xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ornek olarak brighton pier i verebiliyorum http://www.brightonpier.co.uk/history-of-the-pier baska aklinizda olan varsa ya da insaat planini, hangi insaat firmasi vs ogrenmek durumundayim. biraz ciddi bi duruma bindi gibi muhabbet. misal building plans lere girdigimde daha fazla detay bulabilmek istiyorum imkan varsa eger.. ilk once internet yoluyla bulabildigimi bulayim diyorum zaten olmazsa artik kaliforniya ve brighton da biliyorum pier baska aklinizda varsa yazin olmadi arayip ogrenmeye calisicam.. yani deniz icinde ki tutucular ve ne kadar derinlige batirilmis oldugu hangi malzeme ile ayakta durdgunu vs ogrenek istiyorum. gerisini kalan muhabbeti anlatmak kolay olur su durumu bi gecsek tamamdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Yüzlerce kat planı fotoğrafı yollayabilirim de tüm bina çekmiyorum genelde. Ne için lazımdı ki? Hea beninkiler sana yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 yarayacak bilgi yok mu ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 kazıklı mı, keson mu, l tipi mi? nasıl bi yanaşma yapısı? ha tabii yanaşma yapısı mı olacak? siz mi yaptıracaksınız? yaptıracaksanız gelip yapayım doğrudan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Heh işin uzmanı geldi bende bunu bekliyordum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 söleyin yapalım abiler. her türlü inşaat işi, tamirat, tadilat, badana, boya yapılır. ödemeler tl ile, dolar ile, euro ile iri göğüslü bayan ile kabul edilir. haydi hayırlı günler. cumaya gittim gelicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 kıyı liman bizim işimiz cık aradan dasaaa suraya bi bak bir ark var benim liman yapıyorlar ummanda olmadı ona da bi sorarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ya sanki benim istedigim daha buyuk bi proje olacak. liman yapanlarla hmm olabilir ama verdigim sitede ki iskeleyi babama anlattim. ve zannedersem konu baska mecralara gitti. iki gundur babam mesaj yagmuru yapiyor ve bizi bilgilendir. kaynak ver bilgi ver bu konuyla ilgili falan. o yuzden verdigim sitede ki pier in plani gerekli. ne kadar malzeme kullanilmis. ne kullanilmis vs vs. oyle ozele yapilacak bir sey degil. belli ki 3-5 is adami el atip girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ben yapayım, inş. mühendisiyim.. ne istiyosunuz tam anlamadim ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 bilgi vermek, detayli bi sekilde. ahanda bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 yapalım abiler. mimarınız da burda. hemen çizerim. :P sana önerim; internette bulamayabilirsin o yüzden kitap bak derim liman yapıları üzerine mimari kitaplar var. tabii türkiyede bulunmayabilir ama internetten falan getirtirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ben yazılım mühendisiyim ama zorlasam yaparım sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 pieri picler okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 xwhiplashx said: ya sanki benim istedigim daha buyuk bi proje olacak. liman yapanlarla hmm olabilir ama verdigim sitede ki iskeleyi babama anlattim. ve zannedersem konu baska mecralara gitti. iki gundur babam mesaj yagmuru yapiyor ve bizi bilgilendir. kaynak ver bilgi ver bu konuyla ilgili falan. o yuzden verdigim sitede ki pier in plani gerekli. ne kadar malzeme kullanilmis. ne kullanilmis vs vs. oyle ozele yapilacak bir sey degil. belli ki 3-5 is adami el atip girecek. büyük iş yaparız abi, sorun olmaz. babalar gibi işleri yapıyoruz, kaç m$ olacak, ne kadar derine inecek, kazıklı sistem mi? üstünde atıyorum petrol aktarım hattı, konteyner için alan etc lazım mı yoksa sadece brighton pier gibi görünümlü yanaşma yapısı + üstünde gezi alanı vs mi olacak? sen bana yaz, sor, ben sana söyleyim doğrudan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 pascalnouman said: kıyı liman bizim işimiz cık aradan dasaaa suraya bi bak bir ark var benim liman yapıyorlar ummanda olmadı ona da bi sorarım abi işi alırsak söz seni de alıyorum bize. bak yazılı söz verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 eyvallah abi o zaman olur da dersleri verirsem tezi de bu konuda yazarım "the search of a pier design in a MMO phorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 en güzeli.. "From an MMO phorum* to Biz Empire" diye bişi yazarsın daha sonrasında. *reklam aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 teze reklam alsam sorun olmaz di mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar