S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 onu da saymadım Headdress Buckler vs saymadım.
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 tamam tamam 12>25 senin gönlün olsun
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Kaede said: ring of basilusda mesela çok etkili bir on use özelliğe sahip Aslında bir lol playerının anlayamayacağı boyutta önemi var onun da, wave kontrolü falan hani sadf
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 tam tersine wave kontrolü deny olmadığı ve kuleler cannon minion waveleri dışında melee 3, ranged 2 vuruşta aldığı için lol da ÇOK daha zor
Robert_Poche Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 lol da zor degil ki wave control diye birşey yok
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 wave kontrolu zor degil yok. son hit i vurmak dısında yapabilcegin bisey yok cunku. Ayrıca Powerthreads on use bi itemdır kullanmayı bilmiyorsan fikirsizsin demektir. Daha deminki oyun 6 tane on use item yaptım bi heroya nası on use item az olabilir ki su oyunda?
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 dedi pro ad oyuncusu kule meleeyi 3 rangedi 2 vuruşta aldığı ve o son vuruşlarda kalan hp nin early gamede tek oyuncu vuruşuyla gitmediği bir oyunda wave kontrol edemiyorsan gg o lane hani eleştirmeye çalışıyorsunuz da bari biraz efor sarfedin
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 last hit i yapmak dısında fazla vurus yapmamak dısında ne yapabiliyosun ki o lane i kontrol etmek amacıyla yapamıyosun. olmayan seyi savunman komik. pardon birinde sadece hem rakibin ataklarını hem kendi atagını syncleyip last hit alabiliosun ve denylayabiliosun bu sayede lane i ileri geri becerebildigin gibi itebiliyosun digerinde sadece last hit yapabilme kapasitenle lane kontrol ettigini sanıyosun. LOL
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 birinin olmaması diğerinin önemini arttırır, yok etmez abi trollüyormusun yoksa ciddi ciddi böyle mi düşünüyorsun. aboww işimiz var
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Lane kontrol yok iste eger rakip lane i geri itmezse ileri dogru itiyosun bu kadar. var mı geri cekme lane i? Yok. EE ne lane kontrolunden bahsediyosun. Last hitse last hit iste ikisinde de var.
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ölünce neden gold gitmiyor? bunu bi açıklayın bana ya cidden
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 deny olması last hitde zıçınca genede toparlayabilmeni sağlıyor resmen ikinci bir şans. ne kadar kötü olursan ol lanei sabit tutabiliyorsun deny yoksa tek kontrol last hit. hata yok, geri dönüş yok, çok daha fazla dikkat istiyor sen yazdıklarına cidden inanıyormusun serhat
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 DENY OYUNU KOLAYLAŞTIRIYOMUŞ ikinci şans sadsafasd
Zach Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Kaede said: deny olması last hitde zıçınca genede toparlayabilmeni sağlıyor resmen ikinci bir şans. ne kadar kötü olursan ol lanei sabit tutabiliyorsun deny yoksa tek kontrol last hit. hata yok, geri dönüş yok, çok daha fazla dikkat istiyor sen yazdıklarına cidden inanıyormusun serhat Yılın postu
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Kaede said: ahua evet evet power treadsi unutma sakın, dagonun her upgradeini ayrı say mesela S-H said: pt saymadım dagonu 1 kez saydım Kaede said: ring of basilusda mesela çok etkili bir on use özelliğe sahip S-H said: onu da saymadım Kaede said: wave kontrolü lol da ÇOK daha zor screwy said: wave kontrolu zor degil yok. VEEEEEEEEEEE Kaede said: deny yoksa tek kontrol last hit. hata yok, geri dönüş yok, çok daha fazla dikkat istiyor
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 sen niye takıyorsun ki abi nasılsa beceremiyormuşsun deny yı
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 botlarla ve consumablelarla 41 tane on use var. LOL
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Fistan said: kim diyor beceremiyorum diye son 10 oyununda deny yapamadıysan hükmen beceremiyo oluyomuşsun.
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 kendi duzgun supportunla oynadıgını varsayıyorum. karsıtakım vurmuyo creeplerin vurdugu damage belli senin vurdugun damage belli bu durumda last hit yapmak zor diyosan LOL
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 e tabi support da dota 2 mantığıyla support olunca öyledir nasılsa bush yok bişey yok neyse ben sizi circlejerkünüze bırakıyım. serhat öm atsana steam acc.unu bi maçını izliyim
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 bush ve last hit arasındaki bağlantıyı kuramadım açıklar mısın biraz ?
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Abi yoda aşkına bırakın lol'ü dota ile eşlemeye falan. Lol'de lane control varmış deniyor yahu, absürd. Nasıl karşılaştırabiliyorsunuz şunu anlamıyorum. Deny'ı geçtim Creep Blocking bile çok önemli yani şu oyunda. Çevresel faktörler çok daha önemli ve etkili Dota'da, oyunu çok etkiliyor. LOL yanına bile yaklaşamaz şunun.
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 yolladım da gidip kotu oynadıgım maclardan birini secicek ya da last hitle ugrasmayıp combata zorladıgım. sonra yine baslıycaz son 10 oyununda deny yok bilmemne asudhaushd
Öne çıkan mesajlar