Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lol vs Dota

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mesela support oynamayı zevkli kılıyor

abi hiç kusura bakmayın ama wispin the god olduğu zamandan beri dota, betasından f2p olduğu zamana kadar hon ve us releaseinden beri lol oynuyorum ve AÇIK ara lol hepsinden daha iyi

loldan daha iyi blc vardı ama ne oldu ona bilmiyorum. popüler olamadı bir türlü zavallım skill ceiling çok yüksek olduğu için
Mesaj tarihi:
bende hepsini oynadım dota 2 hepsinden iyi hadi bakalım :P

bu arada hem hon'da hem dota'da iyi takım arkadaşları olduktan sonra support oynamak gayet zevkli.
Mesaj tarihi:
Abi fanboi ler gene pörtlemişte.

Orada denen "enjoy your last year in esports".

Yok hani öyle bir olay, lol her zaman üst konumda olucak onu belirttim.

Bu arada deny yok diyen bütün patilerinde dota2 deny ss'lerini istediğimde cevap gelmemeside üzüntü içinde bırakmakta sayın pati halkını.

Edit : Öyle oyun başına 3-5 deny ortalaması ile ağlamayınız.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

loldan daha iyi blc vardı ama ne oldu ona bilmiyorum. popüler olamadı bir türlü zavallım skill ceiling çok yüksek olduğu için

blc'de millete atarlanıp küfredicek kadar uzun sürmediği için roundlar tutunamadı oyun.
Mesaj tarihi:
dediğim gibi lol sevmeme sebebim deny olmaması ve ölünce para gitmemesi. başta karşıyı ezmenin hiç bir anlamı kalmıyor. karşının carry'sine sürekli deny yaparak kill vermeyip lane değiştirtemedikten sonra yemişim öyle oyunu. neymiş support zevkliymiş peh peh
Mesaj tarihi:
Hala mı konuşuyorsunuz bu konuyu. LOL f2p olmanın, level sisteminin avantajını kullanıyor şuan.

Closed Beta'da olan bir oyun ile LOL istatistikleri karşılaştırlıyor yukarda. biri 10.000, biri 4.000 diyor. Closed Beta...

Dota 2'de f2p olacak, iki oyunda oynanacak. LOL'e alışanlar dota2'ye yetemeyeceklerinden lol oynamaya devam edecek, üstüne "lol daha iyi!!!1" diye vızlayacaklar.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Bu arada deny yok diyen bütün patilerinde dota2 deny ss'lerini istediğimde cevap gelmemeside üzüntü içinde bırakmakta sayın pati halkını.

ben yetemiyorum deny yapmaya ve ölünce param gittiğinde de ağlayacak gibi oluyorum gözlerim doluyor, oyuna bok atıyorum o yüzdenin başka söyleniş tarzı olsa gerek heralde bu
Mesaj tarihi:
yok dota2 keyim oynamadım daha. hon/dota 1 vs lol üzerinden yaptığım karşılaştırmaların hepsi. ama bişey değişmiyor sonuçta. deny yok, ölünce para da gitmiyor. early game ölmemeye kasmanın, sürekli karşının carry herosunu ganklemenin anlamı yok resmen. aka saçma sapan ez mode.

he güzel yanı yok mu oyunun var tabiki. rune olayı, summoner olayı, kozmetik olayları falan gayet iyi ama kapatamıyor işte diğer eksik bulduğum yönleri bunlar.
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Abi aylardır dota 2 şöyle döver böyle döver diyipte, keyim yok diyip kenara çekilmek, priceless ...

neyse ben köşeme çekildim size kolay gelsin sdf.

daha ilk kez bugün mesaj attım buraya lol
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

abi isterse 30 cilt roman yazsın ne fark eder oyun yeto olduktan sonra

neyse gittim ben sdf.

dediğim, tamam o kadar dota oynuyorsunuz, lan biri koysun şuraya 2 deny ss'i adam yapmış diyelim ortalamada. bana koy dediğiniz anda koyayım win/lose arasında sürekli +80 fark var. diyorum bende hadi deny yok, hadi carry'e bağlı 2 ss koyun şuraya lan.
Mesaj tarihi:
acınası hallerdesin resmen ya deathblade. o mesajdan dota 2 oynadığımı nerden çıkardın ki? 1 yıl önce atmışım, dota2 yoktu bile belki o zaman.

bahsi geçen mesaj http://forum.paticik.com/read.php?34,4983384,5377363#msg-5377363 şu topiğin 12. sayfasında bu arada
Mesaj tarihi:
Deathblade said:

Edit : Öyle oyun başına 3-5 deny ortalaması ile ağlamayınız.

al
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...