ne ona bin mecidiyekoye girerken akbank gorucen orda in ordan bi 10dk yurursun max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ataşehirden ilk önce 14şb'ye bineceksin daha sonra metrobüs ile merter'e gidip ordan metroya geçip esentepeye gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Su direk karsiya gecenotobusler vardi 2 katli fln onlar acaba atasehirden geciyor mu 3 vasitayapmayayim mumkunse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 geciyodur ya migrosun ordan binersin aga metrobus fln ugrasma uzak cunku cikislari fln otobuse bin kulaklıgını tak gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Hmm ona bakayim varsa yakin bi yerlerde inip taksi yaparim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ataşehirden taksiye bin, 40 lira yazar. para mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 O kadar az mi yazar cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 heralde lan, arası 20 km anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Ataşehirde oturuyorum, okulum Esentepede. Minibüs veya otobüs ile uzunçayır metrobüs durağına gidiyorum. Metrobüslede zincirlikuyuya yardırıyorum ama sen mecidiyeköyde incen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 500T'ye bin, illaki senin binceğin duraktan da geçiyordur, inceğin duraktan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 256 mecidiyeköye gidiyor evet.Barajyolunda da geçiyor.Sen baraj yolunda oturuyodun di mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 barajyolunda oturuyorum evet, ama şu an mytowersta kalıyorum. yakın gerçi. şimdi direk 256ya mı bineyim ben, mecidiyeköyde ineyim ordan taksi yaparım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 7.41 de gardenya durağından geçiyormuş 256. ona binerim ordan mecidiyeköy, ordan bi şekilde esentepe'ye ulaşırım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 ben de sorayım hazır konu varken. benim de esenler otogardan havalimanına gitmem gerekebilir ama son metro 1'de kesin var mı emin olamadım. metroyu kaçırırsak gece havaş vs. bi türlü gitme şansımız var mıdır yoksa taksi mi illa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bilen yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar