orly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 quatermain said: Vendy said: http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/559117_10151312229791679_426439660_n.jpg =) euıahsdashdahsdahusdauıs :D:D:D:D:D abartmış lan bu, ben eski mousela klavyeyi kırmayı planlıyordum yenisine bişi olur tekrar lazım olurlar diye kırmadım :D zaten sonrada oyunu bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 bi yumruk yeterli şunun icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 yumruğun hızıyla havada oluşan sürtünme ile açığa çıkan ateş koltuğu kısmen yakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Revangelis said: yumruğun hızıyla havada oluşan sürtünme ile açığa çıkan ateş koltuğu kısmen yakmış euahsudhasudhuasd aynştayn mod on diyosun yani :) Abi cam masa ve sinirden vurmustur normal :D Özellikle hon oynarken masaya çok vuruyorum ama Allahtan masa medefe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 39 Wizard'ım var hardcore. tek başıma nm act1 yapıyorum. act2'e geçtim ama güvenli takılıyorum public yaparsam millet ipnalık yapar diye :) beraber oynamak isteyen varsa eklesin beni Azap#2714 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 az önce net gitti abv uydunet. ne güzel lvl 58 olmuştum asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2012 Aluriel said: az önce net gitti abv uydunet. ne güzel lvl 58 olmuştum asdfasd eeeeee öldüm deme bana şimdi ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 baştan açtım ben de bi barbar kasıyorum bakalım. amaç minimum paragorn lvl 10 olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 abi manyak mısın, leoric ring farmla daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Vendy said: http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/559117_10151312229791679_426439660_n.jpg =) hard korenin stresinden sandalyeyi kemirmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2012 dün gece lvl 56'da patladım abi, öncekileri de hep yarı uykulu oynarken yitirmiştim acı koydu valla. jailer'ların allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Allah rahmet eylesin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ahahaha sdfsfsd abi yemez oynamam ben hc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 dün akşam 59 barbar ı verdik dcye. bu 2. dc den gidiş, ölmekten korkmuyorum artık disconnectten korkuyom ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 d3 olupta ödünc verebilecek varmi. hic oynayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 pass key var istersen vereyim dene bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 LastManStanding said: dün akşam 59 barbar ı verdik dcye. bu 2. dc den gidiş, ölmekten korkmuyorum artık disconnectten korkuyom ya la offical forumlarda hardcore başlıklarını okuyorum, arada millet deli kayıyor dcler yüzünden ahahha ben n00bluktan gittim 56 barbarda, akıllanmadım monk açtım şimdi bakalın nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Fin said: pass key var istersen vereyim dene bak :P hard takilabiliyormuyum onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 sanırım bi miktar levela kadar takılabiliyosun daha sonra full sürüme ordan upgrade oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 ver iste hesabini bana pislik yapma hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Myshkin said: LastManStanding said: dün akşam 59 barbar ı verdik dcye. bu 2. dc den gidiş, ölmekten korkmuyorum artık disconnectten korkuyom ya la offical forumlarda hardcore başlıklarını okuyorum, arada millet deli kayıyor dcler yüzünden ahahha ben n00bluktan gittim 56 barbarda, akıllanmadım monk açtım şimdi bakalın nolcak valla benimki biraz kendimden de kaynaklanan bi durum. modemde sorun var arada anlık kopma yapıyo.ona rağmen hc oynamaktan kendimi alamıyorum.ilk karakterde solo oynarken gitti, yenisinde grupla takıldım hep.ama çok pis yerde koptu modem.hell act3 de phasebeast elitelerinin arasında gitti bağlantı tamda.hemen oyuna girmeme rağmen sonuç hüsran.normalde karakter 1 dk kalsa orda kesemezler ama bu dc garip bişey hemen ölüyosun arada kaldınmı. monk felan hikaye, barbar kadar dayanıklısı yok bu arada hc için.yeni modem alana kadar bulaşmıcam hc ye daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 inferno act1-2 yapmak isteyen varsa msg atsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2012 bunca zaman softcore'da bosa zaman harcamisim, hc ne kadar keyifliymis halbuki. baglanti stabil olmadigindan gerilim ust duzey takiliyorum. keywarden ve fallen maniacs derdim disinda sorun yok, bir de lag tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Arkadaşlar hardcore pvp de ölünce de karakter gidecek mi bir bilginiz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 giderse çok fetiş olur hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar