Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hacklendim ne yapıyoruz?

Predator

Öne çıkan mesajlar

Sabah hesabıma girdim 7 saat önce falan yattıktan sonra hesaba girilmiş 3m gold vardı tamamı gitmiş resourcelar gemler vb.. Stash bomboş değeri olan itemlar AH ye konmuş şu an duruyorlar Ah de hatta. Şifre değiştirdim, mobile güvenlik ekledim hesaba. Public oyuna girdiğim için mi oldu bu acaba? Ne yapmam lazım kayıplarım geri getiriliyor mu blizz tarafından bilgilendirirseniz sevinirim patiler
Sosyal ağlarda paylaş

Benim asıl merak ettiğim nasıl hacklendim. Bilgisayar üzerinde microsoft securit essentials var yani sürekli bir spyware ve virus kontrol programım var bildiğim kadarıylada iyi bir program. Aşağıda public oyun olayından bahsediliyor durum bu mudur? Rollback istedim artık yapabilecek birşeyim yok. Authenticator mı almak lazım acaba ?
Sosyal ağlarda paylaş

Predator said:

Benim asıl merak ettiğim nasıl hacklendim. Bilgisayar üzerinde microsoft securit essentials var yani sürekli bir spyware ve virus kontrol programım var bildiğim kadarıylada iyi bir program. Aşağıda public oyun olayından bahsediliyor durum bu mudur? Rollback istedim artık yapabilecek birşeyim yok. Authenticator mı almak lazım acaba ?

Authenticatorsuz tuvalete gitme ne yaptın sen...
Sosyal ağlarda paylaş

Gidip paşa paşa authenticator alıcam çare yok. Beni şaşırtan noktalardan biri karakterin üzerindeki hiç bir şeye dokunulmamış ki AH ye konsa saniyesinde 1-1.5 milyona gidicek itemlar vardı. Bunun dışında collectors edition almıştım, onun hediyesi olan account bound melek kanatları karakterde yok onu hesapdan nasıl çıkarmışlar hiç bilmiyorum çünkü ne yere atılabiliyor ne trade edilebiliyor. Stashe atıp başka karaktere geçirip birşeyler mi denediler acaba diye baktım diğer karakterdede yok. İlginç durumlar
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten sıkıntı yok çok umurumda değilde CE itemlarıda nasıl çıkardıklarını merak ettim kanatları. Bu arada forumları gezerken birisi hesabımda hiç tanımadığım adamlar vardı dedi aha dedim bakıyım

Salang#2605

Şu kişi görünüyor listemde ve şu an online kim olduğunu bilmiyorumda battletagden koreli ya da o taraflardan olduğunu çıkarıyorum lol
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...