Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Sabah hesabıma girdim 7 saat önce falan yattıktan sonra hesaba girilmiş 3m gold vardı tamamı gitmiş resourcelar gemler vb.. Stash bomboş değeri olan itemlar AH ye konmuş şu an duruyorlar Ah de hatta. Şifre değiştirdim, mobile güvenlik ekledim hesaba. Public oyuna girdiğim için mi oldu bu acaba? Ne yapmam lazım kayıplarım geri getiriliyor mu blizz tarafından bilgilendirirseniz sevinirim patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 soğuk su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 dfg içip geliyorum.ticket açtım. sonra ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bi ticket aç bakam blizze ne yapabiliyorlarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Benim asıl merak ettiğim nasıl hacklendim. Bilgisayar üzerinde microsoft securit essentials var yani sürekli bir spyware ve virus kontrol programım var bildiğim kadarıylada iyi bir program. Aşağıda public oyun olayından bahsediliyor durum bu mudur? Rollback istedim artık yapabilecek birşeyim yok. Authenticator mı almak lazım acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Predator said: Benim asıl merak ettiğim nasıl hacklendim. Bilgisayar üzerinde microsoft securit essentials var yani sürekli bir spyware ve virus kontrol programım var bildiğim kadarıylada iyi bir program. Aşağıda public oyun olayından bahsediliyor durum bu mudur? Rollback istedim artık yapabilecek birşeyim yok. Authenticator mı almak lazım acaba ? Authenticatorsuz tuvalete gitme ne yaptın sen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Authenticatorsız oynamak cidden buyuk hata şu devirde. Kaldıki bir yeni SMS uyarısı falan getirmişler accountun sifresi değişince sana mesaj geliyor ve smsten sifreyi tekrar degiştirebiliyorsun gibi bişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 iyi de bende hala 3310 var bu adamlar application indirtiyo telefona. bari mail auth ekleseler be. public oyunlara girilmez ki böyle nası bi açık bu blizzard ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Authenticator şeyine bugün d&r a bakmaya gidicem de söyleyemem abi ben bunun adını umarım dolanırken görur bulurum sdşlgjsşglj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Gidip paşa paşa authenticator alıcam çare yok. Beni şaşırtan noktalardan biri karakterin üzerindeki hiç bir şeye dokunulmamış ki AH ye konsa saniyesinde 1-1.5 milyona gidicek itemlar vardı. Bunun dışında collectors edition almıştım, onun hediyesi olan account bound melek kanatları karakterde yok onu hesapdan nasıl çıkarmışlar hiç bilmiyorum çünkü ne yere atılabiliyor ne trade edilebiliyor. Stashe atıp başka karaktere geçirip birşeyler mi denediler acaba diye baktım diğer karakterdede yok. İlginç durumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bilizart otentikeytir. benle beraber tekrar et. otentikeytir. anlamazlarsa HEKLENDIM LAN diye bagir. o zaman anlarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ce boyaları yeni karakter açınca tekrar geliyo olması lazım atarsın tekrar stashe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Zaten sıkıntı yok çok umurumda değilde CE itemlarıda nasıl çıkardıklarını merak ettim kanatları. Bu arada forumları gezerken birisi hesabımda hiç tanımadığım adamlar vardı dedi aha dedim bakıyım Salang#2605 Şu kişi görünüyor listemde ve şu an online kim olduğunu bilmiyorumda battletagden koreli ya da o taraflardan olduğunu çıkarıyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 şu anahtarlık gibi olan authenticator nasıl çalışıyor yav merak ettim biri açıklayabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 tek care authenticator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bilizartın yaptığı bir şeye bulaşmamam gerektiğin biliyordum ama hayat işte nelere kadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Marty said: bilizart otentikeytir. benle beraber tekrar et. otentikeytir. anlamazlarsa HEKLENDIM LAN diye bagir. o zaman anlarlar ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bu alet hala varmi dnr'da falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 ya gidip otokenytırınfs a falan para mı vercem bide diablo için hacklenirsem oynamam ztn daha sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 mobil güvenlik nasıl ekleniyor merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Şimdi 6-7 mail geldi bütün isteğim dışı çalışan açık arttırmalar durduruldu. Gördüğüm kadarıyla hiç bir kaybım yok save tam zamanında alınmış. Geçmiş olsun kendi adıma gidip authenticator alıcam hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 çok iyi ya BB için app varmış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 kodumun symbianı için yok bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Arkadaşlar mobile kullanamıyorsanız bile gidip anahtarlık şeklinde alın 25 lira ucuzda bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 nasıl hacklendin peki şifreni bilen biri mi var yada internet cafe falan anlamadım durup dururken hacklenmek mümkün mü bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar