kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Notebook için önerebileceğiniz, harici ses kartı, kulaklık ve mikrofon var mı? Yüksek kalite istiyorum ve amazon e-bay bestbuy gibi sitelerden linkler verirseniz daha güzel olur, yurtdışından alacağım çünkü. Sadece oyun için değil, kulaklıkla güzel müzik de dinlenebilsin, ses kartının 5.1 desteği olsun ve ses ile ilgili tüm işlemleri kaliteli bir şekilde yapabiliyim. Var mı böyle aletler laptop için? Ben Creative markasını çok seviyorum ama "Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro USB Audio System with THX SB1095" şu harici ses kartları çok yetersiz kalıyor sanırım ve kullananlar hiç memnun değil artı yazılımı çok dandik diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Creative (td) Bunlara bak: http://www.asus.com/Multimedia/Audio_Cards/Laptop_Solution Mikrofon konusunda bilmiyorum ama kulaklık için bütçeni ve ne tarz kaynaklarla kullanmak istediğini söylersen bir IEM tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Asus'u da çok severim ya, laptop'um Asus zaten. Şu usb değilde diğer yuvarlak olan şey çok şık duruyo ama ona bağlanan kulaklıktan iyi ses alabilir miyim. Ses kartının özelliklerini pek anlamadım. Kulaklık olarak bütçem 100-130 dolar arası bir şey olabilir max 150 dolara çıkabilirim. ona göre bir kulaklık önerirsen çok iyi olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Bas demişsin, bas ağırlıklı kulaklıklar en az bildiklerim genelde mid tercihettiğimden ama Jays t-JAYS Three alabilirsin. Basshead tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 150 dolara türkiye içinden alınabilecek müzik dinlemek için en güzel ses kartı nedir? sorunun özeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 eğer benim sorumdan bahsediyosan alakası yok. 150 doları kulaklık bütçem olarak söyledim. ayrıca türkiyeden almayacağım ABD'den almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 kulakiçi kulaklık istemiyorum gerge yalnız, bildiğin büyük kulaklık olsun ne deniyor onlara bilmiyorum:) senin dediğin markayı yazdıgımda küçük kulaklıklar çıktı o yüzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Büyüklerden anlamam ben. Grado al işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 razer megaladon falan al o zaman kulaklık+mic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar