Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.03 Patch (NVidia Ekran Kartı Sahipleri Dikkat!)

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Gangren said:

Şikayetler genelde Nvidia üzerinden gelmiş official forumlarda, ATI'de sıkıntı yaşayan varsa, başlığı tekrar editleyelim.

ATI HD 4650 kullanıyorum.

patch sonrası alet cozuttu resmen. sıcaklık belirgin olarak arttı, hiç donmayan alet deli gibi donmaya başladı. buraya girip görünce şikayetleri şaşırdım baya.
Sosyal ağlarda paylaş

Loot çoşmuş resmen, 2 tur act 1 yaptım bufflı 350 mf ile. Eliteler sürekli 3-4 rare atıyor. Her mavi ve sarı itemi alıyorum yerden, çanta dolunca bakıyorum yarısından fazlası sarı :D 2 tane rare atan elite bozulmaya başladım.

Her full çantatadan 1-2 tane 63, 2-3 tane 62 item çıkıyor. Böyle giderse gayet güzel valla.
Sosyal ağlarda paylaş

icphedia said:

cidden çok bayıyor bazen. neden oynadığıma anlam veremediğim falan oluyor böyle :) item dediğin de biryere kadar yani..

muhtemelen ismi diablo yapanda blizzard olduğu için oynuyorsun, burada ki herkes o yüzden oynuyor, şu oyunu başka bir firma yapsa adı başka bir şey olsa, yerin dibine sokulurdu.

5 stack ile kesin sarı düşürecek diyorlardı düşmüyor yalan!
tamir parasının 4 kat arttırıp , moblardan düşen altınları inanılmaz düşürmüşler, act3 yapalım dedik 150k tamir parası verdim, yani oyunu bıraktırmak için ellerinden geleni yapıyorlar , başka oyun yok mecbur oynuyoruz, yoksa oyun felan değil bu, resmen para tuzağı, insanların kredı kartlarına gözünü dikmiş blizzard.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

muhtemelen ismi diablo yapanda blizzard olduğu için oynuyorsun, burada ki herkes o yüzden oynuyor, şu oyunu başka bir firma yapsa adı başka bir şey olsa, yerin dibine sokulurdu.

sanırım şunu ilk karakterimi 60 yaptıktan sonra farkına vardım.
ee en kötü hacknslash kendini 1 ay oynatıyor zaten. biraz daha oyalanırsak pvparena fln gelir orda da 1 ay falan oyalanırız sonrası allah kerim

sil oyunu, exp. bekle

oyunu bu kadar ertelenip hala nasıl release sürüm diye beta çıkarıyorlar, büyük başarılı
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

Loot çoşmuş resmen, 2 tur act 1 yaptım bufflı 350 mf ile. Eliteler sürekli 3-4 rare atıyor. Her mavi ve sarı itemi alıyorum yerden, çanta dolunca bakıyorum yarısından fazlası sarı :D 2 tane rare atan elite bozulmaya başladım.

Her full çantatadan 1-2 tane 63, 2-3 tane 62 item çıkıyor. Böyle giderse gayet güzel valla.

abi sarı çıkıyorda

169 dps
65 str
72 int.

sarı 1h weapon yazan bir sarı çıktıktan sonra o sarı olmuş olmamış napayım onu.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla uzun süredir mf gear kasıyorum ve farm yapıyorum.

Her çıkan 100-200 sarıdan 1 tanesi satılabilir, her 500-1000 taneden 1 tanesi offf iteme bak ayarında oluyor. Ki normal olanda bu, yoksa 2 runda ben 5 charı full item yapar sıkılır bırakırım oyunu. Diablo 2 yi 10 yıl aynı mantıkla oynadık sonuçta.

Her akşam 2 full tur atıyorum mf gearla, eskiden 50 tane falan sarı çıkıyordu, haftada bir tane offf dediğim item buluyordum. Şimdi 2 run yaptım 200-250 sarı attı oyun, 2 tane satılabilir buldum daha off dediğim birşey düşmedi. Ama her çantada 1-2 tane 63 çıkması güzel birşey. her 63 silahı sağ tık yapınca heyacanla beklemek güzel duygu.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

rare çıkışında artış var ama çoğu çöp. daha ilk valordan 3er3er rare atmaya başlıyoralr singleda

act2de tabi bu.

bol bol sarı item çıkacak tabi de hepsi çöp olacak, çünkü paralı ah var, çünkü kredi kartı var, çünkü ah de satılan itemları kimin sattığı yazmıyor , çünkü işe yarar sağlam itemlar yeni itemlar bir kaç güne ah de satışa çıkacak, çünkü bizler moblardan çöp itemlar düştükçe giricez 3-5 euro verip item alıcaz, çünkü blizzard bunu istiyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

@seele'ye fırın hakkında sorusuna attığım cevap :

"karttaki fanı manı plastiği kağıdı sökülebilen neyi varsa söktüm. kontak spreyle bi güzel tozdan arındırdım -sentetik tinerle de olur, diğer tiner çeşidini unuttum onu kullanma devreyi silersin-, sildim kurumasını bekledim. kısacası kart üstünde alev alma potansiyeli olan her şeyi sildim temizledim. sonra tepsinin tabanını alüminyum folyo ile kapladım, folyodan birkaç tane ayak olma niyetine toplar yaptım. gpu yukarı bakacak şekilde tepsiye, yani ayakların üstüne yerleştirdim kartı. yani havada kalacak kart, gpu yukarı bakacak ki o sıcakta lehimleri falan eriyip yere düşmesin devre parçaları ve gpu. çünkü ters koyup da böyle bir şey başına gelmiş olan var.

neyse işte fırını önceden 180 derecede ısıt, önceden hazır olsun yani. fırının orta veya alt katına koy 8 dakika bekle. leş gibi kokular gelecek pek takma. 8 dakika olunca fırını kapat kapağı aç yavaş yavaş soğusun içerde. bunun için süre saymadım ama dokunulabilecek bir soğukluğa geldiğinde dikkatlice tepsiyi al çıkar tamamen soğuyunca bi güzel gpuyu macunla fanı manı her bir haltı tak, en son da pcye tak düzelmiş olacak."

bu arada ben bellekleri soğutan ikinci küçük heatsinki yanlışlıkla komple temizledim. heatsink bellekler arası elektriği iletmesin diye yapışkan bi madde vardı altında yanlışlıkla temizledim onu. o yüzden belleklerin bütün lehim noktalarına elektrik bantları yapıştırdım öyle tam modifiye anormal bir ekran kartı risk aldım yaptım ettim oldu işte.

bahsettiğim model : ASUS GeForce 8800GT

http://galeri.pclabs.com.tr/cache2/asus-geforce-8800gt-1gb/asus8800gt.jpg_600.jpg

bu arada fırınlama esnasında şu solid capacitorlerin 1 tanesi hafif havaya kalktı, içindeki madde hafif dışarda kaldı ama çok sağlam çalışıyor işte
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...