Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 ben tabiri caizse görmemişlikle ezilmiş türk filmi esas oğlanına miras kaldıktan sonraki hali arasındaki bir yerdeyim, yıllardır içim giderek baktığım "anime paylaşanların listeleri" başlığına bomba gibi düşmeyi hedefliyorum yakında.. 8-) TTNET SÖZÜM SANA! YILLARCA DIAL-UP KULLANICISINI HOR GÖRDÜN, ONU BİR ÖCÜ GİBİ GÖSTERDİN. AMA UNUTMA, DIAL-UP KULLANSA DA, İNSAN İNSANDIR! :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 size sole diyeyim 24/7 pc acik ve yeterince dl yapiyorum ....hatta dsl e gectim yeterince demek hafif hayvanlik olacak :D[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ender Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Evet heralde ilk müjdeli haber benden geliyo.Sabah kalktım bağlantı yoktu normalde 128k kullanıyorum.Ve yaklaşık bi 10 dk önce bağlantı kuruldu şu anda 256/64 görüyorum.4440375 i aradım dedim 128 leri 256 yapmaya başladınız sanırım adam evet dedi başlandı.Bekliyodum ama bu kdr çabuk beklemiyodum açıkcası.inşallah darısı başınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 valla bende yok su anda,denemek için dl yaptım,ama yine max 13 indiriyo,şöyle kısayoldan baglantıma hızıma nerden bakabilirim[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bende zoom 5x var, admin panelinde yazıyor.. ama hala 128 benim de. şimdi buraya :( koyacam dama olmayacak ben daha bi kaç ay sürer diyordum.. onun için :)[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 bende de zoom x5 var ama ben cahal kalmısım,pardon[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 1 ay icinde anca artar arkadaslar .... bekleyin hemen olmaz. . ..:([signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Peki 128k kullanıcılarına ne olacak?Bizide 256 ya geçirecekler mi?YOksa salak gibi 128 kullanıp bizde 49 milyon mu ödeyecez[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ramses hocam biz de tam bundan bahsediyoduk[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Geçirecekler tabii otomatik, geçirmezlerse gidersin tt şubene kavga çıkarırsın.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 adamlar gene matematiği kullanamamış, 512 bağlantı almakla 2*256 bağlantı almak arasında sadece 1mil fark var. bunların pazarlama bölümlerini aşırı merak ediyorum, bravo[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 arkadaslar adsl musteri hizmetleri nosunu bilen varmı acaba[signature][hline]i am Na! God Protect me from allies! i destroy my enemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 4440375[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: TTNET SÖZÜM SANA! YILLARCA DIAL-UP KULLANICISINI HOR GÖRDÜN, ONU BİR ÖCÜ GİBİ GÖSTERDİN. AMA UNUTMA, DIAL-UP KULLANSA DA, İNSAN İNSANDIR! :horace: :lol: ahahah iyi oldu bu[signature][hline]imza yoghhh karakedi abi ole diiooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Walla iyi oldu bu 128 kullanıcıları için ama 512 olayında saçmalamışlar tebrik etmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 daha bi şey olmadı ya,herkeste oldu mu,bende olmadı[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 said: daverc, 22 Ekim 2004 00:33 tarihinde demiş ki: Butun ay cekse 3gb ceker insan en fazla zaten sacma olmus o kotali olay yani suanki halde kalmak akil kari degil yari yariya fiyat farki.. hele interneti sadece oyun icin kullanan ben gibi kisilere yok ole bisi bende 8gb dl limitli kablo net baglanti vardi kanadada ben 89 gb indirmistim 3 ay kapatmislardi hattimi :)[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 windshade aman abi.....yanniz nasil becerdin onu otomatik kapanmazmi ipine reset atarlar ayda kira sozlesmeni bitirler sende olece kalirsin hayret kanada da bile kesemediler diosun ilginc!!!![signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 ya yeni konu açmiim şimdi unutkanlıktan .. telefon numarasina göre port olup olmadiğini öğrendiğimiz site'nin url si neydi yaw :)[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 www.turktelekom.com[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 http://www.turktelekom.gov.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=194[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 SilphatosIce_ valla saolasın okadar baktım orda göremedim yaw!!! körmüyüm neyim[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti , bende mi böyle uykusuz kalacaktim ? sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Fazla anime seyredince miyopi artıyor, benden söylemesi :p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 yanlız bu kotalı 256 sayesinde artık dial-up falan kalmaz hiç :) güzel bişi yine de. hem internet kullanımını da arttırır. ayrıca bi de telekomun iss portlarına da indirim yapmışlar. allla alla bu telekoma bişiler oluyo ama ne? tebrik ettim nedyim :-)[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3nniS Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 beyler bişeyi merak ettim ben ole dl falan yapmıyorum fazla.Su an 128 war evımde acaba kotalı 512 ye gecsem oyunlardakı (cs cod vs...) pıngım ıyı olurmu? Yanı 256 yla 512 arasında pıng anlamında fark warmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar