Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Bazı telefonlar sorunlu oluyor, söylesene bir senin telefon ne? İlk mesajda vermen lazımdı zaten bu bilgiyi adresinle birlikte. Ağzından zorla alıyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 toggie said: özelden adresini atar mısın. Cikcan mi lem baz istasyonuna :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 yapmadıgımız sey degil de, ben niye cıkayım abi? adam benim bolgemde mi onu bile bilmiyorum zaten. sadece servis aldıgı istasyonun tasıdıgı data kapasitesini kontrol edecektim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Olm ben cok cikmak istiom da cikarmiyorlar beni :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 GERGE said: Bazı telefonlar sorunlu oluyor, söylesene bir senin telefon ne? İlk mesajda vermen lazımdı zaten bu bilgiyi adresinle birlikte. Ağzından zorla alıyoruz =) ahaha nebiliyim unutmusum..telefon samsung galaxy gt-s5570 adres anadolu mah göltaş sitesi ısparta...bu online islemlerden 3g yapilandirma fln olmuyomu ya az sonra pcye gecicem bide ona bakitim gectigimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ya kuleye cok cıkmadım. 15-20 metre cıktım kemersiz. kemerle egitim sırasında baya bi cıktım, dagcı gibi saldım kendimi asagıda dısardan falan. ama is icin kemerle cıkmadım, ugrasmadım. bina ustu olanlara zaten her dakika gidiyoruz. tatlı su muhendisi degiliz biz oturdugumuz yerden degil sahadan is yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 benim buraya bakiversene be bi öyle bi şansın varsa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 heryerde yavas diyosun, heryere bakamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 aynen ya sadece evde değilki neyse sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 uydunet'te arıza varmış net gitti. telefonu modem yapayım dedim, uydunetten hızlıymış lan avea. http://www.speedtest.net/result/2669033078.png şaşırdım valla. 90 ping rezil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 1 veya 2gb kotayı bitirip tekrar koyarmısın o hız testi sayfasını :) Ama cidden çok iyi ya avea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2013 4gb kotam benim :) fena değil ya evde zaten wifi var. dışarda da kısmıyorum hiç video falan izliyorum kafama göre. yetiyor kota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Adanadayim VF dan Avea ya geçtim. 3g hızı çok iyi, cepten en ufak takılma olmadan rahat tv izleniyor İptv üzerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 İstanbul'a beklerim. Metrobusde giderken internetten radyo dinliyorum. Her durağa yaklaştığımda bağlantı EDGE'e düşüyor. Yoğun yerler ve yoğun zamanlarda performans inanılmaz düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar