moncici Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bi şifre verin be ya maç izlicem içerde annem uyuyo
Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ben verirdim de şifresini başka şehirden arkadaş biliyor şimdi değiştirip söylemek falan çok uzun be abi. stream bulurum sana daha iyi.
moncici Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 eyvallah abi cnn turk sitesi çalışmaya başladı. stream kolay da kaan kural tadı bambaşka
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Ren said: ben verirdim de şifresini başka şehirden arkadaş biliyor şimdi değiştirip söylemek falan çok uzun be abi. stream bulurum sana daha iyi. şifreyi neden değiştiriyorsun ki, üçünüz kardeş kardeş kullanın işte. arkadaşın bu saatte izlemiyordur herhalde.
Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 zaten evde digiturk var tuvalette izlerim belki diye tivibu aldım, fakir tanıdığıma yardım oluyor, ayıp olmasın diye kapattıramıyorum. kullanan o yani
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 tuvalette, berberlerde olan lcdlerden yok mu? pis fakir.
Ren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 lcdsi olan berberlere metroseksüel diyorlarmış
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 varda vermem. annem izle ama verme dedi.
Öne çıkan mesajlar