Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avea 3g hız sorunu

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bazı telefonlar sorunlu oluyor, söylesene bir senin telefon ne? İlk mesajda vermen lazımdı zaten bu bilgiyi adresinle birlikte. Ağzından zorla alıyoruz =)
Mesaj tarihi:
yapmadıgımız sey degil de, ben niye cıkayım abi? adam benim bolgemde mi onu bile bilmiyorum zaten.

sadece servis aldıgı istasyonun tasıdıgı data kapasitesini kontrol edecektim :)
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Bazı telefonlar sorunlu oluyor, söylesene bir senin telefon ne? İlk mesajda vermen lazımdı zaten bu bilgiyi adresinle birlikte. Ağzından zorla alıyoruz =)

ahaha nebiliyim unutmusum..telefon samsung galaxy gt-s5570 adres anadolu mah göltaş sitesi ısparta...bu online islemlerden 3g yapilandirma fln olmuyomu ya az sonra pcye gecicem bide ona bakitim gectigimde
Mesaj tarihi:
ya kuleye cok cıkmadım. 15-20 metre cıktım kemersiz. kemerle egitim sırasında baya bi cıktım, dagcı gibi saldım kendimi asagıda dısardan falan. ama is icin kemerle cıkmadım, ugrasmadım.

bina ustu olanlara zaten her dakika gidiyoruz. tatlı su muhendisi degiliz biz oturdugumuz yerden degil sahadan is yaparız :)
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
İstanbul'a beklerim.

Metrobusde giderken internetten radyo dinliyorum. Her durağa yaklaştığımda bağlantı EDGE'e düşüyor. Yoğun yerler ve yoğun zamanlarda performans inanılmaz düşük.
  • Yeni Oluştur...