Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lol vs Dota

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

ring of basilusda mesela çok etkili bir on use özelliğe sahip

Aslında bir lol playerının anlayamayacağı boyutta önemi var onun da, wave kontrolü falan hani sadf
Mesaj tarihi:
wave kontrolu zor degil yok. son hit i vurmak dısında yapabilcegin bisey yok cunku. Ayrıca Powerthreads on use bi itemdır kullanmayı bilmiyorsan fikirsizsin demektir. Daha deminki oyun 6 tane on use item yaptım bi heroya nası on use item az olabilir ki su oyunda?
Mesaj tarihi:
dedi pro ad oyuncusu

kule meleeyi 3 rangedi 2 vuruşta aldığı ve o son vuruşlarda kalan hp nin early gamede tek oyuncu vuruşuyla gitmediği bir oyunda wave kontrol edemiyorsan gg o lane

hani eleştirmeye çalışıyorsunuz da bari biraz efor sarfedin
Mesaj tarihi:
last hit i yapmak dısında fazla vurus yapmamak dısında ne yapabiliyosun ki o lane i kontrol etmek amacıyla yapamıyosun. olmayan seyi savunman komik.

pardon birinde sadece hem rakibin ataklarını hem kendi atagını syncleyip last hit alabiliosun ve denylayabiliosun bu sayede lane i ileri geri becerebildigin gibi itebiliyosun digerinde sadece last hit yapabilme kapasitenle lane kontrol ettigini sanıyosun.

LOL
Mesaj tarihi:
Lane kontrol yok iste eger rakip lane i geri itmezse ileri dogru itiyosun bu kadar. var mı geri cekme lane i? Yok. EE ne lane kontrolunden bahsediyosun. Last hitse last hit iste ikisinde de var.
Mesaj tarihi:
deny olması last hitde zıçınca genede toparlayabilmeni sağlıyor
resmen ikinci bir şans. ne kadar kötü olursan ol lanei sabit tutabiliyorsun

deny yoksa tek kontrol last hit. hata yok, geri dönüş yok, çok daha fazla dikkat istiyor

sen yazdıklarına cidden inanıyormusun serhat
Mesaj tarihi:
Kaede said:

deny olması last hitde zıçınca genede toparlayabilmeni sağlıyor
resmen ikinci bir şans. ne kadar kötü olursan ol lanei sabit tutabiliyorsun

deny yoksa tek kontrol last hit. hata yok, geri dönüş yok, çok daha fazla dikkat istiyor

sen yazdıklarına cidden inanıyormusun serhat

Yılın postu
Mesaj tarihi:
Kaede said:

ahua evet evet power treadsi unutma sakın, dagonun her upgradeini ayrı say mesela

S-H said:

pt saymadım dagonu 1 kez saydım

Kaede said:

ring of basilusda mesela çok etkili bir on use özelliğe sahip

S-H said:

onu da saymadım

Kaede said:

wave kontrolü lol da ÇOK daha zor

screwy said:

wave kontrolu zor degil yok.

VEEEEEEEEEEE
Kaede said:

Mesaj tarihi:
kendi duzgun supportunla oynadıgını varsayıyorum. karsıtakım vurmuyo creeplerin vurdugu damage belli senin vurdugun damage belli bu durumda last hit yapmak zor diyosan

LOL
Mesaj tarihi:
e tabi support da dota 2 mantığıyla support olunca öyledir
nasılsa bush yok bişey yok

neyse ben sizi circlejerkünüze bırakıyım. serhat öm atsana steam acc.unu bi maçını izliyim
Mesaj tarihi:
Abi yoda aşkına bırakın lol'ü dota ile eşlemeye falan.

Lol'de lane control varmış deniyor yahu, absürd. Nasıl karşılaştırabiliyorsunuz şunu anlamıyorum. Deny'ı geçtim Creep Blocking bile çok önemli yani şu oyunda.

Çevresel faktörler çok daha önemli ve etkili Dota'da, oyunu çok etkiliyor. LOL yanına bile yaklaşamaz şunun.
Mesaj tarihi:
yolladım da gidip kotu oynadıgım maclardan birini secicek ya da last hitle ugrasmayıp combata zorladıgım. sonra yine baslıycaz son 10 oyununda deny yok bilmemne asudhaushd
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...