Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=iBsz9IcTiLI&feature=autoplay&list=FL460GZMUWYBnSSUOGUd5lwg&playnext=1 Nedir tam olarak bu ? Bu tarz başka neler öneririrsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 chill out. salladim kulaklik yok, resimlerden isimden falan yola ciktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ya şöyle müzikler bi anda dubstep'e bağlıyacak diye gergin gergin dinliyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Aha! Cahil! Psychedelic trance. 90'lardan. En deli hippi versiyonları dinliyor bu tarzı. Hiç bulaşma derim, beynini yer. Yanında bir de LSD gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ya ne bilim facebookta tunca spamliyordu merak edip daldim, çıkamıyorum sfdfds http://www.youtube.com/watch?v=gXCnx7kn4LQ&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 neresi saykodleik bunun bildiğin blade müziği gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bu ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bi de yanar donerli lazer al evin icine tmmdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Lopeth said: ya ne bilim facebookta tunca spamliyordu merak edip daldim, çıkamıyorum sfdfds Tunca ile çok mu takılıyorsun demeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8eE4qwz8MKY&t=1m26s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 senko said: neresi saykodleik bunun bildiğin blade müziği gibin resimden aha shpongle diyecektim, bu ne lan. şöyle müzikler dinleyecekseniz infected mushroom dışına çıkmayın abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 çok kötü infected mushroom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bu tarzın adı darkpsy.yüksek teknolojik sesler kullanılarak yapılanına da hi-tech diyoruz. electrypnose,kindzadza,furious,cosmo,bombax bu türün babalarındandır.çok severim. edit:hepsinin babalar gününü de kutluyorm sdmfkj ps:eskiden tekno diye tabir edilen atari oyunu müziklerini seven biri bu tarzıda cok rahatla sevebilir düşüncesindeym.insanları yok dinleme kafayı yersin,yok bu uyusturucu müzigidir? diye kendi önyargılarınızla misillemeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar